טוב אז אתמול חזרנו מנאפה אני רותם ועוד 10 חברים שהיו איתנו..
אז הינה לכם כמה תמונות יש ממש הרבה ואין לי כוח לעלות את כולם אז העלתי ממש קצת אם לרותם יהיה כוח הוא יגיב פה וימשיך לעלות...
אז בוא נתחיל...
פה היינו בניסי ביץ, היה שם איזה פאב קטן שבידיוק עברנו ליד וראינו שעשו שם מסיבת קצף
אז ניכנסו היה ממש כיף:jiggy::jiggy:
פה אני וחבר שלי ניצן נסענו על האופנוע ים... (יותר נכון אני הרכבתי אותו כי הוא חיל...:cool
פה היינו בבריכה של המלון ליד היותר איכותי קצת ועשינו קצת שטויות..
עשינו מגדל כזה של כמה אנשים שאנחנו אחד על השני
חבר שלי אלירון מרים את רותם שהוא באמצע ורותם מרים אותי אני הכי למעלה..
היו כמה פעמים שהצלחנו גם לעשות מגדל של 4 אבל לא נראה לי שצילמנו:confused:
והינה פה עשינו מגדל של 4 אבל בגלל שהם נכים אז זה התפרק מהר ולא הספקנו לצלם טוב.. (אני באויר ורותם זה שאני שמתחתי:laugh::laugh
פה היינו במקום הכי קטלני בעולםםםםםםםםםם יאוו היה שם כל כך כיף
קוראים לזה Water Football זה מגרש גדורגל כזה מגומי וכולו מים כזה מחליק רצח כיף אששש!!!!!
עוד תמונה מהכדורגל מים...
ותמונה אחרונה משם שהיינו מחוץ למגרש כולם ביחד...
פה היינו בלילה ליד כל המועדונים וראינו כמה אנגלים סוסים מטורפים
והתלהבו מזה שיש להם שרירים וכאלה.. אז הכריחו אותנו לעשות איתם הורדת ידיים...:laugh:
(פה הורדתי אותו בסוף אחרי שהוא עשה 900 פעם עם כל החברים שלי..)
פה סתם לפני שהלכנו עשינו איתם כולם תמונה ביחד...:wink: (אני זה מצד ימין למעלה,ורותם זה מצד שמאל למעלה...)
פה הייתי עיף אז נירדמתי ברחוב...:confused:
פה זה היה ביום האחרון איך שעשינו חולצות הצטלמנו ליד המועדון הכי נאצי בנאפה
שלא נתן לנו להיכנס לשם כל הזמן בגלל שאנחנו ישראלים ודווקא הוא המועדון הכי ניחשב שם הכי מפואר איכותי וטוב...:sadאני זה בצד ימין על האריה למעלה,ורותם זה שיושב ליד הקוקס עם הכובע המנומר...*
ועוד תמונה אחת שלנו שם...
פה היינו בפארקק מים הכי כיפי בעולם באמתת יש שם קמיקאזה קטלניתת רצחח והרקולס ושמש וכל מיני חארטות כאלה מזה כיפים:hissyfit::hissyfit: דווקא משם אין ממש הרבה תמונות...
אז הינה תמונה שלי עם 2 ישראליות שם... שרותם יהיה פה הוא יעלה.. בדוק לו יש מפה..
פה סתם עשינו כולנו ביחד תמונה ישר אחרי הפארק מים...
ועוד אחת משם...
פה זה היה בחדר שלנו היה ממש משעמם אז שיחקנו פרה עיוורת חחחחחח..........
(רותם זה עם הציפית על הראש,ואני בצד שני השמאלי.. )
פה אחרי שביטלו לנו תטיסה חזרה הביתה ברגע האחרון אז פיצו אותנו בזה שלקחו אותנו למסעדה על חשבונת+מלון ללילה אחד..
אז פה רואים אותנו אוכלים ומה שיש לי בצלחת זה חזיר כוס אמקקקק לא ידעתי שזה חזי אכלתי ורק אחרי זה אמרו לי... רותם זה שלידי עם הכובע המנומר...)
טוב אין לי כוח יותר לעלות נימאסססססססס אני יערוך מחר או משהו ויוסיף
ורותם גםם.....