זה לא היה שהוא היה חדש זה היה שכבר הוא היה די מוכר פה על כולם וזה היה אחרי ש-GMבמקור פורסם על ידי ^idNz
ניסגרו בפעם הראשונה הוא היה איתכם איזה יומיים 3 עם אני לא טועה
זה לא היה שהוא היה חדש זה היה שכבר הוא היה די מוכר פה על כולם וזה היה אחרי ש-GMבמקור פורסם על ידי ^idNz
ניסגרו בפעם הראשונה הוא היה איתכם איזה יומיים 3 עם אני לא טועה
כן גמני זוכר את התקופה הזאתי... יגאל ההי הוא כן היה הוא היהה ~!!!!#$#
ונגיד שהוא היה אז ?
assignment+ph=ftw
![]()
אם תשים לב לא ציינתי בהודעה הראשונה שלי שהייתי בקלאנים כאלו ואחרים , אתה ציינת את זה.
לא מתלהב שהייתי בקלאן זה או אחר , זה לא מעניין אותי . היום אני כבר לא משחק מעל שנה וחצי ואני לא חושב שאני אחזור לשחק.
כל הוויכוח הזה נבע מדבר פשוט שאמרת שאני לא שיחקתי עם השחקנים האלו , אני הוספתי הערב בהודעה הראשונה לגביי אנשים שבאמת לא יודעים מי זה GIMEL אני לא מדבר על שחקנים כמו גלאקסי שהם כן שיחקו אני מדבר על שחקנים חדשים יותר שאין להם מושג על מי הם מדברים.
מזה נגררנו לוויכוח על זה שרציתי והתחננתי להכנס לקלאן JES שבחיים לא היה ולא נברא ואני עדיין עומד על זה , כי אף פעם לא רציתי וביקשתי להצטרף לJES , ובחיים לא הצעתי עבור זה שרת.
וסתם שתדע , כל השחקנים שדיברתי עליהם שיחקתי איתם CW ולא סתם פאבליק .
לילה טוב.
אליעד ערך לך תהודעה
מיכה אל תעצבן אותי
יאאלה סתום
אני רוצה שעידן הקוף יראה את זה
יא רגל עץ מפגר בחיים שלך על תימחוק לי הודעות יש מבין ?
ותילמד להיסדר לבד מאחורי המסך ולא ליבקות לאחרים. .
וזה נערך על ידי מיכה
נערך בפעם האחרונה על ידי 7BAR : 09/11/06 ב 14:37
אל תנעל מיכה נושא שולט.
אני מסכים עם מיכה
טוב תראו, אני פה בתור הבנאדם הכי זקן באזור שהפז"מ טקטיקל שלו הכי גבוה (כן כן יותר מסניקי) דעתי ל6הטובים בכל הזמנים הם:
assigemnt
the-g
parot
sneaky
myth
saberwolf
ובעצם, כל מי ששחק מה3.10 שבוגר יוטי יכול הלכנס לרשימה הזאת, מהשחקנים ה"חדשים" אני מכניס את
crow
idnz
4ever
אחים שלי, אבל אני חושב שאנשים כמו אלי, אליעד וכל המשפחה האוהבת שלי בטיאייטי - לא שככנו אף אחד טיאייטי לעד!!!!!!!!!! , יכול להגיד שלפני שאני שחקן טקטיקל, אני קודם כל בנאדם, ואז החלק הטוב:
אני שחקן נשמה, ואנלא מדבר אתכם רק על השנה האחרונה שהטקטיקל היה מסריח ברמות, אלה על המשחקים באירופה עם
HLS
ועם
EVO/Ta
יא אללה.... איזה ימים... איזה מרץ הייתי מכניס לשחקנים פיייי יא אללה געגועים.
=o)
נערך בפעם האחרונה על ידי myth : 09/11/06 ב 07:25
איפה הימים שהיינו עושים קלאן ווארים בלי טים ספיק אהה רעי
לדעתי:
4 ever
speed
skam aka adar
idan
אתה יודע כמה פעמים יצא לי לשחק 2על2 מול חזי בראפיד עם מאור ורוב הפעמים יצא בשוטרים 6-6במקור פורסם על ידי Totaloco
ו 10-2 לנו בטרור...
לפי דעתי ה 2 שחקנים הכי טובים הם
סניקי
ולירן smokeweed
והאחד שהכי כייף לשחק איתו קלאן וורים כי הוא תמיד טוב ועוזר = מאור TitaNiuM
:d
סמוקווידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדבמקור פורסם על ידי swat
אבל סווט של פעם אחד השחקנים צלף אחד הטובים
תמשיכו ללקק אחד לשני :jiggy:
ויגאל איזה שחקן איזה כישרון לא ראיתי בחיים שלי כזה שחקן! קונה אמפי דיאי רימון עושה 500 דמג' ליפעמים משאיר לי קצת להרוג כי הוא בן אדם גדול!במקור פורסם על ידי ילד פלא
האאא! עכשיו אתה מדבר! אני שמח לראות שאתה מעריך את הסקילז המהוללים שלי חברי היקר לירן ספי המגניב, הינך שחקן גם טוב מאוד ואם תשתפר עוד קצת אני ישאיר לך 100 דמג' ואני יעשה רק 400 :laugh:במקור פורסם על ידי sfiLikesPyro
טוב כנראה שהגזמתי ואמרתי דיברי שקר! אני חוזר על עצמי יגאל אתה שחקן גרוע!במקור פורסם על ידי ילד פלא
רציתי לעשות לך טוב בלב והבאתה לי אותה בהפוכה!
:confused: אוףףף
הלו אתם באתם פה לעשות ספם אה יא מנייאק יא אחול קחבות יבדנל שרמיט
תפנו זובה שתעל ערמדות
מי שהבין את המשפט השני של מיכה אני כורת את הזין ^^
שלמה תגיד שלא היה לי את המהלך הכי יפה בכדורגל בזמנים אם זה היה נכנס יואוווו