יש מלא מלא ציטרים במשחק..ואני רוצה לומר להם שמה זה נותן להם הציטים?? להרגיש סוס או סתם לעצבן את השאר.?? מה אתם באמת נהנים מהמשחק עם ציטים??
יש מלא מלא ציטרים במשחק..ואני רוצה לומר להם שמה זה נותן להם הציטים?? להרגיש סוס או סתם לעצבן את השאר.?? מה אתם באמת נהנים מהמשחק עם ציטים??
אחי שמע זה לא מעניין אותם הם רק באים להרוס זה ילדים משועממים בלי חיים שלא יוצאים מהבית ואין להם מה לעשות אז הם דופקים לכולם תמשחק
עזוב אותך אחי הם סתם ילדים שחשים "גיבורים" אם צ'יטים... ושתבין אחי שהם בני 19 18 ככה...
פה כל החברה של סטלה זון אני מאמין שאין פה צ'יטרים ....
lol^^
מתי ESE יוצא יאללה אני מת לשחק כמו בן אדם!
מה לעשות יש אנשים נהנים מזה
לפחות תעשו VOTE על הציטרים האלה.. זה לא בעיה לזהות כאלה.
ולא אל תעשו VOTE על al0n .. הוא לא ציטר הוא פשוט סוס..
חח אחד רשם בפאבליק:
its fake to al0n with aimbot..
ואני עם אלון בTS :<
תרגמתי את זה בשביל כל הטיפשים:
איפה שלב 2?
זוהי שאלה מפורסמת וכל אחד רוצה לדעת זאת
איפה שלב 2? זה הלך לאיבוד.
טוב, נקח את זה קצת בריאליות.
לאחד מהמתכנתים שלנו הלך ההארדיסק וה-ESE הלך יחד איתו כי אף אחד לא עשה גיבוי.
טוב אני משקר!
אבל תזכרו את האזהרה ב-Account Manager
תגבו את ה-ESEKeyfile.xml לתוך הארדיסק נוסף / דיסק ONKEY / דיסק / DVD (אחד קילובייט על DVD ... טובבבבבב) או מה שלא יהיה - אבל תגבו את זה!
אתם תמצא את ה-keyfile באותו מקום שבו נמצא ה-TacticalOps.exe האהוב שלכם.
ד"א: ה-AccountManager לא יפעל (can't connect to HOST) עד השחרור הבא, שיקרה שבעתיד.
אז נחזור לנושא,
גיביתם את ה-keyfile? - אני מרגיש את זה - אתם לא עשיתם את זה !!
טוב, לאחד מהמתכנתים שלנו הלך ההארדיסק אבל ה-ESE היה מגובה, אז בלי פאניקה בבקשה ( בגלל שאנחנו עושים גיבויים! ... לפעמים).
עכשיו זה יקח עד סוף שבוע הבא עד שההארדיסק החדש יהיה מוכן...
ביום שני האחרון (27.8.2007) עשינו בטא-טסט גדול ולא ממש הלך טוב.
הבדיקות החדשות / תיקונים לא היו טובים בגלל שלכמה מהטסטרים שלנו היו הרבה FRAMEDROPS ): (מ-100 פריימים ל-15 זה לא כזה טוב כדי לשחק - או?)
הערה קטנה למתלוננים האהובים שלי / אלה ששואלים כל יום איפה שלב 2? / למתלוננים שאומרים "יש לנו ליגה ואנחנו צריך את ה-ESE":
אין ESE בשביל שום ליגה או כל דבר אחר. אתם לא טובים יותר / יותר חשוב מאשר שחקן רגיל. זה לא עוזר לנו (רק הפסיכולוגיה שלנו) שאתם שואלים אותנו כל יום מתי זה יקרה ....
אז לסיום .......
כמו תמונות מאיך שה-ESE יראה (לא בטוח אם זה יגיע בגירסא הזאת)
אזזזזזזז אתם מתחברים לסרבר:
גודל רגיל: http://www.eiskaltewaechter-clan.de/...initialize.JPG
אתם תצטרכו לחכות עד שה-CLIENT יטען.
אחרי זה אתם תראו שדה שתצטרכו להכניס את הסיסמא שלכם אליו.
אבל כמו שרשמנו ... זה ממש תוקע את המשחק יותר מדי ולא ניתן לשחק בזה כרגע.
ESE-Team
איכס מגעיל
ROFLMAOOOOOOOOOOOOOOOO
פה זה סטלה זון אין צ'יטרים עאלקקקקקקק
גבר, פה הצ'יטרים גדלו וצמחו ושתו הרבה מים.
גיא אל תגזים XD יש ויש הרוב פה ואם כבר הוותיקים לא אבל האחרים זה הבעיה ובחור אל תדאג כמות הצ'יטרים שיש פה קטנה מאוד לכמות הצ'יטרים בcs :|
אה באמת ...
אוקי כולם פה צ'יטרים מסריחייםםם