חאלס עזבו אותו מסכן הוא טעה רוצה לתקן תתנו לו צ'אנס
חאלס עזבו אותו מסכן הוא טעה רוצה לתקן תתנו לו צ'אנס
תתנו לי צאנ'ס אני שר מהלב חח
יאללה עזבו אותו..
תנו לו הזדמנות שנייה.. דף חדש.. זהו
שששש בלי קללות יותר שקט מספיק!
חחח חבר בדםבמקור פורסם על ידי KeGleVicH
![]()
זה רק אני או שהוא מזכיר את Hell angel?
:dull:
די יהומו אתה והפיקים שלך למה אתה הבאתה אותם מהתחלה בגללך אני והקלאן המגניב שלי אכלנו באן מהקלאן בייס ועכשיו ל3 שחקנים מהקלאן אין חיים כי טקטיקל זה החיים שלהם והם מגניבים הכל בגללך אני בחיים לא יסלח לך אחי ימגניב
מי אתה ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יוני זה
לפני חצי שעה באתה לטים ספיק והתחלתה לקלל אותי ועכשיו אתה מבקש סליחה ?
לא מגיע לו הזדמנות נוספת
ילד קקה
avi ya ben zona kulam po sonim otha ya hole sartan
stam ahi bzhok..... teasher cwz ze kula meshak
tamid afshar liftoh clan hdash
אבי תתחיל מזה שתקנה Hark disk חדש חחח ותוריד את הגלובל תתחיל לשחק עם Acp.. כי לא נראה לי שמישהו ישחק איתך יותר..
על תדאג עדן הרבה משחקים אחי...
לא צריך לקנות אדן מפרמטים תמחשב עושים משהו שלימדו אותי בהארד דיסק ואני יהיה עם acp אחי
בן שרמוטה גם לי היום הביא לי באן מהטים ספיק שלו.....במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
כי אתה ילד מציק ו 0 כל פעם בא ומזיין תמח על תבוא חלאס אתה מציק אתה חופר במח אתה רוצה אני יפתח לך חדר חח קבל ca
אבי יא בן בן זונה עם אתה נופל לי רק בידיים אתה מת
יא בן זונה נכנס לי לטימספיק ועושה לי וויספר ומקלל
בן בן זונה
ומבקש שירדו ממך
יא שמן מגעיל
דומה לסל מיחזור
אף אחד לא לעשות איתו CW הומו
סעמק עוף מהפורום הזה ותעבור משחק יא מניאק
אולי בDOM יהי לך טוב!!!!!!!!!1:mad:
זה מכוון לעידן ואביעד שתי ילדים מגעילים עידן עוד חשבתי שאתה איזה גבר אבל אביעד סתם ילד חרא
אתם שתיכם ילדים קקות יורדים על כל אחד כאילו אתם מושלמים דיי לשחק אותה כבר לא נמאס לכם
מוואות ים נהרסים בגללכם יוצא להם שם רע אתה שתי ילדים קקות ילד בה אני בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה ומבקש סליחה בפורום משפיל תצמו מודה שעשה טעות ואתם שתי ילידם הומואים חושבים רק על הרע שהוא עשה ולא רק אתם אלא כל התגובות בנושא הזה היו לרעתו חוץ משתיים או שלוש
עזבו תילד הוא רוצה לבקש סליחה כמו בן אדם ולהיות עם הקהילה פה סבבה ואתם מוציאים לו שם רע כמו מניאקים
שמע אני רואה שאתה עדין מדבר שטויות תתבגר כברבמקור פורסם על ידי 'DaiMonD
אתה רואה את אבי רק מהצד שלו אני גם ריחמתי עליו אבל היום כבר הבנתי שאין מה לרחם עליו המצב שלו כבר גמור
אז אל תחפור לי מה ולמה וכמה!
תעזבו אותו כבר.
נתתי צ'אנס לנושא - אבל הוא המשיך בקללות/איומים ושאר חרטות.
נעול.