רז אין לך עם מי לדבר פה אנשים נובים בגלל זה גם בקושי יש משחקים בארץ לא יודע איך אנשים מארגנים משחק דרך איסיקיו יותר פשוט להכנס למירק שם כולם נמצאים ואפשר למצוא משחק הרבה יותר בקלות .
הבעיה שהם מתעצלים להתקין את זה וחושבים שזה מסובך
רז אין לך עם מי לדבר פה אנשים נובים בגלל זה גם בקושי יש משחקים בארץ לא יודע איך אנשים מארגנים משחק דרך איסיקיו יותר פשוט להכנס למירק שם כולם נמצאים ואפשר למצוא משחק הרבה יותר בקלות .
הבעיה שהם מתעצלים להתקין את זה וחושבים שזה מסובך
נתי אני יגיד לך בדיוק מה sux הכושלאמא שלך SUX מה אתה עושה חוץ מלפתוח פעם בכמה חודשים נושא ''xgs back'' ולא עושה משחקים בכלל אז אל תגיב בכלל אם אין לך תגובה לעניין
:בסד:
:hissyfit: :eek:
קראתי..
צודק.. גם קשה לארגן קלאן וורים ככה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! נכון נתי הוא צודק בתאכלס אתה רק מדבר לא עושה משחקיםבמקור פורסם על ידי ThE^Belgi
תקשיבו, זה שכל אחד אומר "חרא תוכנה", "במילא אין אף אחד", "זה לא מה שיציל את הקהילה" וכדומה - ממש לא עוזר.
אם כל אחד יפסיק להגיד את זה ויכנס למירק, שעל המחשב הכי מקרטע היא תפעל חלק ולא תאיט בס"מ את המחשב, הקהילה באמת תתחיל להשתפר, יהיה יותר קל לחפש CW, PU, טורנירים באופן ספונטני, פירסום המשחק ברחבי הקהילות האחרות ועוד.
אז יאללה, אני בעד.
תתחילו להיכנס חבר'ה, ואם צריך אני אפילו יכין מדריך בנוסף לזה של רעי.
אני חושב בדיוק כמוך חבל שלא כולם מבינים את זהבמקור פורסם על ידי ONmyS3LF
ועד שנכנסים למירק נכנסים יום אחד כולם ואחרי זה יוצאים ולא רואים אותם יותר
the belgi אני לא מאמין שביקשת דמו מיותם שהוא שחקן וותיק ועוד זה היה בסרבר ACP
יאללה אנייכנס... אבל תעשו ערוץ אחד למה מה קרה אני יכנס לחמש מאות
מי יבקש מהרוסי הזה דמו זה ברור שהוא לוזר
חחח איזה מעפן אתה שלמה. זה כמו שאני יגיד לך אם כבר אתה מזיין בחורה, למה לתת בה מספר אחד?במקור פורסם על ידי GaLaXy
אם כבר אתץה במירק, כנס לכל הערוצים וזהו.
זה בדיוק מה שקרה אותו יום של הנושא נכנסו אנשים וזה עכשיו אף אחדבמקור פורסם על ידי TreaX
אין לי בעיה שכל קלאן ייפתח לעצמו ערוץבמקור פורסם על ידי ONmyS3LF
אבל שיהיה ערוץ אחד לקלאן וורים כמו באירופה
clanwars.to
אתה רק רושם
who want cw 4on4 pm | server-on
יש מאה אנשים פונים אלייך
יאללה תפתחו חדר
ובלי פרוטקציות ובלי כלום אף אחד לא מקבל וויוס ויש רק שני אופ ובוט אחד וזהו!
יש לי כבר מירק כמה שנים אני נכנס פה ושם
מוריד את תתוכנה bb2 עכשיו זה Hc
אשרייך רז...
לא אוהב תתוכנהה ..
תן לה במירקקק
אני מסכים עם שלומי זה חרא תוכנה!!
וזה לא יעזור מי שרוצה CW ידבר האייסיקיו מה זה משנה זה אותו דבר..!!!