יוווווווו אז יצחקו עלייך שעשית 6/10 יוווווו איזה אסוןןן ועוד עם רילניק?!?! OMG זה יותר מידי!! =[במקור פורסם על ידי DrunKid
תשים תריל שלך מההתחלה ואל תשנה כמו מסכן אחרי שיש לך תוצאה לא טוב, על מי אתה שם לעזאזל?!
יוווווווו אז יצחקו עלייך שעשית 6/10 יוווווו איזה אסוןןן ועוד עם רילניק?!?! OMG זה יותר מידי!! =[במקור פורסם על ידי DrunKid
תשים תריל שלך מההתחלה ואל תשנה כמו מסכן אחרי שיש לך תוצאה לא טוב, על מי אתה שם לעזאזל?!
לאדע מנסה לעשות שם טוב לניק שלי אחי =]
קח לדוגמא את אליעד למרות שזה ליגה שונה אבל ניחא...
איך שהבנתי הוא משחק בפאבליק בפייקים(כנראה שבגלל שלא רוצה שאנשים יטרידו אותו אבל ניחא)
ואם אנשים מתחילים לחשוב שהוא ראדר וכאלה הוא שם ריל(איך שהבנתי עוד פעם)
אז אני בערך אותו דבר...אם תראה איזה y עושה 6/10 אתה תחשוב שהוא סתם בוט..
אבל אם אתה תראה את Kenny עושה 30/4 אתה כבר תחשוב אחרת..לא?
בן גם אתה עושה את זה ;[
ריל > פייק
שוב...אתה מתרגש מתוצאות של פאבליק, אז יכול להיות שלא הלך לך באותה מפה (קורה לא?) אין לך סיבה להתרגש מזה ש"יחשבו שאתה נוב" אבל אם זה כל כך חשוב לך, תוכיח מי אתה בCW ולא בפאבליק.במקור פורסם על ידי DrunKid
אני משחק בפייק כל המפה ואני לא משנה כשיש לי תוצאה טובהבמקור פורסם על ידי pşycho
כולה פאבליק ;[
נערך בפעם האחרונה על ידי ZuZu : 22/04/07 ב 22:30
faker you Fucking Loser why you change nick all the time
this is public who care abaut your score god demet /// ??
כה בן צודקבמקור פורסם על ידי ZuZu
תויכחו את עצמכם בקלאן וורים
ואם היא קלאב פאבליק רק אז.. היה משהו להוכיח
כי אני לא מתלהב מכל אחד בפאבליק שנמצא על 20\1
כי הוא לוקח סנייפר ומעיף נובים באוויר
אלא מתלהב ממישהו שעושה ביצועים יפים אפילו אם יש לו
3/10
3 הרג 10 מת
אמממ
בקשר לפאבליק וזה
אני משחק רק פאבליק
אני כאילו בAW של נאור וזה אבל כבר בקושי משחקים וניתקתי את המיקרופון
אז כאילו ממש לא שווה לי...
וחוצמזה אני מחפש קלאן כאילו בקטנה אז אני רוצה שאם כבר יראו אותי בריל שיראו עם סקור טוב..
קאפיש?
אני יכול לנסות?במקור פורסם על ידי pşycho
אז תשחק בריל בפאבליק ותשפר ותשפרבמקור פורסם על ידי DrunKid
תפגין נוכחות גבר ;]
אתה לא תמצא שום כלאן טוב מהעובדה היחידה שלפעמים הולך לך לפעמים לא, אין כזה דבר לפעמים, אם אתה שחקן טוב גם בפאבליק אתה תיהיה טוב, לא משנה כמה גרועה הקבוצה שלך אתה תיהיה 200 סקור מעל כולם, לא תיהיה גרוע כמוהם.
ואליעד לא עושה פייקינג, הוא לא משחק הרבה פאבליק בזמן האחרון..
וכדי שתחבר תמיקרופון בקרוב ותתחיל לשחק בכלאן פעיל, כי בלי זה אתה תגלה שכל ההשקעה שלך בפאבליק לא שווה הרבה וביזבזת הרבה זמן בשביל להתאמן למשהו שלא תעשה ובסוף ימאס לך מהמשחק הזה ותפרוש בלי להשיג שום דבר..
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
איך אני אוהב שמייק משחק אותה TO coach חחחחחחחחחחח
נותן מוטיבציה לנובים ;ם
:בסד:במקור פורסם על ידי DrunKid
אחי תירגע לא בא לי לראות עוד ריב בפורום הזה ואתה יכול לדבר יותר יפה במקום לשחק אותה איזה אחד..