עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון 123456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 110

אשכול: 4 הגדולים בכל הזמנים

][*Vaako*][ אורח
    למה מי זה המני הזה נו ? כולה שחקן חחח... מה אתם מתרגשים ?
    אני יראה לכם שחקנים שנהיו סוסים וחכמים בלי לשחק עם PvL ...

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Peleg
    כן

שקר , בחיים לא הייתי בJES ובחיים לא רציתי להיות שם.
    בקשר לRTD הייתי שם המון זמן לפני שאתה היית שם , בזמן שאתה היית שם כבר הייתי שחקן לא פעיל , אז אין לך מושג על מה ת'מדבר.
    אני נכנסתי לRTD כשחקן לכל דבר , ואני גם נכנסתי לשם הרבה לפני שהם היו במקום ראשון , ואפילו לא במקום השני , זה היה אחרי שהייתי בCMA ואפילו ניצחנו את RTD מספר פעמים בתקופה שמני לקח את CMA כקלאן שלו.
    בEVO הייתי פעמיים , אף פעם לא התחננתי להיות שם , בפעם הראשונה שהייתי בEVO זה היה באמת להיות שחקן מחליף אם אין שחקן פעם ב... , אבל שיחקתי במקביל בעוד קלאן שאני לא זוכר כרגע את שמו.
    בחיים שלי לא התחננתי לשום קלאן על מנת להכנס אליו , כולם חשבו שהצעתי שרתים שהיו בשליטתי על מנת להשתייך לקלאן אבל בחיים לא עשיתי את זה.

ובקשר לזה שלא עשיתי קלאן וור רציני בחיים שלי , אז מצטער אבל הרבה קלאן וורים , שוב אני אומר - בתקופה שאני ואתה היינו באותו קלאן הייתי שחקן לא פעיל אבל בתקופה ששיחקתי בקלאן בתור שחקן פעיל תמיד הייתי משחק בכל משחק שיכולתי\רציתי.
    ועוד משהו קטן , אני שיחקתי משחקים שלמים עם מני , מה שאני חושב (תקן אותי אם אני טועה) שאתה לא חווית , ומשחק עם מני זה הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עליו " שלא עשה קלאן וואר רציני בחיים שלו אלא קלאן ווארים דרג ב' ".

שיהיה לך יום טוב.
    נכון באמת בחיים לא היית ב- Jes כי אף פעם לא נתתי לך להיות שמה למרות שהתחננת ,היית שחקן ממוצע - אפילו שאם היית איתנו היינו מקבלים שרת או שתיים..
    לא אמרתי שהיית באר טי די מתי שאני הייתי , אבל בו נגיד היית שם בתור קישוט כי היית בקשר טוב עם ניב ואולי גם דיסל אהב אותך קצת, ואתה כזה שקרן אני זוכר עידן היה בא אלי תמיד אומר לי שהוא נימאס לו שאתה איתם ורק מהתחנפויות לאליעד אני חושב אתה שמה..
    "שיחקתי בכל משחק שיכולתי רציתי" נו... זה אומר ששיחקת בקלאן וואר על רמה? לא כפרה!
    עוד משהו זה ששיחקת עם מני זה אומר שהוא יכול להפוך אותך לשחקן טוב? לשחקן חכם? הוא יכול לשפר לך את האים? לא כפרה! הוא יכול... כולה שיחקת איתו!!
    עוד משהו אחרון!! מה עשית ממני,שחקן בינוני לא יותר זה שהוא היה בפי וי אל שאתה גם חושב שהם היו קלאן כזה טוב מה שאני מתנגד לו בחלוטין(דעה אישית שלי רק מייק יודע לשחק שמה אולי גם גיא).
    עם כל הכבוד מני שלך והקלאן עם "הטקטיקות הכי טובות" Ops13 אכל מהקלאן שלי תבוסה. לך סתכל בקלאן בייס אם אתה רוצה, ואני חושב שזאת הייתה הסיבה הגדולה "להתפרקות שלהם"...
    קיצר מה שבאתי להגיד זה שאתה לא מכיר, לא יודע, לא מבין משחק, לא שחקן טוב , ובגלל כל זה אתה לא יכול סתם לזרוק שמות ולהגיד ששיחקת איתם. (למרות ששתים מהשמות גם אני חושב ככה ^^ )

הסמל האישי של Joly
    Joly Joly מנותק מלך.
    קיבל לייק
    212 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי YoTaMzz
    נכון באמת בחיים לא היית ב- Jes כי אף פעם לא נתתי לך להיות שמה למרות שהתחננת ,היית שחקן ממוצע - אפילו שאם היית איתנו היינו מקבלים שרת או שתיים..
    לא אמרתי שהיית באר טי די מתי שאני הייתי , אבל בו נגיד היית שם בתור קישוט כי היית בקשר טוב עם ניב ואולי גם דיסל אהב אותך קצת, ואתה כזה שקרן אני זוכר עידן היה בא אלי תמיד אומר לי שהוא נימאס לו שאתה איתם ורק מהתחנפויות לאליעד אני חושב אתה שמה..
    "שיחקתי בכל משחק שיכולתי רציתי" נו... זה אומר ששיחקת בקלאן וואר על רמה? לא כפרה!
    עוד משהו זה ששיחקת עם מני זה אומר שהוא יכול להפוך אותך לשחקן טוב? לשחקן חכם? הוא יכול לשפר לך את האים? לא כפרה! הוא יכול... כולה שיחקת איתו!!
    עוד משהו אחרון!! מה עשית ממני,שחקן בינוני לא יותר זה שהוא היה בפי וי אל שאתה גם חושב שהם היו קלאן כזה טוב מה שאני מתנגד לו בחלוטין(דעה אישית שלי רק מייק יודע לשחק שמה אולי גם גיא).
    עם כל הכבוד מני שלך והקלאן עם "הטקטיקות הכי טובות" Ops13 אכל מהקלאן שלי תבוסה. לך סתכל בקלאן בייס אם אתה רוצה, ואני חושב שזאת הייתה הסיבה הגדולה "להתפרקות שלהם"...
    קיצר מה שבאתי להגיד זה שאתה לא מכיר, לא יודע, לא מבין משחק, לא שחקן טוב , ובגלל כל זה אתה לא יכול סתם לזרוק שמות ולהגיד ששיחקת איתם. (למרות ששתים מהשמות גם אני חושב ככה ^^ )
    אאוץ.

][*Vaako*][ אורח
    אוקי אם אור הביא לו מכה מתחת לחגורה אז יותם עכשיו הביא לו מכה מתחת לתחתונים..

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
    אוקי אם אור הביא לו מכה מתחת לחגורה אז יותם עכשיו הביא לו מכה מתחת לתחתונים..
    KNOCKOUT TOUCHDOWN STRIKE!!!!!!!!!!!

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    חחח הרגת אותי יותם תאכלס מני הזה אף פעם לא ריגש אותי
    בתקופה שלא שיחקתי איזה שנה ואז חזרתי ראיתי אותו משחק כמה פעמים בפאבליק בריל ניק והוא לא היה מי יודע מה
    לא מדגדג אפילו תמקום השני בטבלה של פאבליק ומשחק כמו שאני משחק בקלאן וואר עם כל מני קומבינות
    בלי ראשים מטומתמים של פאבליק [הרי בשביל מה יש פאבליק] סתם לא רציני הבחור זה שהוא פתח קלאן כי עמדו איתו שחקנים מצויינים שהחזיקו תקלאן כמו אלעד יאוב ולא זוכר מי עוד היה
    אולי נתן להם טקטיקה טובה ועוד כמה דברים אבל הוא עצמו לא היה משהו
    ועם אנשים לא הבינו אותי פה וחושבים שאני רוצה להוכיח שאני איזה סוסון אז ממש לא אני עד היום לא שחקן כמו יותם, אורי או ברמה הזאתי ביכלל
    אני סתם שחקן ממוצע עם איים רגיל כמו כל שחקן רגיל קצת סקילים בצלף לא משו רציני רק החוכמת משחק שלי טובה יותר
    משל רוב הקהילה פה
    וזה למה הקהילה על הפנים אין חוכמת משחק לא חושבים על המהלכים של היריב כמו שמייק אמר

s4in3x s4in3x מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יאללה סתמו כולכם נובים אני הכי טוב עזוב מה עשיתי ל פיויאל בגג 3 נובים
    מצב קשה ואתם עוד מחזיקים מהילדים האלה שחולים במחלת הבוטיזמים עזבוווווווווווווווווווווווווווווווווו

מיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייק הבוט הזה התחיל לבכות אין מה לעשות לודע לקבל בראש
    יאללה בוא אני יתן ת 4 שלי למרות שלא נראה לי שיש 4 אבל קבלו

4EvEr ילד הומו מסריח קמצן איכס אבל אחד השחקנים החכמים איימ הכי מסריח בארץ יכול ללמצוץ לי באיים אבל שכל אלוהים ישמור
    sinner משהו כזה יצא לי לשחק איתו פעם 1 בפאבליק והבן שרמוטה הזה עושה סללומים באוויר אני פשוט לא מבין הוא אף מצד לצד באמצע שהוא מטעין תרוצה אתה ירוה אליו מחסנית ופוגע אולי 3 כדורים הוא אחד המטורפים
    Idnz and crow איימרים טובים שחקנים חכמים למרות ששתיהם אכלו ממני בראש לבד
    יש בינים טמפליי סבבה אני חושב שמלפני 3 שנים בארך עידן לא ראה כלום מהחיים שלו חוץ מטקטיקל
    לכל מי שלא מכיר אותו הבן אדם חרשן נוןסטופ!!! זהו זה ה 4 שלי עם מייק וכל אלה לא יצא לי לשחק
    בכול מקרה מייק נוב
    ואני לא חושב שיש עוד שחקנים "סוסים" בארץ כל השאר חמודים חוץ ממני שהייתי השחקן הכי טוב בעולם

][*Vaako*][ אורח
    מושיקו אתה אחד הילדים הדפוקים...

הסמל האישי של DM
    DM DM מנותק Senior Mod. Tactical-Ops
    קיבל לייק
    1 פעמים
    מושיקו אתה צריך טיפול בהלם חשמלי !

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי S4in3x
    sinner משהו כזה יצא לי לשחק איתו פעם 1 בפאבליק והבן שרמוטה הזה עושה סללומים באוויר אני פשוט לא מבין הוא אף מצד לצד באמצע שהוא מטעין תרוצה אתה ירוה אליו מחסנית ופוגע אולי 3 כדורים הוא אחד המטורפים
    חחחח השאיר עליך רושים ממשחק פאבליק אחד

][*Vaako*][ אורח
    זה מה שקורה שקוראים לך מושיקו ואתה גר בבאר שבע..=\

Peleg Peleg מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי YoTaMzz
    שוב אני חוזר ואומר , בחיים שלי לא ביקשתי ובטח שלא התחננתי להיות בJES ! אל תשקר לגביי זה כי בחיים לא אמרתי דבר כזה , ובטח שלא הצעתי לשום קלאן שרתים בתמורה.
    אם אתה מציג את הדברים תציג אותם אמיתיים ואל תוסיף שקרים כדי להוציא את עצמך טוב יותר!
    אם ניב אמר לך את זה אני לא ידעתי שהוא ככה חושב אף פעם , את השרתים של RTD בזמנו שכל העולם חשב שאני הבאתי לקלאן 3 שרתים , THERMO הביא בגלל שתקופה הזו הוא עבד בEXTREME SERV , זה דבר ראשון.
    על הדעה שלך על מני אני לא יכול לשנות כל אחד ודעתו , לפי דעתי שחקן טוב הוא לא מורכב רק מSKILLS אלא גם מחוכמת משחק ובקלאן וור הגדולה של מני היתה שהוא יודע להנהיג ולהגיד לכל שחקן בדיוק איפה הוא אמור לעמוד וסומך עליו , הוא שיבץ עמדות על פי יכולות אישיות של כל שחקן ושחקן בפני עצמו.
    בקשר לרמה של PVL כנ"ל , אולי לדעתך רק מייק ואולי גם גיא ידעו לשחק אבל מה שמסתבר זה שהקלאן הזה היה בלתי מנוצח זו עובדה , לא הקלאן שלך ולא אף קלאן הצליח לנצח אותם.
    דבר אחרון בקשר לעידן , בתקופה שאני הייתי בEVO אני ועידן אף פעם לא הסתדרנו וכל הזמן היה BL במירק אחד על השני וכל הזמן היו בעיות ביננו , אז הוא לא אהב אותי.
    עם מייק שיחקתי הרבה משחקים , עם סאבר שיחקתי בגלל שהייתי משחק הרבה עם גיא אז בשביל זה שיחקתי איתו , כנ"ל לגביי פרות , ועם אליעד שיחקתי גם.
    *כל השחקנים שהדגשתי הם ה5 שרשמתי בתחילה , וזה מופנה למשפט הבא שלך : "ובגלל כל זה אתה לא יכול סתם לזרוק שמות ולהגיד ששיחקת איתם".

המשך יום טוב .

קיבל לייק
    0 פעמים
    אני לא משקר אתה לא רק ביקשת אתה התחננת להצטרף כמו עוד הרבה אחרים...
    אז מה עם היית באבו ואר טי די, זה לא יותר מדי כבוד להיות שמה בתור שחקן שלא בסגל/שחקן קישוט, מה שאומר שנכנסת לשם מהיותך קישוט יפה במיוחד,
    אין לי כח להסביר לך מזה שחקן טוב ומזה לא הסברתי את זה בנושאים אחרים פה.
    מה שאומר שמני שחקן בינוני לא יותר מיזה.
    "שיחקתי הרבה עם גיא"... שיחקת איתו הרבה זה אומר הרבה קלאן ווארים או הרבה פאבליק?
    אני מניח שהרבה פאבליק וככה עם שאר הרשימה שציינת ועל פי משחקי פאבליק לא שופטים שחקן אם הוא טוב או לא... אם אתה שופט לפי פאבליק עידן מוביל על כולם ב- 10 רמות כי הוא היחיד שמתייחס לפאבליק כאילו הוא בקלאן וואר.

הסמל האישי של GaLaXy
    GaLaXy GaLaXy מנותק גולנצ'יק :)
    קיבל לייק
    6 פעמים
    איזה שתי חפרניםםםםם
    יאוווו
    אני לא מאמין שבאמת קראתי את כל מה שרשמתם

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    ^ למה זה היה מעניין [=
    בוא ניסגור תריב הזה בתור מתבונן מהצד [אני]
    אין לכם על מה לריב בעיקר אתה אור
    תאכלס אני אומר זה לא מעניין אף אחד עם מי שיחקת אני גם יכול להגיד שיחקתי עם זה ושיחקתי נגד זה וכו'
    אין משמעות לזה ביכלל
    וזה שהיית בקלאנים כמו RTD, EVO זה גם לא אומר כלום היו הרבה שחקנים ב-RTD שהיו שם סתם ליופי
    וגם ב-EVO כמו אורן, יגאל [לתקופה ממש קצרה], ואתה תאכלס כן אתה היית שם סתם עם תג בקלאן ווארים שממש לא איימו על EVO
    [בלי להעליב אור אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך]
    ועל יותם אין מה להגיד שחקן טוב שתמיד היה פותח חוץ מזה שהוא היה ב-GM בהתחלה לא הייתי נותן לא ליפתוח הוא היה נאב [=
    אבל תאכלס שתיכים רבים לי פה כמו מפגרים מי יותר גבר בטקטיקל, מי יותר טוב, ומי שיחק עם יותר אנשים
    חלאס סתכלו על ההודעות שלכם ותקלטו כמה שיצאתם מפגרים יום טוב

Dont^Exist Dont^Exist מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי GaLaXy
    איזה שתי חפרניםםםםם
    יאוווו
    אני לא מאמין שבאמת קראתי את כל מה שרשמתם
    יווווווו
    ואני לא מאמין שקראתי את התגובה שלך ובגלל זה קראתי את מה שהם רשמווווווו

יווווו סרט

הסמל האישי של GaLaXy
    GaLaXy GaLaXy מנותק גולנצ'יק :)
    קיבל לייק
    6 פעמים
    Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    רוי פעם שנייה שגרמת לי לצחוקקק
    פעם שלישית גלידה?
    ונראה לי נירן צודק..

Hat-Hatol Hat-Hatol מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואחד חפירה בקיצור עם אתה אומר ששיחקתה עם מלה אנשים ואתה כזה תותח בוא תחזור לשחק ניראה אותך עכשיו מה זה משנה מה היה

קיבל לייק
    0 פעמים
    אולי בגלגול אחררררר

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Totaloco
    יגאל [לתקופה ממש קצרה]
    חחח יגאל לא היה ב evo זה היה סתם קטע שלי ושל אלי במירק הכנסנו אותו סתם כזה ל tacs כי הוא היה במירק והוא היה חדש בזה ובמשחק בכלל
    אז אמרנו לו רוצה להיות ב EVO? שים תאג תביא ID ^^ אחרי איזה 10 דקות מחקנו אותו אם אני זוכר נכון :ג

נושאים דומים

1. עשרת הגדולים בכול הזמנים..
    על ידי Versache בפורום כדורגל
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 08/06/06, 17:09
  2. מי השחקן הכי טוב בכל הזמנים?!?!?
    על ידי M4g1c בפורום Tactical Ops
    תגובות: 69
    הודעה אחרונה: 04/06/06, 23:17
  3. מי השחקן הכי טוב בעולם בכל הזמנים ?
    על ידי koko_Jambo בפורום כדורגל
    תגובות: 1