rofl, fuckoff hathatol and linoy and all who will "leave" (and play at fake) if hathatol gonna get banned, ban all those fuckers
rofl, ANI LO MAMIN SHE ASITA ET ZE EZE :jiggy: LOLER:jiggy: ATA!!!!1
אתם רואים מה גורם השיטה של הזדמנות שניה? תעמדו על שלכם FFS באן זה באן צ'יטים זה צ'יטים, בטח שהוא לא ישחק יותר עם צ'יטים יש הגנה איך הוא ישחק?!?!
יופטביומאט זה כבר הזדמנות שלישית לא שנייה, תנו באן לכל הצ'יטרים למינהם ראבק חלאס הזדמנות שנייה מה שנייה מה אתם קוקסינלים, העיקר אתם מזיינים במוח ובוכים על צי'טרים ואח"כ שבא אחד משלכם אתם משחקים אותה כאילו הוא נפל קורבן לאיזה אונס ומגנים עליו, לינוי רוצה לעזוב? תעזוב! מה אתה מאיים על מישהו? מפחיד מישהו? מה בגלל זה עכשיו הוא לא יאכל באן? מה אתה ילד תגיד? "אני יעזובבב אני מטורףףף אני משוגעע אתם לא מכירים אותי אני לא ישחק יותר" יאללה מה אתה משחק אותה עוזב מה עוזב באותו יום אתה מתחיל לשחק בפייק, בקיצר אל תזיינו ת'מוח תאכלו תבאנים שהרווחתם ביושר וזהו סתמו ת'פה ותיצאו לכם משחק אחר, לכו לCS הפרוץ שמה יש הרבה כמוכם...
אחלה של בוקר, שלא תיקחו את זה אישי או תיפגעו מזה... פשוט זה מה שבאמת רציתי להגיד, אין לכם מה להיעלב או לאכול סרט על זה...

הירשם כדי להגיב לנושא