חחחחחחחחחח ראיתי שבר הגיב אמרתי ישר הוא בטח הגיב משו סטלני חחח כמו תמיד צדקתיבמקור פורסם על ידי BraiN
חחחחחחחחחח ראיתי שבר הגיב אמרתי ישר הוא בטח הגיב משו סטלני חחח כמו תמיד צדקתיבמקור פורסם על ידי BraiN
מסכים איתך אח שלו.......
חבל שבר גנב את זה ממני =\
אין טעם להגיב ללאנס ואנס כי הוא אחד מאלו שלא מוותרים וצריכים E-penis boost כפיצוי אגו
"אני יודע הכל אני הכי חכם אתה טיפש אני טוב"
הוהוהו בוקר טוב תראו מי התעורר לנו פה, עוד גאון.במקור פורסם על ידי Lance Vance
בוא נתחיל מהעובדה שאתה לא ממש שם לב למה שקורה, כי אני לא אמרתי שאתה שמאלני, לא אמרתי שאני ימני. לא נכנסתי לזה בכלל. מה שמראה שאין לך מה להגיד אז אתה מגיב על המצאות.
ועכשיו נעבור לעובדה שאתהמ תכווח על שטויות, יהודי אירופה ידועים כבני יהודים שחלקם מתבוללים, שהגיעו לאירופה אחרי גירוש בבל, וגירושים שונים, כמו לדוג' איטליה.
ואני יודע שיהודי זה לאום, אבל זה לא משנה כלום, כי יש עוד לאומים בעולם. שהתחילו בהסטוריה בתקופת המהפכה התעשייתית, שהתחילו ריעונות הלאומיות.
יפה, עכשיו שעברנו על כמה עובדות לשם שינוי, נעבור לטענות.
אתה רוצה להגיד לי, שמי שחי ברוסיה, והוא יהודי, הוא לא רוסי?
רוסי זה מנהגים, זה לאום, זה לא דת, ויכול להיות רוסי נוצרי, רוסי יהודי, או רוסי בודהיסטי מצדי.
ואם אתה תשאל בנאדם אם הוא רוסי או יהודי, הוא יחשוב שאתה דפוק, כי הוא יכול להיות גם וגם.
ממתי לאום ודת זה חופף?
קזחסטני זה דת? תעשה לי טובה, ואל תגיד דברים שאתה לא מבין את המשמעות שלהם, כי אתה עושה לעצמך בושות.
ובנאדם שנולד וחי בגרמניה, לא חשוב למוצא של ההורים שלו, הלאום שלו זה של המדינה שלו...
או שבעצם אתה בא להגיד, שבגלל שאבא שלי פולני, ואמא שלי טריפולטאית, אז אני לא צבר? כי זה מה שאני מבין מהמילים שלך...שכל אחד שההורים שלו תימנים, הלאום שלו זה תימני[או איראני לצורך העניין] ולא ישראלי יהודי.
אז תעשה לי טובה, תחשוב קצת לפני שאתה מגיב כאלה שטויות.
מה שאני אומר זה ידע בסיסי, לא משהו שלומדים באוניברסטאות אתה יודע /:במקור פורסם על ידי `Silver
טוב תנעלו את הנושא זה כבר מיצה את עצמו
אתה יודע, הרצל גדל באוסטריה, הוא התמזג לתוך התרבות האוסטרית, אבל איכשהו יצא שהוא ייסד את הציונות- תנועה לאומית יהודית.במקור פורסם על ידי Prophet
גם יהודי זה מנהגים,לאום,וגם דת, אז מה? בנאדם שנולד במדינה זרה ותרבות זרה לא חייב לספוג את התרבות של אותה מדינה, בגלל זה מיעוטים בארצות זרות מקימים קהילות סגורות,כמו צ'יינה טאון של הסינים בארה"ב.
ח=פ=י=ר=ו=ת.
בואו נסכם בזה שצריך להרוג את נסראללה? K
אז אני אמור ללכת ולהקים את רוסי טאון? :|במקור פורסם על ידי Lance Vance
אבל אתה לא יהודון? טוב, אם אתה לא, אז תקים כזה :ךבמקור פורסם על ידי insan1ty
ו"רוסי טאון" זה לא מקורי ולא מתאים בכלל, נסה russia city, נשמע הרבה יותר טוב.
ול-זוזו, K.
OMg
איזה חפירות :O
אני שונא ערבים אחד אחד את כולםם !!!
הבנתת ?!?! ?
שונא ערבים
שונאאאאאאאאאאאאא ערביםםםםםםםםםםםםםם
ישמאלאני !!
חפירות
אני לא יודעת אם זה כיף להם שנהרגים להם "שם" אנשים... אבל זה כיף להם להיהרג "פה" עלינו ואז לשמוח ולהתגאות בבנים החסרי מוח שלהם שמסתובבים עם חגורות נפץ ומתפוצצים על אזרחים תמימים... אני ראיתי בטלוויזיה שההורים של כל שהיד ושהיד, במקום לבכות כל המוות של הבן שלהם, להיפך - הם שמחו... בטח שישמחו - הוא חיסל יהודים וזכה לעלות לגן עדן מוקף בבתולות, אז מה אם הוא מת? זו הדרך חשיבה שלהם.במקור פורסם על ידי זיקי D:
תאמין לי שאם אין להם כבוד לערך של החיים של עצמם אז סבבה אפשר להרוג אותם, ויודע מה? אני לא אתמוך בלעשות להם שואה, אבל לפחות לחסל את הגרעין - לעקור תחרא מהשורש ולחסל את כל ראשי החיזבאללה ואירגוני הטרור למיניהם... מה לעשות שמידי פעם זה כולל לירות טיל בטעות לבית של מישהו אחר ולפגוע בילד ערבי מסכן? גם ככה בעתיד הוא תכנן למות בתור שהיד... אז מה זה משנה? חסכנו להם עוד חגורת נפץ. עדיף שהם ימותו אצלם בבית מאשר באוטובוס / קניון / אלוהים יודע איפה , ולהרוג ולפצוע יחד איתם עוד עשרות ואולי אפילו מאות אנשים שבחיים לא פנו אליהם ולא עשו להם שום דבר רע....
אם הם מחנכים את הילדים שלהם להתפוצץ עלינו אז לדעתי הם הבורים, ואם השנאה שלי כלפיהם נחשבת לבורות - סבבה... אני מעדיפה שיהיה לי אייקיו של זבוב ועדיין לתמוך בדעה שלי... הם כולםםםםםםםםםםםם שונאים אותנו, בין אם הם ערבים מוסלמים או נוצרים... הערבים שונאים אותנו! מה לא מובן??? הם לא יכולים לסבול את העובדה שקיימת ציונות בפלסטינה המסריחה שלהם! כואב להם העניין שאנחנו נושמים את אותו אוויר שהם נושמים. וכמו שהם שונאים אותנו עוד מהרחם בלי סיבה בכלל - אני חושבת שיש לי את כל הזכות לשנוא אותם, ולי יש סיבה, יחי ההבדל הגדול!
אה ועוד משהו - מישהו אמר פה יהודון... יהודים לא אומרים "יהודון"... זה נחשב לנימה אנטישמית מלאת זלזול... אם ככה אתה מתייחס לדת שלך, שיהיה לך בכיף.
חן אל תהיה ילד קטןבמקור פורסם על ידי Henry
מה אתה מאחל מה אתה מטומטם
מה המשפחה שלו אשמה שהוא מפגר?
אני כן "יהודון", אבל מה לעשות שאני גם רוסי :|במקור פורסם על ידי Lance Vance
and on that bombshell
GO AND PLZ FUCK URSELF
אני עדיין בהלם שאחרי כל החטיפות,ההרוגים והנעדרים שיש לנו במדינה יש לנו עדיין שמאלנים פה!
עד שלא ייכנס לך בתחת איזה ערבי אתה לא תפסיק לאהוב אותם? אותי תיסע ללבנון לחלק להם פרחים?
.במקור פורסם על ידי GaLaXy
אגב אמא שלך מפגרת סתומה
לא צריך לשנוא כל אחד ואחד, זה כבר טיפשי, וזה נכון שחלק מתחנכים לשנוא ישראלים, וכל מה שרותם אמרה ואחרים אמרו, אבל זה לא כולם ואתם יודעים את זה, למה אתם שונאים את כולם? כי נוח להכליל במקום להתחיל לפרט ואשכרה שתהיה לכם דיעה.
חן, אתה ילד מפגר שאתה אומר את זה, ובעזרת השם מה שאמרת לא יקרה.
הבנאדם, או המשפחה שלו, לא צכים לסבול בגלל הדיעה הפוליטית שלו, שהיא לגיטימית לגמרי, גם אם אתה לא תומך בה, והיא לא מתאימה לך.
זכותו להאמין בה, להביע בה, ולתמוך בה בדרכים לגיטימיות, אל תהיה ילד קטן ותשנא אותו על זה שהוא חושב שונה ממך.
ובקשר לשאר, שישר מקללים, זכותו של בנאדם לדיעה שונה משלכם, תפסיקו להיות ילדים קטנים ותתבגרו.
אתם שוכחים שאם נצא למלחמה, ימותו גם חיילים שלנו, כי ככה זה מלחמה, ויש הפצצות ויש קרבות, וזה לא יכול להיות חד צדדי.
ותחשבו שיש משפחות עם ילדים אחים קרובים בצבא, מילואים, סדיר, קבע, שמפחדים על הקרובים שלהם ולא רוצים מלחמה, זה לא פשוט, זה לא רק להפציץ.
אל תשכחו שאתם לא חיים בRED ALERT ויכולים לייצר חיילים..
לצאת למלחמה כרוך בכלכך הרבה גורמים שאתם לא מבינים בכלל, הוצאות כספיות כבדות, של חימוש, מיגון, תמיכה, שמירה, נשק, הכל, זה פוגע אחרי זה בכלכלה הישראלית ופוגע ביהודים שנמצאים פה, באזחרים, חוץ מזה שמלחמה שאולי לא פוגעת פיזית, יכולים להיות לה פגיעות נפשיות בחיילים ובאנשים ויכולים לדפוק להם ת'חיים, ולמשפחה שלהם.
אז ישר לפני שאתם מציעים הצעות, תתעוררו ותחשבו לא צעד קדימה. אלא 100 צעדים קדימה.
שתוק יא אשכנזי מאניאק חאלאס כברבמקור פורסם על ידי Lance Vance