כל הכבוד לחיפה ואני גם שאני אוהד מכבי מייחס את הפועל ואת חיפה כמו לישראל אז אהדתי גם את הפועל באירופה אבל לא נורא אולי חיפה תמשיך תדרך של הפועל לפני איזה 4 שנים כל הכבוד שלמדתם לשחק בונקר חיפה חח סתם באמת כל הכבוד...
כל הכבוד לחיפה ואני גם שאני אוהד מכבי מייחס את הפועל ואת חיפה כמו לישראל אז אהדתי גם את הפועל באירופה אבל לא נורא אולי חיפה תמשיך תדרך של הפועל לפני איזה 4 שנים כל הכבוד שלמדתם לשחק בונקר חיפה חח סתם באמת כל הכבוד...
אווייייי אויייייי איזההה כיףףףףףףףףף איזה אוירההההההההההההבמקור פורסם על ידי Ma1n`
אירופהההההההההההההההה
אמא של אור ישבה לידי .. היתחבקנוו איזה חלוםםםםםם !!
כרטיס לאספיול 80 שקל תתחילו לקנותתת !!! אל תחכו כי יגמרר !
מי שלא בא הפסיד
^^במקור פורסם על ידי SpezZ
היה הכי כיף
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מהההההההההה קורהההההההההה??????????.במקור פורסם על ידי InsynT/Moshiko
חיפה תותחים באירופה
במקור פורסם על ידי SpezZ
חחח ההומו הזה השיג כרטיס חינם ל10 - 11 אז הוא לא בא ל5 ששם היה כל הטירוףף יענו הקופים הפתאורה
מי שראה דגל שחור ירוק באמצע היציע של 5-4 זה הייתי אני :]
קיצור נגד אספניול נפתח את אמא רועי שוב
ג'וני אתה יודע שהם ילדים קטנים עזוב אותם כבר חלאס להדבק הם קטנים עוד הם מתלהבים אז חלאסבמקור פורסם על ידי BigY
מישהו שמע את תפילתיבמקור פורסם על ידי disel
ברכותיי מכבי חיפה!
מי ייתן ותגיעו לחצי גמר\גמר.. !!
שיחקתם אותה גם בעידוד!!
אם יהיה אפשר לשחק משחק הבא מול אספניול ברמת גן, הלוואי ויהיה אפשר והלוואי ותמלאו את כולו כי אתם יכולים !!
אני יבוא למשחק לעודד אתכם!!!
כבוד!
איזה מלך יא אללהה.. שירבו הרבה אוהדים כמוךך.. =]במקור פורסם על ידי Nąti
רק בגלל שאני אוהב אותך יא ג'וני אחדבמקור פורסם על ידי Ma1n`
יאללה השבת מזיינים את הבועל פתח תקווה
וכרגיל .. אני הולך למשחק ואתה תראה בבית =]]]]במקור פורסם על ידי BigY
חחחחח
במקור פורסם על ידי puadov
חחח דודה שלך יאולטראס הפועל..
יש פה איזה אחד מקרית אתא אוהד מכבי תל אביב גם הולך למשחקים אבל הוא הולך בעיקר לכדורסל דודה שלו אז אולי הוא יתחיל לקחת אותי חח
מה ניסגר איתך?במקור פורסם על ידי Nąti
אתה אוהד ביתר או חיפה?
חיפה נתנו משחק טוב וכל הכבוד להם...
אני אוהד בית"רבמקור פורסם על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^
אבל שמע חיפה כרגע גם מייצגת את ישראל..
ואתה תשקר אם תגיד שהאוהדים שלה אתמול לא נתנו הצגה של אוהדים !
ואתה תשקר אם תגיד שלא באו אוהדים..
אני לא שקרן- אבל זין אני יילך למשחק פה ניסחפתי אני מודה :wink:
למשחקים של בית"ר אני בקושי הולך אז למכבי אני יילך חחחחחחח
בעצם אם חברים שלי הולכים יש מצב אני יילך איתם - רעיון טוב:smile:
זה לא קשור לאוהד חיפה או אוהד ביתר או אוהד הגועל.במקור פורסם על ידי ^`CrUeL][^D3aTh^
אני לא אוהב כדורגל אני אוהב את ביתר - חיפה ניצחו ? שיהיה להם בכייף שיזדיינו מה שבא להם העיקר בליגה הם מקום 7 ואנחנו ראשון זה הכי חשוב. חוץ מזה שזה עוזר לביתר בעונה הבאה באירופה בעזרת ה'.
וואי איזה מתוקי אתה :laugh:במקור פורסם על ידי disel
אני אוהב כדורגל ואני אוהד בית"ר
אבל שיוצא ללכת למשחקים עם חברים זה כמו בילוי בשבילי אתם מבינים ?
אז אם יוצא לי ללכת למשחק של מכבי חיפה נגד אספניול שהיא קבוצה מאירופה
משחק\אווירה אירופאית שכיף ללכת למשחק כזה ולהינות
שמכבי חיפה באו לוסרמיל פה בב"ש הלכתי כאוהד חיפה עם חברים שאחד אוהד הפועל ב"ש (ומכבי שיחקו נגד באר שבע) זה רק להינות לראות תאווירה וזהו
שסכנין באו לב"ש הלכתי כאוהד ב"ש והייתה מה זה אווירה חבל על הזמן היה כיף אחושרמוטה וצחוקים רצח