אם כבר תעשה 6 קלאנים שני בתים של 3..אין קלאנים היום..תרשום לו מי שנרשם ראשון תיקח רק אנשים וקלאנים שאתה יודע שיעמדו בזמנים וכו..
אם כבר תעשה 6 קלאנים שני בתים של 3..אין קלאנים היום..תרשום לו מי שנרשם ראשון תיקח רק אנשים וקלאנים שאתה יודע שיעמדו בזמנים וכו..
זה לא טוב מספר אי זוגי של בתים...
נעשה 8 כלאנים או 12
תתחילו לרשום כלאנים שנידע תכמות...
12קלאנים
ומספיק 6 שחקנים
אני בעד!
כן אבל עם זה 12 כלאנים אז יש בעיה בחצי גמר שיש 3 שעולים
-=SoD=- או yK זה אותו דבר בפנים
לידר : אני Freeze
שחקנים :
LivesTaker
Monkey
Galaxy
Duracell
Dragonite
al0nz
ועוד כמה נראה בהמשך מי ירצה
8 קלאנים
2 בתים - 4 קלאנים בכל בית
בידיוק ו2 מכול בית עוליםבמקור פורסם על ידי Immortal
קיצור בנתיים יש רק 3 רשומים...
jforce
Cd
yk
עוד הצעות ??
אין סיכוי שזה ילך, עם כל הכבוד והרצון הטוב.
ראינו מה הלך בטורניר של VIF או מה שמם בזמנו.
יש קלאן בייס, לא צריך לשבור את הראש.
זהו שכולנו יודעים שהלדר הישראלי לא פעיל והרבה כלאנים מפחדים לשחק לדוגמה עם evo rtd והכלאנים ברמה אז עם יהיה טורניר כולם ישחקו מול כולם וזה הרבה יותר כיף
נו יאללה אנשים תיתעוררו אני רוצה שכולם יהנו אז יאללה תירשמו ... מה באמת אין כלאנים רציניים ?!@
כול אלה שאמרו שזה לא ילך תירשמו תתרמו חלק בעניין ואז זה יצליך בימקום להגיד שזה לא יעבוד תירשמו...
יש תיכנון להרים טורניר שלמקומות 1-3 יש פרס כספי, מכובד מאוד.
הבעיה שאי אפשר לסמוך פה על הקהילה אז...
+ זה ידוע ש-eVo יקחו, אז אין טעם.
וכולם פה יודעים את זה, אז אל תגידו שבגלל אנשים כמוני אין טורניר כי תאכלס שורה תחתונה זה נכון.
במקור פורסם על ידי Eliyahu
סתום סתום
למה ישאר איבו
יש רמה בקהילה הזאת ואם אתה מארגן 6על6 עם איבו אתה יכול לקחת
ונראה לי שsT ישתתפו
תאכלס...הטורניר ניגמר לפני שהוא התחיל...
שנים לא שיחקתי אבל עדיין אני מאמין שאיבו שולטים :/ ואלי זה שמעליי חורש ויכול לנצח אותם![]()
זאת הגישה שבגללה חצי מהקלאנים יפרשו באמצע. רוב האנשים בגישה שהם באים לנצח ולא לשחק ולהנות.במקור פורסם על ידי Eliyahu
אולי תנסה משהו חדש? תעשה ישר פלייאוף אבל בשיטה של פלייאוף עליון ופליאוף תחתון. כלומר מי שמפסיד יורד לפלייאוף התחתון ומי שמפסיד שם יצא מהטורניר.
אתה רואה רק נובים כמוך חושבים ככה אתה מבאס פה את שאר הנובים בקהילה אז מה גם אם EVO יקחו זה רק משחק אתה בא להנות מהטורניר כמה שיותר ולעשות את המקסימום ..במקור פורסם על ידי Eliyahu
זה חזי*
נערך בפעם האחרונה על ידי Corleone1 : 19/08/06 ב 11:48 סיבה: זה חזי*
חזי אין לי מה לבעאס, אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ואני אומר את האמת בשורה התחתונה.במקור פורסם על ידי Corleone1
נובים לא נובים, רצון לא רצון, הנאה לא הנאה.
זה סתם יצור עוד ריבים הטורניר הזה ועוד השמצות וגאוות.
הצדיק הזה צודק..במקור פורסם על ידי Eliyahu
אין טעם לעשות זה ברור שאיבו יקחו אז זה לא שווה ניב אני אומר רק מיזה אין טעם אבל איך שבא לכם..
בקיצור אלי אתה לא רוצה על תשתתף מה אני יגיד לך עם אתה בא בגישה כזאת עדיף שלא תישתתף
אולי נעשה כמו שגיא אמר...
נעשה 2 בתים של 4 יעני 8 כלאנים כול כלאן ישחק מול כול כלאן בבית פעמים ומיכול בית יעלו 2 וירדו 2... בקיצור יש לי כבר תיחנון להכול רק תירשמו...!@