חזרתי לפני יותרמ שעה קצת מאורנג'.. קיצר הכל חארטה
דיברתי עם איזה אחד מה בטלפון הוא אמר לי שאם אני משלם ללא תשלומים על המקום זה 700 שקל
עכישדו הלכתי לשם עם הכסך אמרתי לו שאני רוצהל קנות..
הוא עושה לי אבל חייב גם אינטרנט שזה עוד 15 שקל לחודש למשך 3 שנים
וגם אני מקבל רק זיכרון של 64 מגה ואם אני רוצה לעלות לגי'גה אז זה עוד 180 שקל
קיצר כל החארטות שלהם מה שייצא שהמחיר זה לא 700 שקל אלה 1400
אמרתי לו שאני חיל ואין כסך ויש לי עוד תשלומים וזה.. הוא אמר שהוא יביא לי הורדות חינם לאינטרנט
ויוריד לי תמחיר של הזיכרון וכל זה עדיין אמרתי לו שלא מתאים והלכתי.. :o_O:
סתם יקר מידי מזה 1400 שקל אני כולה רוצה שיהיה לי שירים ומצלמה פאלפון רגיל כבר יש לי..
נו מה אתה רוצה ציון, המכשיר עולה איזה 1500 שקל ועושים אותו מבצע לחיילים ב700 שקל.
בגלל שזה דור 3 אתה חייב חבילת אינטרנט שזה 15 שקל בחודש, שזה כלום כסף ועוד 9.90 על המסלול חיילים שזה 39 אגורות לדקה לכל הרשתות ותשלום לפי שנייה עד 20 שניות.
בקיצור בקצה יוצא לך שאם אתה קונה תפלאפון במזומן זה 700 שקל, ואתה מחוייב בכל חודש ל15 שקל של האינטרנט + 10 שקל למסלול שזה 25 שקל בחודש = כלום כסף יא קמצן.
אלא אם כן אתה קונה תפלא' בתשלומים = 36 חודשים. זה יוצא 19.90 על המכשיר כל חודש + 25 על אינט' ומסלול שזה 55 שקל ואז אתה מקבל החזרים של 50 שקל במידה ואתה עובר את ה200 שקל.
שורה תחתונה = שווה. זה שלא קנית אתה פרייאר.
אני עושה את אותו דבר בדיוק רק על המכשיר N95 + עושה ביטוח של הפלא' שהוא 80 שקל בתאכלס, אבל לחיילים על כל מכשיר זה 15 שקל לחודש.
מוזיקה מהפלאפון אחרי איזה שמירה מטורפת עם סיגריה זה הדבר.....
K610 פלאפון בן זונה לא עולה יקר עם דור שלישי
אורנג' , פלאפון מהיר בלי באגים וכל החרטות - SONY ERICSSON , הם רק איכות!
הייתי ממליץ לך על ה-Z610i (יש לי אותו בשחור) איך שראו אותו אצלי הרבה מהבצפר התחילו לקנות אותו והתלהבו ממנו הוא בן זונה של פלאפון ובמיוחד אחד היפים.
![]()
אייל הפלא' שלך היה מולי, תפעלתי אותו עוד כשהתלטבתי, תוכן כמו הסוני 610 הזה, הצורה נחמדה אבל מתלכלך מהר....