למה מי זה המני הזה נו ? כולה שחקן חחח... מה אתם מתרגשים ?
אני יראה לכם שחקנים שנהיו סוסים וחכמים בלי לשחק עם PvL ...
למה מי זה המני הזה נו ? כולה שחקן חחח... מה אתם מתרגשים ?
אני יראה לכם שחקנים שנהיו סוסים וחכמים בלי לשחק עם PvL ...
נכון באמת בחיים לא היית ב- Jes כי אף פעם לא נתתי לך להיות שמה למרות שהתחננת ,היית שחקן ממוצע - אפילו שאם היית איתנו היינו מקבלים שרת או שתיים..במקור פורסם על ידי Peleg
לא אמרתי שהיית באר טי די מתי שאני הייתי , אבל בו נגיד היית שם בתור קישוט כי היית בקשר טוב עם ניב ואולי גם דיסל אהב אותך קצת, ואתה כזה שקרן אני זוכר עידן היה בא אלי תמיד אומר לי שהוא נימאס לו שאתה איתם ורק מהתחנפויות לאליעד אני חושב אתה שמה..
"שיחקתי בכל משחק שיכולתי רציתי" נו... זה אומר ששיחקת בקלאן וואר על רמה? לא כפרה!
עוד משהו זה ששיחקת עם מני זה אומר שהוא יכול להפוך אותך לשחקן טוב? לשחקן חכם? הוא יכול לשפר לך את האים? לא כפרה! הוא יכול... כולה שיחקת איתו!!
עוד משהו אחרון!! מה עשית ממני,שחקן בינוני לא יותר זה שהוא היה בפי וי אל שאתה גם חושב שהם היו קלאן כזה טוב מה שאני מתנגד לו בחלוטין(דעה אישית שלי רק מייק יודע לשחק שמה אולי גם גיא).
עם כל הכבוד מני שלך והקלאן עם "הטקטיקות הכי טובות" Ops13 אכל מהקלאן שלי תבוסה. לך סתכל בקלאן בייס אם אתה רוצה, ואני חושב שזאת הייתה הסיבה הגדולה "להתפרקות שלהם"...
קיצר מה שבאתי להגיד זה שאתה לא מכיר, לא יודע, לא מבין משחק, לא שחקן טוב , ובגלל כל זה אתה לא יכול סתם לזרוק שמות ולהגיד ששיחקת איתם. (למרות ששתים מהשמות גם אני חושב ככה ^^ )
אאוץ.במקור פורסם על ידי YoTaMzz
אוקי אם אור הביא לו מכה מתחת לחגורה אז יותם עכשיו הביא לו מכה מתחת לתחתונים..
KNOCKOUT TOUCHDOWN STRIKE!!!!!!!!!!!במקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
חחח הרגת אותי יותם תאכלס מני הזה אף פעם לא ריגש אותי
בתקופה שלא שיחקתי איזה שנה ואז חזרתי ראיתי אותו משחק כמה פעמים בפאבליק בריל ניק והוא לא היה מי יודע מה
לא מדגדג אפילו תמקום השני בטבלה של פאבליק ומשחק כמו שאני משחק בקלאן וואר עם כל מני קומבינות
בלי ראשים מטומתמים של פאבליק [הרי בשביל מה יש פאבליק] סתם לא רציני הבחור זה שהוא פתח קלאן כי עמדו איתו שחקנים מצויינים שהחזיקו תקלאן כמו אלעד יאוב ולא זוכר מי עוד היה
אולי נתן להם טקטיקה טובה ועוד כמה דברים אבל הוא עצמו לא היה משהו
ועם אנשים לא הבינו אותי פה וחושבים שאני רוצה להוכיח שאני איזה סוסון אז ממש לא אני עד היום לא שחקן כמו יותם, אורי או ברמה הזאתי ביכלל
אני סתם שחקן ממוצע עם איים רגיל כמו כל שחקן רגיל קצת סקילים בצלף לא משו רציני רק החוכמת משחק שלי טובה יותר
משל רוב הקהילה פה
וזה למה הקהילה על הפנים אין חוכמת משחק לא חושבים על המהלכים של היריב כמו שמייק אמר
יאללה סתמו כולכם נובים אני הכי טוב עזוב מה עשיתי ל פיויאל בגג 3 נובים
מצב קשה ואתם עוד מחזיקים מהילדים האלה שחולים במחלת הבוטיזמים עזבוווווווווווווווווווווווווווווווווו
מיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייק הבוט הזה התחיל לבכות אין מה לעשות לודע לקבל בראש
יאללה בוא אני יתן ת 4 שלי למרות שלא נראה לי שיש 4 אבל קבלו
4EvEr ילד הומו מסריח קמצן איכס אבל אחד השחקנים החכמים איימ הכי מסריח בארץ יכול ללמצוץ לי באיים אבל שכל אלוהים ישמור
sinner משהו כזה יצא לי לשחק איתו פעם 1 בפאבליק והבן שרמוטה הזה עושה סללומים באוויר אני פשוט לא מבין הוא אף מצד לצד באמצע שהוא מטעין תרוצה אתה ירוה אליו מחסנית ופוגע אולי 3 כדורים הוא אחד המטורפים
Idnz and crow איימרים טובים שחקנים חכמים למרות ששתיהם אכלו ממני בראש לבד
יש בינים טמפליי סבבה אני חושב שמלפני 3 שנים בארך עידן לא ראה כלום מהחיים שלו חוץ מטקטיקל
לכל מי שלא מכיר אותו הבן אדם חרשן נוןסטופ!!! זהו זה ה 4 שלי עם מייק וכל אלה לא יצא לי לשחק
בכול מקרה מייק נוב
ואני לא חושב שיש עוד שחקנים "סוסים" בארץ כל השאר חמודים חוץ ממני שהייתי השחקן הכי טוב בעולם
מושיקו אתה אחד הילדים הדפוקים...
מושיקו אתה צריך טיפול בהלם חשמלי !
חחחח השאיר עליך רושים ממשחק פאבליק אחדבמקור פורסם על ידי S4in3x
זה מה שקורה שקוראים לך מושיקו ואתה גר בבאר שבע..=\
שוב אני חוזר ואומר , בחיים שלי לא ביקשתי ובטח שלא התחננתי להיות בJES ! אל תשקר לגביי זה כי בחיים לא אמרתי דבר כזה , ובטח שלא הצעתי לשום קלאן שרתים בתמורה.במקור פורסם על ידי YoTaMzz
אם אתה מציג את הדברים תציג אותם אמיתיים ואל תוסיף שקרים כדי להוציא את עצמך טוב יותר!
אם ניב אמר לך את זה אני לא ידעתי שהוא ככה חושב אף פעם , את השרתים של RTD בזמנו שכל העולם חשב שאני הבאתי לקלאן 3 שרתים , THERMO הביא בגלל שתקופה הזו הוא עבד בEXTREME SERV , זה דבר ראשון.
על הדעה שלך על מני אני לא יכול לשנות כל אחד ודעתו , לפי דעתי שחקן טוב הוא לא מורכב רק מSKILLS אלא גם מחוכמת משחק ובקלאן וור הגדולה של מני היתה שהוא יודע להנהיג ולהגיד לכל שחקן בדיוק איפה הוא אמור לעמוד וסומך עליו , הוא שיבץ עמדות על פי יכולות אישיות של כל שחקן ושחקן בפני עצמו.
בקשר לרמה של PVL כנ"ל , אולי לדעתך רק מייק ואולי גם גיא ידעו לשחק אבל מה שמסתבר זה שהקלאן הזה היה בלתי מנוצח זו עובדה , לא הקלאן שלך ולא אף קלאן הצליח לנצח אותם.
דבר אחרון בקשר לעידן , בתקופה שאני הייתי בEVO אני ועידן אף פעם לא הסתדרנו וכל הזמן היה BL במירק אחד על השני וכל הזמן היו בעיות ביננו , אז הוא לא אהב אותי.
עם מייק שיחקתי הרבה משחקים , עם סאבר שיחקתי בגלל שהייתי משחק הרבה עם גיא אז בשביל זה שיחקתי איתו , כנ"ל לגביי פרות , ועם אליעד שיחקתי גם.
*כל השחקנים שהדגשתי הם ה5 שרשמתי בתחילה , וזה מופנה למשפט הבא שלך : "ובגלל כל זה אתה לא יכול סתם לזרוק שמות ולהגיד ששיחקת איתם".
המשך יום טוב .
אני לא משקר אתה לא רק ביקשת אתה התחננת להצטרף כמו עוד הרבה אחרים...
אז מה עם היית באבו ואר טי די, זה לא יותר מדי כבוד להיות שמה בתור שחקן שלא בסגל/שחקן קישוט, מה שאומר שנכנסת לשם מהיותך קישוט יפה במיוחד,
אין לי כח להסביר לך מזה שחקן טוב ומזה לא הסברתי את זה בנושאים אחרים פה.
מה שאומר שמני שחקן בינוני לא יותר מיזה.
"שיחקתי הרבה עם גיא"... שיחקת איתו הרבה זה אומר הרבה קלאן ווארים או הרבה פאבליק?
אני מניח שהרבה פאבליק וככה עם שאר הרשימה שציינת ועל פי משחקי פאבליק לא שופטים שחקן אם הוא טוב או לא... אם אתה שופט לפי פאבליק עידן מוביל על כולם ב- 10 רמות כי הוא היחיד שמתייחס לפאבליק כאילו הוא בקלאן וואר.
איזה שתי חפרניםםםםם
יאוווו
אני לא מאמין שבאמת קראתי את כל מה שרשמתם
^ למה זה היה מעניין [=
בוא ניסגור תריב הזה בתור מתבונן מהצד [אני]
אין לכם על מה לריב בעיקר אתה אור
תאכלס אני אומר זה לא מעניין אף אחד עם מי שיחקת אני גם יכול להגיד שיחקתי עם זה ושיחקתי נגד זה וכו'
אין משמעות לזה ביכלל
וזה שהיית בקלאנים כמו RTD, EVO זה גם לא אומר כלום היו הרבה שחקנים ב-RTD שהיו שם סתם ליופי
וגם ב-EVO כמו אורן, יגאל [לתקופה ממש קצרה], ואתה תאכלס כן אתה היית שם סתם עם תג בקלאן ווארים שממש לא איימו על EVO
[בלי להעליב אור אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך]
ועל יותם אין מה להגיד שחקן טוב שתמיד היה פותח חוץ מזה שהוא היה ב-GM בהתחלה לא הייתי נותן לא ליפתוח הוא היה נאב [=
אבל תאכלס שתיכים רבים לי פה כמו מפגרים מי יותר גבר בטקטיקל, מי יותר טוב, ומי שיחק עם יותר אנשים
חלאס סתכלו על ההודעות שלכם ותקלטו כמה שיצאתם מפגרים יום טוב
יווווווובמקור פורסם על ידי GaLaXy
ואני לא מאמין שקראתי את התגובה שלך ובגלל זה קראתי את מה שהם רשמווווווו
יווווו סרט
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רוי פעם שנייה שגרמת לי לצחוקקק
פעם שלישית גלידה?
ונראה לי נירן צודק..
וואחד חפירה בקיצור עם אתה אומר ששיחקתה עם מלה אנשים ואתה כזה תותח בוא תחזור לשחק ניראה אותך עכשיו מה זה משנה מה היה
אולי בגלגול אחררררר
חחח יגאל לא היה ב evo זה היה סתם קטע שלי ושל אלי במירק הכנסנו אותו סתם כזה ל tacs כי הוא היה במירק והוא היה חדש בזה ובמשחק בכללבמקור פורסם על ידי Totaloco
אז אמרנו לו רוצה להיות ב EVO? שים תאג תביא ID ^^ אחרי איזה 10 דקות מחקנו אותו אם אני זוכר נכון :ג