אתם חייבים להחזיר תאפשרות לעשות punishtk בסרברים אי אפשר ככה כל פעם יש מישו מעפן שעושה טיקיי לכולם ואי אפשר לעשות לו כלום...
ועוד משו מצאתי בפורום טקטיקל הרישמי מוד כזה שנותם לקנות רימון כל 15 שניות ככה זה ימנע תרימוני ספאם האלה ברפיד ובכל מפה אחרת.
אתם חייבים להחזיר תאפשרות לעשות punishtk בסרברים אי אפשר ככה כל פעם יש מישו מעפן שעושה טיקיי לכולם ואי אפשר לעשות לו כלום...
ועוד משו מצאתי בפורום טקטיקל הרישמי מוד כזה שנותם לקנות רימון כל 15 שניות ככה זה ימנע תרימוני ספאם האלה ברפיד ובכל מפה אחרת.
תחשוב על זה ההפך
אתה עושה בטעות TK כי אחד מטומטם קפץ לך על הרימון ואז הוא מנצל את המצב ועושה לך PUNISHTK
אני מעדיף שאני לא אוכל לעשות גם ככה יש לי אדמין אם אני רוצה אני יכול לעשות דרך האדמין
והnade spam זה דבר רגיל במשחק אין סיבה לבטל את הקנייה ל15 שניות
אל תשכח שהרימונים עולים כסף זה לא חינם
ה15 שניות של הרימון נישמע טוב
כע הוא צודק....
זה כבר מעצבן
אני איתך .
צודק
מי שעושה 15 שניות עם הרימון יאפסים?!?
תחשבו כל פעם בקלאן וור כמה רימונים אתם קונים ב10 שניות..אפסים רק בגלל נובים כאלה בשביל זה יותר VOTE
אם עושים עליך TK, מספיק בדר"כ שאתה תעשה לו VOTE והוא יעוף. אם אתה עושה לו VOTE ועדיין הוא לא עף אז שעוד כמה יעשו כי אחרי TK צריך הרבה פחות VOTES בשביל שמי שעשה את הTK יעוף מהשרת
יש פתרון הרבה יותר פשוט:
לעשות 2TK=BAN
המוד של ה15 שניות רימון לא בהכרח חובה להשתמש במוד הזה בקלאן ווארס אפשר לפחות בפאבליק לשים את זה...
במקור פורסם על ידי ^idNz
צודק : | :כן:
את הפאניש צריך להחזיר
:מעלה: :מעלה: צודק הבנאדם :מעלה: :מעלה:
פניש טיקייי נשמע טוב ה15 שניות לא משו
הבקשה נדחית!
hhhh DM
ani hosev se TK ze basa aval ein ma lasot kore betaot se misho zorek rimon lo tov lo nora lo sof haolam ;/
כמו כל דבר שמוסיפים, לא משנה כמה הוא טוב, צריך לבדוק קודם איך אפשר להשתמש בזה בצורה הכי מגעילה ואז לראות אם זה שווה את זה. זה למה אין בשרתים 100% FF, כי אז אלה שעושים tk יוכלו לעשות את זה יותר בקלות וזה יהיה ממש מעצבן. וזה למה כבר אין Punishtk, בגלל ילדים מפגרים שקופצים על רימונים או הורגים את עצמם במעלית כדי לעשות לך punishtk(בדרך כלל שיש לך רימון ביד שתעשה עוד tk לפי חוק מרפי הידוע).
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
נכון אני שונא Tk
dm שלחתי לך הודעה באייסיקיו תענה לי...
צודק אבל שמע בקשר למוד של הרימון עדיף שיהיה רק בפאבליק ולא בקלאן וורס