קדימה להצביע
קדימה להצביע
אין עוד תגובות?
בטח סמקדאוון הכי סוס @!@!
כל הסוסים שם בטיסטה ועוד.......@!@!
raw
פעם זה היה ראוו אבל עכשיו שיש את באטיסטה רנדי אורטון והמקסיקולס סמאקדאון שוברים את ראוו..!!!!
בסמאקדון יש הרבה יותר אקשן ויותר קרבות יפים ומתח
ובראו בזמן האחרון יש רק אד'ג נגד קיין שזה כבר לא מעניין!
מעניין אבל קצת...
Smack
Rullz
ראוו כי אני מת על kANE
רואה למה אני מתכווןOriginally posted by ^ToMpsoN~h3n@Aug 25 2005, 03:07 AM
ראוו כי אני מת על kANE
כן אחי.
סמאקדון
כל אחד אוהב אתזה smack\raw בגלל מתאבאק...אבל תלכו לפי האיכות....לפי הכיף בצפייה בכללי...לא בגלל מתאבאק...
כל מה שהם משחקים אותה האיבקות זה בכלל לא דומה להיאבקות אמיתית כל דבר שמה זה הצגה וזה כבר מגעיל
כל אחד אוהב אתזה smack\raw בגלל מתאבאק...אבל תלכו לפי האיכות....לפי הכיף בצפייה בכללי...לא בגלל מתאבאק...
קובי עזוב זה סתם חרא זה לא מתאבקים זה סתם אנשים שיודעים לשחק טוב (לא היה לי כוח לצטט אז העתקתי)
כל אחד ממה שהוא מתלהב...הם משחקים יפה...ואני אישית נהנה לראות אתזהOriginally posted by ~seVen~@Aug 27 2005, 07:57 AM
קובי עזוב זה סתם חרא זה לא מתאבקים זה סתם אנשים שיודעים לשחק טוב (לא היה לי כוח לצטט אז העתקתי)
:בוכה:
אז מה אתה עושה כאן????Originally posted by ~seVen~@Aug 27 2005, 05:55 AM
כל מה שהם משחקים אותה האיבקות זה בכלל לא דומה להיאבקות אמיתית כל דבר שמה זה הצגה וזה כבר מגעיל
אני אוהב את זה ולמי שיש בעיה שידפוק ת'ראש בקיר
אז מה אתה עושה כאן????Originally posted by x-boy+Aug 27 2005, 07:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (x-boy @ Aug 27 2005, 07:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-~seVen~@Aug 27 2005, 05:55 AM
אני אוהב את זה ולמי שיש בעיה שידפוק ת'ראש בקיר [/b][/quote]
:ריר: מילים באבן