אשכרה תינוקות בפורום, הוא אפילו טרח וקישט את הנושא בכוכביות.
הוא הכי טוב, קבל איזה שוטגן 8B יוצא ממנו.
idnZ
yoNAz
אשכרה תינוקות בפורום, הוא אפילו טרח וקישט את הנושא בכוכביות.
הוא הכי טוב, קבל איזה שוטגן 8B יוצא ממנו.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
ילד מה קרה באת לפה אתה מתחיל לדבר מאיפה נחתת יבולבול אתה מכיר אותי או משהו..<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" width="100%" UNSELECTABLE="on"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">
לנושא:לא רלוונטי בכלל
</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
od mat ys tornir 1v1
בלי להעליב יונה יותר טוב
יונה ..
שמעו כמה שיונה טוב הוא עדיין לא ברמה של evo ובעיקר לא של עידן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מייק איזו תמונה D;
חחחחחחחחחחחחחחחחח יגאללללל xDDD דייי אתה הורג אותייי
רע חאלס לדבר כמו חנון חחחח
עידן יותר טוב אבל אם יונה יחרוש עוד איזה חצי שנה שנה הוא יהיה אחד השחקנים הכי טובים בארץ אני לא צוחק .. הוא משחק שנה והוא מטורף ..
אני יותר טוב משנהים זה לא משנה תשנה תנושא לה Freeze או כל הקהילה ביחד....
ואני עדיין לוקח
תצחקו תצחקו ;\
בלי אזהרות פליז(((((
לא מביא אזהרות , כמה פעמים להגיד ?
לא נוגע בנושאים האלה אני אגיב פה כמו כל משתמש ולא אכפת לי מאיזה תפקיד אני (!)
:X
אז בשביל מה אתה מנהל פורום טקטיקל?
אתה שואל אותי ?
לא ביקשתי :ם
אז בשביל מה מנהל?????
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 26/11/07 ב 15:36
הפורום מרשה לי לעשות ?
תגיד לי אם כן אני עושה סבבה ...