TAC-OPS EFFECT PART #2
ברוכים הבאים לכתבה השניה של הסדרה, נהנתי מכל התגובות שקיבלתי אפילו אם חלק לא הסכימו איתי, גם אהבתי את העובדה שחלק מהאנשים באו אליי בפרטי לשאול ולהתייעץ..
למרות שהסברתי בכתבה הקודמת על מה בערך אני הולך לרשום, זה לא בדיוק יהיה באותו סדר או אותו תוכן, תתחשבו בעובדה שאני כותב הכל מהראש ויש דברים שאני אשכח או אדלג, אם מישהו יכול לתרום ידע אישי מניסיון שלו במשחק, הוא מוזמן להצטרף...
נמשיך לכתבה......
תאוריית - ההגנה הכי טובה זה התקפה
הכתבה הזאת מציגה תוכן חדש לגבי עשיית אסטרטגיות או משחק בתור יחיד. אתם נדרשים לשכוח כל מה שאתם יודעים על השיטות של להתחיל אם סקין ארטיק פימייל או וודלנד ובכך להגדיר אם אתם בצד המגן או המתקיף. כי אחרת תתחילו להכין את הקללות שלכם כי אתם בטוח לא תאהבו את מה שאני ארשום.
אבטחת אזורים או שזה בעצם סתם קאמפינג?
כמה שהנושא של הכתבה נשמע קלשאה, זה עובדה לכל דבר, בכל מקום וכל דבר שעושים בחיים ולא רק שחמט, גם חברות מניות וכדומה, הגנה הכי טובה זה התקפה.
הרבה שחקנים מכירים אותי בתור שחקן דפנסיבי, אני מודה (ואין מה להתבייש בזה ד"א) אבל אני מאמין שאני יותר דפנסיבי-אגרסיבי, אני לא יגיע לבסיס של האוייב בעיניים עצומות אבל אני בטוח יביא תקרב למרכז של המפה ויתקוף משם מאשר להדוף מהבסיס שלי.
קודם נתחיל בזה שאני אספר סיפור קטן...
במהלך הקריירה הקצרה שלי בתור שחקן חובבן בשחמט (שנה לא ידועה) התנסיתי במשחק מאוד פותח עיניים בשבילי, שיחקתי מול שחקן יחסית חדש למשחק, הובלתי את המשחק בחייל אחד, וחישבתי 5 מהלכים קדימה כדי לחכות להזדמות להקוץ לו את הדמויות במרכז, 4 מהלכים אחרי זה הוא צעק שחמט.
הייתי המום מהתוצאה וכפי שמכירים אותי אני אוהב לפענח כל משחק ולשבת על הטעויות שלי, הגעתי למסקנה הזאת: אם הייתי משחק נגדו לפני זמן מסויים כשהייתי שחקן חדש גם, כמעט בטוח הייתי מנצח.
מה שקרה פשוט זה שהערכתי אותו יתר על המידה (נתעסק בזה בפרקים הבאים) ובנוסף הוא היה השחקן הכי אגרסיבי ששיחקתי נגדו. לא היה לו אכפת מהחיילים שלו, היה לו רק מטרה אחת, לתקוף. באמצעות זה והתקפות בלתי פוסקות עליי הוא השאיר אותי בקצה ולגמרי לא מודע למטרה שלו, במקום זה הייתי יותר מוטרד בלהגן ןבכך הפסדתי את המשחק. במילים אחרות הייתי צריך פשוט לתקוף בחזרה (מכאן בא השם של הכתבה).
אוקי איך כל זה חופף לטקטיקל?
*כל הדוגמאות מתייחסות למפה בליסטר או כל מפה דומה לה
קודם, תבינו את זה - לתקוף זה להפיק הכי הרבה יתרונות ולמזער כמה שיותר חסרונות ובו זמנית להפשיט לאויב שלכם את היתרונות, מה שבסופו של דבר גורם לחסרונות שלהם לעבוד נגדם.
אם מסתכלים מקרוב על טקטיקל והמטרות כדי לנצח בתור טרור או שוטרים אז נשים לב טרור, על מנת לנצח, חייבים או להטמין פצצה או להרוג את כל השוטרים, כמו כן יש להם גם זמן מסויים לעשות את זה אז גם הזמן לא עובד לטובתם. שוטרים לעומתם מנצחים טכנית אם הזמן נגמר, מה שהם פשוט צריכים לעשות זה לא לתת לטרור לבצע את המשימות שלהם, אז אם ככה באמת, אולי טרור לא צריכים להיות הקבוצה "התוקפת" ושוטרים הקבוצה ש"מגינה"?
אם לוקחים זמן שהקבוצות בתנאים שווים, תמיד הטרור יהיו בחסרון במחינת זמן, תחילת מיקום או ביצוע משימות.
אבל גם אם התחלתם בתור שוטרים ובחרתם סקין מסויים, זה לא אומר שאתם דפנסיבים ואתם צריכים להגן על המשימה, אתם חייבים לזכור שלהיות אגרסיבי זה לא לחפש תהריגות ולהגיע לבסיס של האוייב, אלא לבלבל את האוייב (כמו שעשו לי בשחמט) ולגרום לו לא להיות מרוכז במשימה, לעשות את זה אומר שהאויב הוא צעד אחד מאחורה ואתם צעד אחד מקדימה (עכשיו הכל מתחיל להתחבר על מה שדיברתי בכתבה הקודמת על חיזוי ואילוץ של האויב ללכת לאן שאתם רוצים).
להגן זה לסבסד את היתרונות שלך על ידי הכרתך בחסרונות שלך, שזה אומר במקום להשתמש ביתרונות שלך אתה (בלא מודע) פותר את עצמך מלתקוף במטרה להגן. התקפה תוקפים בהתקפה!.
למרות שלא משנה מה, טרור עדיין חייבים לתקוף, אבל זה לא אומר שהשוטרים צריכים להגן. השוטרים בכמעט יתרון תמידי בכל מצב, לא אומר שהם צריכים להגן, אלא להשתמש ביתרון שלהם כדי לתקוף ובסופו של דבר לגרום לטרור לא לבצע את המשימה שלהם.
זאת תאוריה שעוזרת הרבה, וכל כלאן ממוצע+ באירופה עובד לפי השיטה הזאת כדי לגרום להם להיות יותר אגרסיביים. קחו לדוגמא את כלאן DKH, לא יודע לכמה ממכם יצא לראות דמואים שלהם (כי הם כמעט ולא משחררים) אבל השיטה האגרסיבית שלהם של לא לתת לאוייב לנוח לרגע ולהשתלט על אזורים מסויימים מאשר שליטה בכל המפה (זה גם נושא אחר) עשו אותם לכלאן ברמה הכי גבוה באירופה.
ברור שכל זה רק תאוריה, וזה דעה אישית שלי, אני לא פה להכתיב לכם איך לשחק את המשחק ואני גם לא פה כדי להגיד לכם משהו שאתם כבר יודעים, אני פשוט מעלה את המודעות ומעלה נקודות שאולי חלק שכחו עם הזמן (הסיבה שהפסדתי בשחמט באותו משחק). פשוט תזכרו לתקוף בהתמדה לא אומר שאתם צריכים כל הזמן לנסות לירות במישהו ולרוץ כמו עיוורים אחרי הריגות, קחו בחשבון כל מצב שיכול לקרות לפני שאתם תוקפים ותתקפו בעזרת היתרונות שלכם תוך כדי מזעור חסרונות, התקפה זה ההגנה הכי טובה.
קטע מתוך הפרק הבא: היופי שבהסתברות
קחו מצב שנשארתם 2על2 אתה וחברך לקבוצה, אתם המגינים והם התוקפים, להם יש את הפצצה ואין לכם מושג לאיפה הם ילכו. לפי ההסתברות הסיכוי שתיהיו במקום ששם מטמינים את הפצצה הוא 50%,
סיכוי ההצלחה הוא אומנם שונה...במילים אחרות כדי לשמור על סיכוי יותר גבוה להצלחה עליכם לעשות את זה...
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock