במקור פורסם על ידי
DM
יופי, מצויין, שכולם יוציאו את כל החרא שיש להם בלב החוצה, לאור, ואח"כ אני רוצה שכל אחד יקרא את השרשור הזה מההתחלה ועד הסוף ותראו בסוף איך ההר הוליד עכבר.
הרי יש פה מלא חברים שלא יודעים אפילו למה הם שונאים את אלעד, וזה בדר"כ כי חבר של החבר של החברה שלהם שונאת אותו, למרות שהיא מעולם לא פגשה אותו, אלא רק עצרה לאחיו טרמפ פעם, בכסבה בחברון, קרוב למוצב של צה"ל , הבנתם ?
תחשבו טוב טוב עם עצמכם מה באמת הוא עשה לכם ואם זה שווה להשפיל אותו כמו שעשיתם ותחשבו איך כל אחד מכם היה מרגיש או הרגיש פעם כשהשפילו אותו מול הרבה אנשים.
אני לא פתחתי את הנושא הזה רק בשביל אלעד, למרות שאמרתי לעצמי שאני לא מתערב המון זמן, בסוף ראיתי שהעניין לא נפתר מעצמו וצריך יד מתערבת ומכוונת ואם צריך גם מכפכפת, ולא, אלעד לא פנה וביקש ממני עזרה עבור עצמו ולא התחנף, אתם רוצים לשמוע דבר מפתיע, חברים מהפורום פה, כן כן, חברים שלכם, חלקם וותיקים מאד, פנו אליי וביקשו שאני אשים לזה סוף. זאת אומרת, שיש אנשים שזה מפריע וחורה להם ועל זה לפחות אני שמח - viva humanity.
אני פתחתי את הנושא בשביל להפנות את הזרקור אליכם, חברי הפורום, האנשים שמרכיבים את הקהילה הזאת והופכים אותה למה שהיא, לטוב ולרע.
דרך הטרד הזה אתם יכולים לראות את עצמכם ואיך המשחק הזה משפיע עליכם, לפעמים בדרכים מאד שליליות שגורמות לכם לפגוע באחר, שבסיטואציה אחרת, בחיים האמיתיים, יכול היה להיות החבר הכי טוב שלכם.
תנו לעצמכם דקה של שקט למחשבה - האם כל זה חיוני ומה אתם משיגים בכך שאתם מדכאים כאן מישהו אחר ?
שוב, הנושא הוא לא רק על אלעד, הוא על כל אחד ואחד מכם ובעיקר על אלה שמדי פעם נופלים פה בין הכסאות ועושים להם לינץ מסיבות שכבר כולם שכחו מדוע ולמה.
אני פה, משגיח עליכם, שם עין, try to be kind.