נתפסתי לפני שנה וחצי כשהייתי חדש וכמו שמייק ניראה לי רשם שלחזי נתנו היזדמנות ?במקור פורסם על ידי ThE^Belgi
את זה בפאבליק אני לא זורק זיין לא מזיז לי בפאבליק זה לא הכלאן בס תפס אותי רישמית
נתפסתי לפני שנה וחצי כשהייתי חדש וכמו שמייק ניראה לי רשם שלחזי נתנו היזדמנות ?במקור פורסם על ידי ThE^Belgi
את זה בפאבליק אני לא זורק זיין לא מזיז לי בפאבליק זה לא הכלאן בס תפס אותי רישמית
לכל האלה שלא מבינים מאיפה הCB תפס אותו: http://www.szf.co.il/showthread.php?t=23053
עזוב נתפס רשמית, אני תפסתי אותך פה משחק עם צ'יטים בקלאן וואר אז אל תגיד פאבליק פאבליק
ולא רצית לעלות דמו ואחרי זה אמרת לי לשחק עם אימבוט הכי כיף
16. אין לפרסם תגובות של GG או "משחק חזק" בטופיקים של פרסום תוצאות CW, וכן חל איסור על פרסום תגובות קצרות וחסרות משמעות כגון: "חחחחח" או "^^" או כל צורה של תגובה קצרה כאמור המהווה ספאם מיותר.במקור פורסם על ידי Z
זה הודעה שלך לפני שנה בידיוק 25/5/2006.
רשמת שבחופש אתה תחזור לשחק, ואני רשמתי "נקווה שעד אז יצא TOST חדש"
ואתה רשמת לי
אז כן עברה לה שנה... ואתה חוזר על אותם שטויות...במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
אז מר. חת חתול! פעם צ'יטר תמיד צ'יטר! PWND.
נ.ב
יא הומווווווווווווווווווו © © © © © © © © © © © © © שלייייייייייבמקור פורסם על ידי mikeVANdike
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 28/05/07 ב 19:12
וואלה אנשים תאמינו לי חוץ מזה שניב הוא אחלה גבר שבגברים הוא גם שחקן ברמה
וחבל שהוא אכל באן כי זה בזבוז. שחקן כמוהו עם כל כך הרבה פוטנציאל
מצטער בשבילך אחי אבל איך אומרים אחי על טעויות משלמים למרות שזה כלה משחק...
יללא אחי חלס חפירות הנושא הזה כבר חוזר על אצמו והולך לכיוונים מיותרים תסגור אותו באיזה החלטה וכולם יקבלו אותה רק תצפה להרבה מעוד תגובות על על ההחלטה לשני הצדדים
לפי מה שאני רואה אתה אפילו לא מיטלבט אז רק תדע שאתה לא מאבד פה רק את ניב אתה מעבד את כל החברים הטובים שלו ולא משנה כמה כאלה יש כמו שאמרתי חבל על כל אחד ובאמת אין טעם להמשיך את הדיון הזה
מה אתה מבלבל את המוח אני וג'קי ז"ל תפסנו אותו....במקור פורסם על ידי ThE^Belgi
הוא לא אימבוט\ראדאר הוא פשוט שחקן טוב
אני יודע אבל חוץ מזה שתפסתם אותו הוא שיחק נגדי עם צ'יטים בקלאן ווארבמקור פורסם על ידי YoTaMzz
ניבב שמע לי .. אני מכיר אותך .. ואני יודע אתה גידלת אותיי .. נכון פעם הית ציטר.
אבל היום מה אתם מדברים ביכלל אחלה שחקןןן !
אני לא מבין כל אחד רוצה מימנוו ! באמא שלי ניב אל תיתחחס אני אוהב אותך וזה מה שחשוב ..
אין מצב אתה ציטר !
ניב לא צ'יטר , חלאס , ואני מניאק אם מישהו פה הוריד את הדמו.
במקור פורסם על ידי Crazy Death
יאללה שב שב בשקט
אלעקק שישחק איתי בפייק
באמא שלי אני שונא אותךךךךך אתה כזה ילד מכוער נשבע..
כדי שישחקק איתך בפייק
לך הביתה תחפש תחברים שלך יא הומו.
ילד חנפןןןןן
ומייק מה זה המשחק שלך?
קובע פה מה היה לכולם..
סתם עזובו אותכם שטיות
ותעשה טוב crzy אל תגיב יותר במה שאני רושם כי אתה סתם מעלה לי את העצבים אז תישב וסתום תפה.
עשה טובה לעולם ואתה זה שתפסיק להגיב,למה מה שיקרה בסוף הוא שאתה תעוף מפה.במקור פורסם על ידי Anarchy`
שמעתה פעם על המושג-חוקים?
זה לא משחק של מייק הוא מישם את החוקים שהוא אמור לשמור עליהם.
מה קרה הוא אומר משהו נכון אז אתה קופץ ?במקור פורסם על ידי LazyBoy
אופיר צודק בכול מה שהוא אמר.במקור פורסם על ידי אחיעד
וואלה? תראה.במקור פורסם על ידי LazyBoy
זה מה שהוא אמר...במקור פורסם על ידי Crazy Death
זה מה שאתה אמרת...במקור פורסם על ידי LazyBoy
תחליט ילד.
"על ראש הגנב בוער הכובע", שמעת על הפתגם הזה? אם זה לא היה מזיז לך לא היית ישר קופץ וצועק ועושה בלאגן.במקור פורסם על ידי Anarchy`
רגע, הבן אדם נתפס בפעם השלישית(לא פעם ראשונה, לא שניה, שלישית!!!). אחרי שהוא בא ואמר כבר פעמיים שהוא מצטער, בפעם השלישית הוא לא רק שהוא אמר שזה לא היה הוא, הוא גם אמר שהוא לא היה בבית ואחרי זה אומר שזה היה אח שלו, ובסוף אחרי שהוכיחו שזה הוא היה אז הוא בסופו של דבר אמר שזה היה הוא. נתנו לבן אדם לשחק במסגרת CB עד לפני שבועיים למרות שהיה לו באן משם ושכל קלאן שהוא ששיחק בשבילו היה אמור להמחק ולא עשו כלום. אבל הוא עשה עוד שטות והשתמש עוד פעם בצ'יטים, ואז אמרו לו שהוא לא יכול לשחק עד שיגמר לו העונש שהוא קיבל בסוף 2007. אבל מה הוא עשה? בא והתחיל לשחק בFAKE משחקים לקלאנים כמו הקלאן שלך כדי שלא יזהו שהוא ישחק.
ואיך אומרים? "על טעויות משלמים..."
תשמע,ילד \ ילדון אתה בן 14 :ס לא ככה? \ אחיאד משהו כזה.
אני יודע טוב מאוד מה אני אמרתי,התכוונתי למה שאופיר אמר שהוא אמור להיות בבאן ובמקום זאת הוא מפעיל איימבוט בפאבליק.
התכוונתי לענין שכול חבר שלו יבוא לפה ויגיב כמה הוא בעדו,שמישהו אחר נתפס על ציטים כולם מקללים אותו ויורדים עליו שאני יזכיר מקרה כמו mute?
כולם אמרו לו ציטר בנושא שלו וזה..
נכון גם אני מכיר את ניב,בגלל זה אמרתי לנסות להביא לו צאנס אחרון ב ESE
אני ילד, ואתה לא סגור על עצמך. חחח...במקור פורסם על ידי LazyBoy
כן אני בן 15 עוד מעט.. אבל לא קשור...
תדע מה אתה מדבר ואז נדבר... אתה לא הורדת את הדמו לא כלום, חלאס.