אתה עשיתה את השטויות לא אנחנו :\ ואתה רציתה קלאן וור חפרתה לי אששש שעעההבמקור פורסם על ידי DviRz`\Cyphex
אתה עשיתה את השטויות לא אנחנו :\ ואתה רציתה קלאן וור חפרתה לי אששש שעעההבמקור פורסם על ידי DviRz`\Cyphex
למה אתה צריך לדעת מי אני ואיך אני נראה? את הגיל שלי אתה יכול לראות בפרופיל בפורום.במקור פורסם על ידי DviRz`\Cyphex
אתה יודע המון דברים וגם אני יודע המון דברים, אני חי לפי המציאות לא לפי מה שאנשים אחרים כביכול יודעים וחושבים.
זה שאתה משחק פחות משנה ואנחנו יותר טובים ממך זה לא אומר שאתה צריך לקרוא לנו בוטים ונובים, העובדה היא שאתה משחק פחות משנה ואנחנו יותר פשוטה מאוד ואף אחד לא יכול לשנות את זה.
אני לא "יצאתי" עליך אני רק אמרתי לך שזה טיפשי לקלל אנשים יותר גדולים ממך וביחס לגיל שלך, הרבה יותר גדולים ממך.
למה לא לעשות rematch הוגן בלי פייקרים? אתה לא מסוגל לנצח אותנו בלי כל הפייקרים שלך הא?
עם פייקרים בלי פייקרים אני עדיין יקח אותכם זה שאני לא idNz^ זה לא אומר שאני לא טוב
כשאני ישחק עם כאלה שיש להם טימפליי וסקילס נדבר השחקנים שיש לי בקלאן לא שווים אני מודה אני לא סוס אבל גם הם לא משו עולמי שאפשר לנצח איתו קלאנים אז עשה טובה אל תחפור לי טוב
די להשתמש במילים שאתה לא יודע מה הפירוש שלהם
מה זה סקילס? מה זה טיםפליי?
טים פליי זה משחק קבוצתי רז
וסקילס זה כמה שאתה פוגע טוב
אני לא ילד כמו י.ח.ש
אני יודע אמנם לא הכל אבל יודע
סקילס זה מיומנות
מתי הייתה פעם שבר הפסיד ולא ביקש דמו ולא עשה רעש
לא משנה אני מקווה שתסתדרו היה משחק נחמד למרות שזה לא היה הוגן
GG פעם הבא תבוא בהרכב יותר חזק שיהיה אתגר
מזה קלאן שכולם פייקים LOL ?
עדיך כבר בלי קלאן .
שמע אתה לא צריך להביא שחקנים טובים בשביל לנצח ולהראות לכולנו שניצחת עם פייקים כי זה בעצם לא הקלאן שלך זה סתם אנשים שהבאת מילא שחקן אחד אבל לפי מה שהבנתי היו 4 או משו כזה חחבמקור פורסם על ידי DviRz`\Cyphex
הקיצר גם אם השחקנים שבקלאן שלך (אני לא יודע מי הם אז לא להפגע אפחד) לא הכי טובים שחק איתם תשתפרו לאט ביחד ותלמדו לעבוד ביחד...ואולי אתם גם תפסידו הרבה משחקים בהתחלה..אבל רק ככה משתפרים..
להביא פייקים כל משחק זה מראה על הקלאן שהוא לא רציני ממש =\
זה יובל
חשבתי עמרי התבגר
פתאום אני קולט בסוף יובל
איזה מציק אתה יובל
לא יודע למה , לא היה קלאן וור שאני שיחקתי והפסדנו
Losers
GG
אני רוצה היום משחק חוזר מצידי תביא את כל הליין אפ שלך פייקרים ....
דבר איתי באייסיי
6999246
באלגן אחד ענק, לפי דעתי ביטול משחק, כי אם נלך לפי חוקים, שני הכלאנים בבאן, וחבל להקטין תקהילה.
אז משחק בוטל, פעם הבאה דביר, שחק עם שחקנים שלך, אם אין לך אל תשחק, בעצמך אתה אומר זה רק משחק, אף אחד לא ימות אם לא תשחק.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
נגד evo warrior פעמים cma כל מיני.. רק נגדכך ונגדם רק ביקשתי דמובמקור פורסם על ידי ~seVen~
איפה הסיבה שהקלאן שלי אמור להיות בבאן? הסכמנו שהוא מביא פייקר אחד ואם שחקן ילך לי או משהו אני יביא.. אתה יכול לראות בלוג כמה פייקרים היה לכל אחד..במקור פורסם על ידי mikeVANdike
חח וחן ראיתה מי שיחק אצלם?!
חחחחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי DviRz`\Cyphex
אבל תכלס זה נכון אחי =\
אתה מתבלבל, יש הבדל בין שחקן חופשי (freelancer / ringer / mercenary ) לפייקר. אם אתה רוצה להביא מישהו שישחק, שישחק עם הניק האמיתי שלו ולא תחת ניק של מישהו שקיים, זה נגד החוקים.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
אה :\ לא ידעתי באסה.. זה ממה שאמרו לי :| אבל הוא ידע שאני מביא אותובמקור פורסם על ידי mikeVANdike
טוב חפיף כולה משחק
אחלה משחק אבל אחי שמע אתה משחק כל הזמן עם פייק באמת אחי אולי תצרף אנשים אחי שאתה רוצה שישחקו וזהו למה אתה מביא מכל הכלאנים יחד
MG ST CM COH מכולם חחחח
:בסד:במקור פורסם על ידי SaBAJepeTo
יובלללל אתה צודק וגםםםםםםם בוא איסיקיו!#@$!#@$@#^#$^#
חחח ממש צמוד