שיניתי כמה שורות בקובץ
USER
כדי לשנות כוונת...עכשיו מחקתי את השורה שבה כתוב את הפקודה לכוונת של הנקודה
מישהו יכול לכתוב פה את השורה?
ty
שיניתי כמה שורות בקובץ
USER
כדי לשנות כוונת...עכשיו מחקתי את השורה שבה כתוב את הפקודה לכוונת של הנקודה
מישהו יכול לכתוב פה את השורה?
ty
.JTLBStatic.Static
ואחרי הנקודה את השם של של הכוונת ותשים לב שלא יהיה רווח
נערך בפעם האחרונה על ידי ProJecT^X : 13/05/06 ב 05:13
מה זה עוזר לי?? תביא לי את מה שכתוב לך בכוונות...במקור פורסם על ידי ProJecT^X
איבדתי את זה אז אני לא יודע מה לכתוב =\
כל כך קשה למישהו להיכנס ל-user.ini שלו ולהגיד לי מה כתוב בכוונות איזה מעפנים
אני משתמש בכוונות של הנקודה הקטנה של הJTLB
יש שם בכמה צבעים ירוק, לבן, אדום וכחול
קוד:[Botpack.ChallengeHUD] bHideAllWeapons=False bHideAmmo=False bHideFrags=False bHideHUD=False bHideFaces=False bHideNoviceMessages=False bHideStatus=False bHideTeamInfo=False bUseTeamColor=True CrosshairColor=(R=240,G=240,B=240,A=0) CrosshairCount=13 CrossHairs[0]=Botpack.CHair1 CrossHairs[1]=Botpack.CHair2 CrossHairs[2]=Botpack.CHair3 CrossHairs[3]=Botpack.CHair4 CrossHairs[4]=Botpack.CHair5 CrossHairs[5]=Botpack.CHair6 CrossHairs[6]=Botpack.CHair7 CrossHairs[7]=Botpack.CHair8 CrossHairs[8]=Botpack.CHair9 CrossHairs[9]=JTLBStatic.Static.1P_GREEN CrossHairs[10]=JTLBStatic.Static.1P_WHITE CrossHairs[11]=JTLBStatic.Static.1P_RED CrossHairs[12]=JTLBStatic.Static.1P_BLUE CrossHairs[13]= CrossHairs[14]= CrossHairs[15]= CrossHairs[16]= CrossHairs[17]= CrossHairs[18]= CrossHairs[19]= FavoriteHUDColor=(R=0,G=0,B=16,A=0) FontInfoClass=Botpack.FontInfo HUDScale=1.000000 Opacity=15 StatusScale=1.000000 WeaponScale=1.000000
למה אתה צריך את אותה הכוונת בצבעים שונים?
יש אופציה בתוך הטקטיקל לשנות את צבע הכוונת..
במקור פורסם על ידי Collo
נראה לי הם מדברים על כוונת ליזר...
לא זה לא..
למרות שאמרו לי שיש פקודה לשנות לייזר לכחול =\
חח שולט
[QUOTE=^idNz]אני משתמש בכוונות של הנקודה הקטנה של הJTLB
עידן איך אני שם את הכוונות אני רוצה לשים משהו ממה ששמת בדביק..אני לא יודע איך...
ty idn