הראשונה נחמדה
השניה ממש ממש לא ברמה שלך
הראשונה נחמדה
אתה סתום???? סליחה אבל זה מוגזם אחי! אתה לא רואה שכתוב אלף פעם שהראשונה שלי והשנייה של עדו?!?! אתה לא יודע לקרוא? אתה רק מסתכל בתמונות???Originally posted by KilderSlive@Aug 14 2005, 06:42 PM
הראשונה נחמדה
סורי אחי אבל עצבנת אותי עכשיו..
אתה סתום???? סליחה אבל זה מוגזם אחי! אתה לא רואה שכתוב אלף פעם שהראשונה שלי והשנייה של עדו?!?! אתה לא יודע לקרוא? אתה רק מסתכל בתמונות???Originally posted by Mr_Etamar+Aug 14 2005, 06:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr_Etamar @ Aug 14 2005, 06:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KilderSlive@Aug 14 2005, 06:42 PM
הראשונה נחמדה
סורי אחי אבל עצבנת אותי עכשיו.. [/b][/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא נורא עדיין שלך יצא סוס....
לא אהבתי
אתה סתום???? סליחה אבל זה מוגזם אחי! אתה לא רואה שכתוב אלף פעם שהראשונה שלי והשנייה של עדו?!?! אתה לא יודע לקרוא? אתה רק מסתכל בתמונות???Originally posted by Mr_Etamar+Aug 14 2005, 06:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mr_Etamar @ Aug 14 2005, 06:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KilderSlive@Aug 14 2005, 06:42 PM
הראשונה נחמדה
סורי אחי אבל עצבנת אותי עכשיו.. [/b][/quote]
כן כמו הילדים הקטנים שלא יודעים לקרוא יש לפעמים הרגשה שאתה עושה את זה בשביל מספר ההודעות ולא באמת כי אכפת לך מהחתימות או מהרמה של האנשים פה...
"לא ברמה שלך"בכלל התייחסת לאיתמר(למרות שרשום שאני הכנתי ובלי קשר רשום על החתימה עידו) וזה בכלל בכיוון השלילי או החיובי בקיצור אחי תגובה מעפנית בלי תוכן וקשר לשום דבר!!!