יש פה אנשים שצריכים להתבייש,הרסו פה את כל מה שהיה...
חתיכת ילד מושתן מוריד לי ת'פקח - אחד ששחה בביצים של אבא שלו בזמן שאני הייתי בפורום הזה.
תאמינו לי אני מבין את נטע ואת בן,צודקים שעזבו...
הכל פה חרטא ברטה,אני מת על הפורום הזה...ורואים אתזה במונה ההודעות שלי...
אני בפורום הזה כמה? שנתיים כמעט או יותר? עוד כשהוא היה גראפיק-זון ולא סאטלה זון...
אבל יש ילד שנתנו לו קצת כוח,וסידרו לו את ההרשאות ובגלל שרבנו פעם בעבר הוא בא ומוריד לי את הפקח ואת הניהול בלי למצמץ,לפחות תעשה אתזה מכובד,תפנה אליי בהודעה פרטית ותדווח לי שאני עומד לאבד את הניהול שלי ואז אולי הייתי חוזר להשקיע כמו פעם (לא שאני לא משקיע עדיין,אני פשוט רוב הזמן בפורום ספורט,הדבר היחידי שמעניין אותי...)אז אני בקושי מסתכל בפורומים אחרים.
ובתור אחד וותיק שנמצא פה הרבה זמן,היית יכול לפחות להראות לי קצת כבוד,ולהוריד לי את הפקח בשקט...
ותאמין לי,שלא הייתי מתעצבן - וזה לא על הפקח או על משהו,זה על העיקרון,שכל אחד לוקח פה החלטה ועושה מה שהוא רוצה..בגלל זה גם הפורום ניהיה כמו שהוא עכשיו...
אני לא יגיד מי הוריד לי את הפקח כי לא בא לי שיתלכלכו עליו או יגנו עליו אני לא צריך לא אתזה ולא אתזה..
בקיצור שיהיה לכם אחלה של חיים,יש פה אחלה בחורים,ווואלה...אני ייכנס לפה מידי פעם..
לא יודע עם נגיב באותה התדירות,אבל אני מאמין שאני יהיה פעיל פה,כשאני יצטרך משהו...
(=
כי כמו שלאנשים אחרים יש אינטרסים,אז גם לי יהיו...
וכפרע עלייכם,בלי הודעות מעצבנות אין לי כוח לריב עם אפח'ד תאחלו לשלום,או אל תגיבו בכלל.
ביי ביי
מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
יוני 3> תעשה לי ילד,יא ערסססססססססיייייייייייייייי

הירשם כדי להגיב לנושא