הנה הבחור שגר במרחק של 10 שעות מחיפה והולך לכל משחק.במקור פורסם על ידי TreaX
הנה הבחור שגר במרחק של 10 שעות מחיפה והולך לכל משחק.במקור פורסם על ידי TreaX
חחח מה כולכם נפתחתםםם??!
שבו בשקט כולכם! כי תאכלס זה ככה..
אני גר חצי שעה נסיעה מאיצטדיון קרית אליעזר ושמע אני לא נוסע לכל המשחקים כי יש לי סיבות משלי.
אבל בתאכלס אני בחיים לא דיברתי על כמה שאני הולך למשחק וכמה לא..
אני ילך מתי שיהיה לי כסף ומתי שאני יוכל אבל בתאכלס חוץ מגל שגר רחוק ממטדי אף אחד פה לא נוסע למשחקים, אמת או לא?
חח ואתה עוד מדבר עליי... אתה גר חצי שעה מהקיריה ואתה לא הולך לכל המשחקים?
אם הייתי גר חצי שעה נסיעה מטדי אני יכול להבטיח לך שהייתי נוסע כמעט כל משחק...
כסף זה לא הבעיה פה.. לא בעיה להשיג כסף מההורים... אבל נסיעה זה כן... לי למשל אין תמיד מי שיסיע אותי, וגם אין הסעות מב"ש לטדי...
אני גר שעה וחצי נסיעה מטדי, כמעט שעתיים אפילו, ואני נוסע לכמות מכובדת של משחקים בעונה...
נערך בפעם האחרונה על ידי Ying : 03/05/07 ב 23:25
לא כל אחד מוכן ויכול להוציא את הכסף + זמן על נסיעה + 10 שקל קולה במגרש +... +...+..במקור פורסם על ידי YING
חלאס תרדו מזה עזבו את יוני , בא לי כבר לפרוץ לדשא של טדי =]
אוהד אמיתי זה אוהד שיבזבז על הקבוצה שלו גם 500 שקל על משחק אחדבמקור פורסם על ידי disel
ואם למישהו אין כסף ? אתה לא צודק בקטע. אוהד אמיתי (של בית"ר) זה אוהד שלפני משחקים יש לו פרפרים בבטןבמקור פורסם על ידי YING
גם אם לא הלכתי לאותו משחק ואני רואה אותו בטלוויזיה
"על הכורסא", יש לי פרפרים בבטן
לא אמת.במקור פורסם על ידי TreaX
הייתי בהרבה משחקים שהיה לי איך להגיע,הבעיה זה לא הכרטיס הבעיה להגיע לטדי,וגם להגיע לא בעיה,הבעיה בחזור אין אוטובוסים אין רכבות אין כלום.
שמעו נשמות אם אתם רוצים לשמוע את הסיבות שלי אז זה ככה
YING YANG או מה שלא תהיה, קל לך להוציא כסף מההורים שלך??!
אז אני לא מבקש מהם שקל, כי אין.. פשוט מאוד אין! אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין
המשפחה שלי במצב על הפנים
אז רק כשאני עובד ויש לי עבודות מידי פעם אז אני הולך למשחקים וגם זה לא תמיד
יש לי הוצאות שלי על חברה שלי, חברים שלי ועוד דברים אחרים שקצת יותר חשובים לי
מי שיש לו חברה יודע איזה פאדיחות זה להסתובב איתה בקריון או במקומות כאלה שאין לך שקל.. אז תאמין לי שאני צריך תכסף..
^^ מה אתה מסביר לו בכללל..
שילך אם הוא לא מאמין
דוגרי מה אתה מסביר,אתה לא צריך להסביר לנו כלום יוני,פשוט אם אתה לא יודע אז אל תגיד סתם דברים לחמם פה עצבים של מרוקאים![]()
העונה הזאת הייתי רק בכמה משחקים אתם רוצים קראו לי אוהד כורסא
אני יודע שאני יכול אני נוסע.. הייתי שנה שעברה גם באיזה 5 משחקים..
העונה הייתי 3 ככה מה לעשות ואני כיתה ט' נוסע צמוד לאחי...
עם הבועל בית"ר זה הייה משחק האליפות אני 99%הולך בכל מקרה אני הולך לבלומפיד נגד מכבי...
בישבילךךךךךךךך נוצרתתתתתייייייייייייייייייי
אז אני אומר לך שאני במרחק שעה נסיעה מטדי ואני נוסע למשחקים חופשי.. ולא רק משחקי בית כמוך יא מסריח גם משחקי חוץ אני הולך.במקור פורסם על ידי TreaX