עידן יא סכסכן :smile:במקור פורסם על ידי ^idNz
למה לחמם ת'אווירה ? בוא לסדר לי ת PL במקום להתעסק בקקה. :dull:
לנושא:
אני עוד שניה לוחץ פה על כפתור גדול שכתוב עליו -
BAN
לכמה ח'ברה פה.
עידן יא סכסכן :smile:במקור פורסם על ידי ^idNz
למה לחמם ת'אווירה ? בוא לסדר לי ת PL במקום להתעסק בקקה. :dull:
לנושא:
אני עוד שניה לוחץ פה על כפתור גדול שכתוב עליו -
BAN
לכמה ח'ברה פה.
LOL^2?במקור פורסם על ידי ^idNz
*
Roflol^4?
רק אל תבנה היסטוריות אחי יהסטוריון
צדקתי או לא? תגובה ארוכה בלי שום תוכן ממשי ורק ניסוחי הגנה בלי שום גיבוי הוכחות מוצקות..
אולי אני יביא לפה את מני שיספר לכולם עלייךאבל עזוב למה לטרוח, יאללה חברה אור פלג אקא מסטר טט הוא כזה גבר, הוא רק נראה, נשמע, ומתנהג כמו ילד כפות, אבל זה הכל הסוואה, בעצם הוא כלי עולם בחיים ובדרך לעשות תמיליון הראשון?!
מי שמתעסק איתו בפורום צפוי לחפירה ממושכת, ראו הוזהרתם.
בקרוב הוא וHELL ANGEL יקנו שרת + פורטל בשביל להרוויח תכבוד שלכם!
פאקין רטרדס.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
חחחחחחחבמקור פורסם על ידי ^idNz
אני הולך לבנות היסטוריותתתת פה :דד רק לא זה
לנושא חחחח אחלה סרט :]
סליחה , בהודעות שלך יש המון תוכן ומסר.
תביא את מני בכיף , עד כמה שאני זוכר שאני הייתי בCMA אני ומני הסתדרנו מעולה ואני לא מאמין שיש לו מה להגיד נגדי ויש עוד אנשים פה מהתקופה הזו כמו ZUZU ASSULT DISEL שיכולים להעיד על כך.
בחיים שלך לא שמעת אותי , לא ראית אותי מתנהג אז איך אתה שופט אותי ? אתה פשוט מצחיק אותי אין לי הכרה מינימלית מי אני זה ששיחקתי איתך\נגדך 3-4 CW בחיים שלי אז זה אומר שאתה מכיר אותי? אה סליחה שכחתי עוד 4 PU שהיינו בקבוצה יחד אז באמת עכשיו אתה מכיר אותי לעומק.
ובקשר למיליון הראשון חחחח גרמת לי לצחוק וזה ממש הראה לי את הרמה שלך , אתה שופט אנשים על פי הכסף שלהם? כאילו אתה תופס ממישהו בגלל שהוא עושה כסף? חחחח שוב אתה מוכיח לי שאתה אפס לפחות בעיניי.
לא הקמתי שום פורטל כדי לקבל כבוד מהקהילה , כמו שאתה רואה אם היה מעניין אותי לקבל "כבוד" מקהילת גיימרים במחשב אז הייתי נשאר פעיל במשחק אבל אני פעיל עכשיו בפורום רק בגלל הפוסט הזה בלבד , ובקשר לאתרים אני סיימתי להקים אתרים\לנסות להקים אתרים לקהילות משחק הגיע הזמן להתקדם ואני עשיתי את הצעד הזה כבר שנתיים קודם.
אני חייב אבל להגיד לך , כל הכבוד איזה דוגמא אתה נותן פה בפורום כמנהל , פשוט מדהים!
וגם משהו נוסף , הכנסת פה את HELL ANGEL כאילו הוא קשור... תראה עד כמה אתה נואש.
טוב , אני מאחל לך רק בריאות אני כבר לא אגיב פה בטרייד הזה יש לי מה לעשות בחיים חוץ מלשבת 15 שעות ביום על המחשב כמוך.
זה ייגמר מתי שהוא או שאתם רוצים שנפתח לכם סאב פורום ל- thrashing ?
אופיר ומייק, growup plz
KK
מה אני קשור פה? :\במקור פורסם על ידי DM
סוריייייייייייבמקור פורסם על ידי Crazy Death
התכוונתי לאור :o_O:
וזה אחי מסכם את העניין, עצוב מאוד.במקור פורסם על ידי Peleg
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
slowly this smooth and smooth this fast
כמה פעמים אמרתי לך לא להזכיר ת'שם שלי? טוב סבבה "נפתחתי" אליך עכשיו נסביר ת'עניינים אני ואתה ובכל הודעה שתהיה לך .. אויש זה לא יהיה נעים במיוחד ...במקור פורסם על ידי mikeVANdike
אור , לא צריך להיות נואש בשביל להכניס אותי , נואש מי שמקשיב לראשי פצלחת שלכם.
לול אתה מאיים עליי?במקור פורסם על ידי *Mr.Dark
סבבה ביקשת את זה
http://clanbase.ggl.com/matchconflicts.php?wid=6808385
נתחיל בזה שתעלה לפה דמו או שתקבל באן מCB + ESE איך זה בתור התחלה? עכשיו נראה למי תלך לבכות, לאליעד או לCB?
SECOND LOL !!!במקור פורסם על ידי mikeVANdike
HEUHUhUEHuHEUheUHEuHeUHEuHuEHuHUEHueHU THATS WHAT I CALL
OWN3D
לול , לסאם הבאתי דמו בICQ וזה לא בעיה שלי שהוא שם אותי באיגנור ....
אם אתה לא מאמין שאל אותו ... ואם זה לא מספיק אצלם לך גם ...
עכשיו מESE אתה לא יכול לעשות כלום למה ? כי אין לך הוכחה שאני רדאר או משהו , עד כאן הכל יפה.
סה שאתה סופר ויזור גם בזה אלך לטפל פשוט אני מאוד מעדיף את הפולני על פניך (אל תיקח את זה אישית "baby" .. שהפירוש בשבילך או 0 שמשחק אותה גדול )
חחחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי *Mr.Dark
ונראה לך שאתה יכול להזיז שם משהו?
חחחחחחחחחחחח
rofl
לא רק אני .. וגם לא , אני אלחם בזה עד הסוף בהוקצור , אם אין לך מה לדאוג שלח לי ת'ICQ של הפולני תור יומיים גג אתה עף מהCB עכשיו נראה אותך נותן לי...במקור פורסם על ידי Crazy Death
או שתגלה לו שאני צ'יטר ( :O) אוי ואבוי!
קיצור אם זה מה שתגיד לו חבל עליך סתם כי אני לא :\
אלעד... לא נראה לי שכדאי לך להיכנס לזה :eek:
נראה לי הוא יתקשר לאדמינים של ESE (והמבין יבין)
:jiggy: