זה רק אני או שמייק מפחד להגיב?
זה רק אני או שמייק מפחד להגיב?
מישהו התווכח ?במקור פורסם על ידי GaLaXy
זה יובל
רציני אחי?? אתה יכול לארגן כניסות חינם?במקור פורסם על ידי CloseB
אליעד נשמה מה הבעיה אז הם יותר טובים תאכל את זה בכבוד וחלאס לזיין את המוח
במקור פורסם על ידי SaBAJepeTo
בטח שיכול לארגן שמה כניסה
אבל מי אתה בכלל חחח?
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHבמקור פורסם על ידי Don Corleone
אתה ואח שלך שתיכם יכולים למצוץ לי בהפוכה, מצחיק שהאח הקטן שלכם (לידן) יותר גבר משתיכם.
ואל תשחק לי אותה עבריין מאחורי מחשב, חוץ מזה שאתה יודע שאני יותר טוב ממך בTO אתה לא יודע עליי כלום. ומזה הבירורים הדימיוניים האלה שהרצת עליי דרך מישהו דימיוני שהמצאת? אם היה לך משהו עליי היית אומר תשם שלו, חרטטן קטן שכמוך.
ואם היה לך ביצים היית כבר מזמן בא לחפש אותי, מה קרה רק עכשיו אתה עצבני עליי? 6 שנים סבלת בשקט?
ובלגי, תודה שהקפצת תנושא, בזכותך לא פיספסתי תצ'ונג הקטן מנסה לצאת עליי.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
במקור פורסם על ידי CloseB
חחח יובל (זה אני סבא ג'פטו זה היה משתמש של אח שלי)יש מצב אתה מארגן לי משו יום שישי הזה?
איזה בזבוז של 5 דקות מהחיים שלי
לא לא דיברתי על הקטע הזה פשוט הנושא הזה עבר קצת לעניין של צבא וכו' ... אז אמרתי שאם יש אנשים שחושבים שאם הם יהיו ג'ובניקים אז הסדר יום שלהם יהיה צבא , ב3 חוזרים ויוצאים קצת עם חברים ובערב מזיינים.במקור פורסם על ידי hezi`
ואמרתי את זה כבר ואני יגיד שוב , אותם אנשים שחושבים ככה הדבר היחידי שהם יזיינו זה את השכל מרוב שהם ירשמו מליון פעם ביום
WHO WANT CLAN WAR???
לדעתי משחק מחשב לא אמור לקחת שעתיים אפילו שעה אפילו לא דקה מהחיים של ילד בן 19+ זה סתם בזבוז זמן.
ילד בן 19 אמור לעשות כבר את ההכנה שלו לקראת החיים האמיתים...תאר לעצמך שאתה מביא בחורה שאתה בקשר איתה הבית פתאום היא קולטת אותך שקוע במחשב עם אוזניות צועק על ילדים בני 11-15 שמשחקים איתך במשחק מחשב...חח לא בטוח שהיא תשאר איתך עוד הרבה
עד מתייייייייייייייייייייייייייייייי
זה מסכם את כל הנושא הזה בקיצר :jiggy::jiggy:במקור פורסם על ידי -=Techno=-
ילד בן 19?במקור פורסם על ידי -=Techno=-
ועוד דבר, איך זה מתקשר אחד לשני, זה כולה תחביב, אם אתה אוהד שרוף של כדורגל ומישהי תבוא אלייך הבית תראה רק פוסטרים של שחקנים, מה היא לא תיצא איתך? מה בנוגע לספורטאים באירופה, רמת האימון שלהם גבוהה מאוד, וזה מונע מהם לבלות עד מאוחר או להשתכר באמצע שבוע, גם להם אין חיים ? אז אתה באמת ילד בין 19....
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
כאילו שכל הזמן יש לך מה לעשות ואין לך זמן פנוי בכלל... יש שעות מתות וכל אחד מעביר אותן איך שבא לו... יש כאלה שמשחקים במחשב, יש כאלה שיוצאים החוצה, יש כאלה שמדברים עם אנשים, יש כאלה שמביאים את החברה שלהם או הולכים אליה וכו'. זה לא שיש חוק מוחלט שברגע שמתגייסים אין דבר כזה שנקרא מחשב יותר...במקור פורסם על ידי -=Techno=-
אני הולך לקרבי..במקור פורסם על ידי Crazy Death
ואני חושב שבערך של שבועיםם אני יחזור הביתה לשישי שבת
אז אני ינצל את זה לישון לאכול ולבלות..
ואם יהיה לי זמן אז אני יהיה באיסיקיו וישמע מוזיקה
ולא ישחק במחשב... ככה שב22 ליולי אין יותר טקטיקלללללללללללל
![]()
עדיין זה לא אומר שאתה לא תוכל לשחק יותר כי לא יהיה לך זמן, אלא כי לא בא לך... עדיין יכולה להיות סיטואציה שיהיה לך משעמם מתישהו ותכנס לשחק...במקור פורסם על ידי GaLaXy
דיי דיי כבר מייק נו מה אתה ילד קטן .
סתמו ת'פה כולכם כבר כולה נושא מסריח כוס אמאק מי שמגיב אחריי אני יזיין אותו .
באמא שלי כבר הגזמתם מה אתם ילדי מחשב ?!
שתקו אתם
וכבר אני אדאג אשנאור וחזי יסתמו ת'פה
יאללה תנעלו תנושא סלאמת'
מישהו דימיוני ? קוראים לו ארז דוד יאללה מחכה לתגובה שלךבמקור פורסם על ידי mikeVANdike
roflבמקור פורסם על ידי Don Corleone
לא מכיר, איך הוא מכיר אותי, הוא למד איתי? שיחק איתי בשכונה? תביא אותו נכפכף גם אותו על הדרך
עזוב לא מתאים לי כל העבריינות מקלדת הזאת, אני מרגיש כמו קוסחול ועוד יותר אני רב עם DON מי MAFIA GUNS COMING TO GET ME(((((
כולה הוא שם ריפורט של מלחמה ...מה שאתם מחייבים או מצפים ממנו לעשות
טוב אולי הוא הוסיף קצת עסיסיות..
קשה להגיד רק.......
GG
לא אבל אתם חייבים להראות שהמנת משכל של הגיימרים בארץ ובייחוד החברה בפורום הזה שואפת ל....שום מקום ???!!!
ומצחיק אותי רק דבר אחד..כולם יודעים לבוא לבקר את חזי(תותח רק בגלל שהוא שם עליכם זין) על החרישות ועל בלה בלה בלה
אבל אתם לא מבינים שכולנו אותו דבר...ולא מצאתי לזה הגדרה
לכל אחד יש תתירוצים והסיבות שלו
תפסיקו לזיין בשכל..מי שרוצה שישחק ומי שלא רוצה שיילך יקרא ספר או ייזיין ת'חברה שלו
אשקרה אתם איכסה
מדברים לי פה על צבא על גובניקים על תומכי לחימה ועל לוחמים כאלה בכלל שלא לבשו מדים או לא החזיקו נשק..ולא ישבו בעמדה 4-8 שעות..ומה קשור צבא לטקטיקל בכלל ??
יום יבוא כולכם.. חלקכם ...על הזין שלי מי... יסתכל על ההודעות "האיכותיות" ויחייך לעצמו בלבביות...ממש פניני חוכמה
נערך בפעם האחרונה על ידי josseph : 04/06/07 ב 19:43
לא הבנת את הנקודה -במקור פורסם על ידי Crazy Death
יש כאלה שאת רוב הזמן שלהם גם אם הוא לא פנוי מבזבזים על מחשב , ומייק לא הייתי משווה בכלל את התחביבים שרשמת לתחביב שנקרא לשחק במחשב.
להיות בן אדם שכל היום במחשב ומשחק כמו משוגע זה סוג של בן אדם ולהיות בן אדם שאוהד חזק כדורגל זה סוג של בן אדם אחר.