הכי חשוב הרבה יותר מהכל זה לדעת למי להביא סמי
אחד מהם זה DM
אחד שלא לוקח דברים אישי
וכל מיני דברים כאלה
בהצלחה בקלאב
הכי חשוב הרבה יותר מהכל זה לדעת למי להביא סמי
אחד מהם זה DM
אחד שלא לוקח דברים אישי
וכל מיני דברים כאלה
בהצלחה בקלאב
אין פלא שכולם קיבלו באן
תראה לאיזה אנשים נתת סמי-אדמין. :laugh:
פתאום כל מי שרוצה סמי-אדמין נהיה שחקן למופת.
נכנסתי לשם לשחק אמרתי נראה וזה...
קיצר בלי להעליב או משהו אין שום קשר בין שיקום ותיקים או כל חרטא אחרת לשרת הזה
שחקנים שמשחקים חודש בלי להעליב כמו LazyBoy\Linoy שאין לי ממש מושג מי הם מתלהבים עם הסמי שלהם וחושבים שהשרת שלהם.. LAME
גם שם יש כבר ציט'רים
בשרת שלי אתה רוצה לספר מה עשיתה? ורק עכשיו קיבלתה שם סמי פיי לא יהיה שווה לשחק שאתה בפנייםבמקור פורסם על ידי Linoy/Shay
לא יעזור כלום כל אחד יגיד לחבר שלו את הסיסמה ואז כל יום יהיה צריך להחליף סיסמה
מה אתה רוצה ממני?במקור פורסם על ידי Z
ומי משחק חודש אני משחק קרוב לשלוש שנים..
ולא מתלהב מסמי ..
אז תפסיק לעשות לי פה שם של מנייאק
תודה ויום טוב@!
בסדר, הוא כולה מתחבר לSEMI ולא עושה יותר מזה כלום. שיחקתי איזה 2 מפות שהוא היה שם היום וכולה הוא כתב בSAY "בוקר טוב, כולם כינוי אמיתי עכשיו", אפילו לא הביא WARNNINGבמקור פורסם על ידי Morning_Wolf
פשוט אל תתנו סיסמאות זה הכל
יהיה שכונה בסוף והשרת יתפרק אני אומר לכם
:o_O: סבבה
כניראה שתיצתרכו לימצוא אלטרנטיבה אחרת כמו מירק במקום הפורום למה ככל הניראה אליעד או עידן בקרוב ישימו לי באן וימחק לי תמשתמש
למי שעוד לא מכיר אותי אני זה נירן הידוע גם כ-DaRKDj ו-Totaloco ומורדכי זה הכינוי שלי נכון לעכשיו
בקיצור אני גם יעביר ביקורת קטנה על דעתי במה שהלך פה בקלאב בימים האחרונים לאו דווקא על השחקנים אלה על האדמינים
אתמול שיחקתי וניכנס אחד בניק מר.לינוי עכשיו זה שחקן שמשחק חודשיים בערך כולו ילדון בטקטיקל שהוא ניכנס לשרת הרגשתי שאני בסרבר של רולס רויס
וכל התחושה של הקלאב ירדה לי ילד צעיר שניכנס כל שניה לסמי שלו ומתנתק כדי להוכיח לכולם שיש לו סמי בסרבר של קלאב
הוא לא עשה שום דבר רע אבל זה היה די מטופש ליראות שכאלה אדמינים נובים מנהלים תקלאב
שיש איזה אדמין בוגר בן 30+ אני מרגיש תחושה קלאבית אבל שילד בן 14 אחראי עליי שמשחק כולה חצי שנה בלחץ פשוט הרגשה מאכזבת
ועוד משהו שיחקתי גתאוואי ופרמתי לאנשים תצורה שם וגמלי היה שם אדמין הוא היה נחמד להתחשב בזה שהוא לא ידע מי אני
הוא הציע לי נייף בהתחלה היה בא לי סכינים אז רשמתי 'yes' אבל אז שהוא עלה לגג היה לי תחושת של פחד שהוא יהרוס לי תקילינג ספרי שעבדתי עליו קשה
אז החלטתי לחורר אותו והוא שם לי באן ואחרי ששיבעים אנשים ששיחקו איתי ביחד בטים ספיק אמרו לו להוריד לי תבאן
הוא לא רצה ולא עשה שום מאמץ זכותי המלאה לירות במי שאני רוצה ולהשתמש בטכניקות המעולות שלי
הרי ריססתי אותו בלי שיוריד שיתחיל אפילו לירות אולי בימקום להביא באנים כמו ילד חנון תלמד טקטיקות של שחקן מנוסה יותר ממך.
סוף סוף ססמא לקלאב
אני לא יהיה כל היום מחר חח
אבל נשחק עכשיו
תודה מכווה שירוץ כמו שצריך הקלאב!
לינוי לא ראיתי שעשיתה שם סדר,ששיחקנו בסיילר,עד שלא העפתי משם מישהו שזרק רימונים ולך MP
אתה לא עשיתה כלום חוץ מלעשות לכולם רייל ניק.
שיהיה בשרת הזה כללים,שכולם לדוגמא יהיו עם רייל,למה נכנסים לשם כמה "חשובים" שמשחקים אותה ולא רוצים להשים רייל ניק.
חבל שיש אנשים שהורסים את הקלאבב ..
די, תוריד ת'אף 20 מטר למטה.במקור פורסם על ידי מורדכי
לא לתת סמי לסתם אנשים...
ישש סיסמא =]]
אפשר להרגע - אין יותר סמי לאף אחד.
הכח הצהוב יישמר בקפדנות למורשים בלבד.
אה.. גרגה גרגה.. איזה מלך.. איך תמיד צודק בכל מה שאומר..
טוב.
אני אמור לסיים פה משהו היום - ומכריז על סוף שבוע מלחמתי במיוחד.
לא חוזרים לכושר בלי ELFBOT ּ RADAR.
טוב. סוף שבוע אליפות לכולם.
הספרייה הישירה המיותרת..
RedundantDLL
and the little champ ACHA
תגיד רדלל, יש לך פטיש לגרגה? :O
כל הודעה זה נראה כאילו אתה מת לנקנק אותו חחחח