יוו גם לי זה קורה מלא פעמים איזה מפחיד זה באמא שליOriginally posted by M4wZ@Aug 13 2005, 10:01 PM
כל פעם אני חולם שאני נופל וזה ואני מרגיש גאילו אני נופל ואז בום אני מתעורר איזה מפחיד זה :\
יוו גם לי זה קורה מלא פעמים איזה מפחיד זה באמא שליOriginally posted by M4wZ@Aug 13 2005, 10:01 PM
כל פעם אני חולם שאני נופל וזה ואני מרגיש גאילו אני נופל ואז בום אני מתעורר איזה מפחיד זה :\
אם הייתי חולם על זה לא הייתי מתגאה ואמר את זה...Originally posted by KilderSlive@Aug 13 2005, 04:27 PM
לפני הסיפור שלי: שחר \ יוסי אם אתם כותבים "חלמתי שזיינתי את אמא אורי" אני אמחק לכם את ההודעה :|
בעעעעעע
סליחה על ההקפצה אני חייב להגיבב!
אני תמיד חולם חלומות שונים! לפעמים שאני רוצה לפוצץ מישו מכות כל כך! לפעמים שילדה שאני שרוףףףף עליה מביאה לי ביידדד! לפעמים שהיא אוהבת אותי! לפעמים שאנחנו מזדיינים! לפעמים שאני ישן איתה אני אוהב אותה כל כך! ויש לה ת'שם הכי שוווה שקיים! יסמין! אני מת על השם הזה! אבל אני מת עליה יותר! הלוואי היא לא הייתה כל כך מפגרת... ושהיא הייתה נפרדת מחבר שלה והופכת ליהיות חברה שלי! אני מת לזה! היא כל כך כוסית! והיא כל כך יפה! בלונדינית כוסית בגובה שלי בערך (מטר 50 ומשו לא זוכר) היא כל כך יפפהה דייי ובידיוק מתי שהיא באה לאניעם (איפה שאני גר חוץ מקצרין) אז לא הייתי !אוף!!!!! היא רצתה לרדת איתי לוואדי (זה מן מקום כזה שיורדים אליו ויש שם מן בריכה טבעים עם צוק של 2 3 מטר ) אוףףף אני יבקש ממנה שתבוא שוב לאניעםם! אני חייב היא כל כך יפה! אני מת! דיי היא יפה מווות! אני ייתן מכות למי שיקלל אותה לזה שהיא שרמוטה או משו! אני ייזיייין את אמ אמא שלו עמוק עמוק בתוך הכוס ויכניס לה אצבעות! זהו.. סליחה על ההקפצה אני אומר שוב
חלום ממש ממש מקורי אני חייב לציין....Originally posted by Enoc7@Aug 24 2005, 11:46 PM
אני תמיד חולם חלומות שונים! לפעמים שאני רוצה לפוצץ מישו מכות כל כך! לפעמים שילדה שאני שרוףףףף עליה מביאה לי ביידדד! לפעמים שהיא אוהבת אותי! לפעמים שאנחנו מזדיינים! לפעמים שאני ישן איתה אני אוהב אותה כל כך! ויש לה ת'שם הכי שוווה שקיים! יסמין! אני מת על השם הזה! אבל אני מת עליה יותר! הלוואי היא לא הייתה כל כך מפגרת... ושהיא הייתה נפרדת מחבר שלה והופכת ליהיות חברה שלי! אני מת לזה! היא כל כך כוסית! והיא כל כך יפה! בלונדינית כוסית בגובה שלי בערך (מטר 50 ומשו לא זוכר) היא כל כך יפפהה דייי ובידיוק מתי שהיא באה לאניעם (איפה שאני גר חוץ מקצרין) אז לא הייתי !אוף!!!!! היא רצתה לרדת איתי לוואדי (זה מן מקום כזה שיורדים אליו ויש שם מן בריכה טבעים עם צוק של 2 3 מטר ) אוףףף אני יבקש ממנה שתבוא שוב לאניעםם! אני חייב היא כל כך יפה! אני מת! דיי היא יפה מווות! אני ייתן מכות למי שיקלל אותה לזה שהיא שרמוטה או משו! אני ייזיייין את אמ אמא שלו עמוק עמוק בתוך הכוס ויכניס לה אצבעות! זהו.. סליחה על ההקפצה אני אומר שוב
:|
כה מאד מאד! חח אני חייב אני מת על הילדה הזאת! הכנתי משו עם GIMP 2 בספרדית.. חרא תוכנה.. של לינוקס.. שניה אני יעלה לפה
טוב הנה זה! ... זה לא משו.. עשיתי בחמש דקות.. שאני יחזור לבית שיש לי פוטושופ.. אוווהה! אני הולך לחרוש שנה בלהכין לה משו יפה! עם תמונות שלה והכל! חחח טוב אז הנה זה
![]()
ראסמי !!!!!!!Originally posted by M4wZ@Aug 13 2005, 10:01 PM
זה קורה לי כל הזמן !!!!!
כשאתה נופל ואז פתאום יש בוםםם כזה ואז אתה מתעורר!!! איזה זין החלום הזה...
נ.ב
מישהו פה חלם פעם שהוא הולך לבית ספר בלי מכנסיים ??? כי אמרו לי שכולם חולמים את זה ואני לא זוכר שחלמתי את זה... /:
ראסמי !!!!!!!Originally posted by TradeMarC+Aug 25 2005, 03:06 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TradeMarC @ Aug 25 2005, 03:06 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 13 2005, 10:01 PM
זה קורה לי כל הזמן !!!!!
כשאתה נופל ואז פתאום יש בוםםם כזה ואז אתה מתעורר!!! איזה זין החלום הזה...
נ.ב
מישהו פה חלם פעם שהוא הולך לבית ספר בלי מכנסיים ??? כי אמרו לי שכולם חולמים את זה ואני לא זוכר שחלמתי את זה... /: [/b][/quote]
יווווו זה כל הזמן קורה לי
OMGGGGOriginally posted by DareDevil@Aug 13 2005, 06:57 PM
טובבבבבב אורי!
אתה רוצה אני יתחיל עם הסיפורי חלומות שלי??
-חלמתי שראשון היא עיר כמו ונציה שהרחובות זה מים ובמים יש תנינים וסבתא שלי היא המלכה של התנינים
-חלמתי שהבית ספר שלי זה הלונה פארק ויש לנו בחצר את הרכבת "אנקונדה" ויש לנו טיגריס בבית ספר
-חלמתי שאני זה סאן גוקו ושסטו קיבה שנראה כמו עברין מנסה להרוג אותי והוא שולח עליי ילדה קטנה
-חלמתי שכל העולם זה סופרמרקט ואני תקוע בוא
וחלמתי עוד מלא דברים אבל אני לא וכר עכשיו =[
נשפכתי
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLOriginally posted by sHkaBuBuLu@Aug 13 2005, 10:33 PM
פעם חלמתי שהשתלטו לי על החצר בבונים!! לא סתם בבונים , בבונים מטורפים אין לא רואים בעין ואז אני ורעי התחבנו מאחורי החומה של השכנים שלי
בגלל זה הוא מוחק חצי משחק וחושב אח"כ שיש לו וירוס :| [/b][/quote]Originally posted by porche man+Aug 22 2005, 07:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (porche man @ Aug 22 2005, 07:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 22 2005, 08:35 PM
אתם כולכם טועים חברה..
בנאדם חולם בלילה בין 6-4 חלומות
החלום הראשון הוא הקצר ביותר עד חצי שעה ככה
וכל השאר מתארכים ומגיעים לשעתיים שלוש ...
אל תתווכחו איתי זה היה לי בטקסט של איזה מבחן ויש לי זיכרון טוב :|
LOL
לא מצחיקOriginally posted by KilderSlive@Aug 13 2005, 04:27 PM
לפני הסיפור שלי: שחר \ יוסי אם אתם כותבים "חלמתי שזיינתי את אמא אורי" אני אמחק לכם את ההודעה :|
קיצר קרו לי כמה דברים:
1.איכשהו הגעתי להוצאת קוביות קרח מאסלות וקבלת כסף על זה
2.חלמתי שאיפסו לי את המונה :|
3.חלמתי שאני אצל יוסי בבית והוא רוקד ושר הבה נגילה :|
לא מצחיק [/b][/quote]Originally posted by *~.UareHi$torY.~*+Aug 29 2005, 02:24 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (*~.UareHi$torY.~* @ Aug 29 2005, 02:24 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-KilderSlive@Aug 13 2005, 04:27 PM
קיצר קרו לי כמה דברים:
1.איכשהו הגעתי להוצאת קוביות קרח מאסלות וקבלת כסף על זה
2.חלמתי שאיפסו לי את המונה :|
3.חלמתי שאני אצל יוסי בבית והוא רוקד ושר הבה נגילה :|
כתבת את זה רק כדי שתהיה לך עוד הודעה אחת...כי אתה מספים את הפורום הזה...LAME
חלמתי שגנבים גונבים אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
ואז כזה צרחתי ואז גיליתי שבצרחתי במציאות כי כל המשפחה שלי היו כזה לידי שואלים
מה קרה ?!!!!!
חלמתי שקוראים לי נאור ושהייתי באילת ב21 ל8!!!!11
..... /:Originally posted by -=ThE UnDeRtAkEr=-@Aug 29 2005, 12:10 PM
חלמתי שקוראים לי נאור ושהייתי באילת ב21 ל8!!!!11
gever ben kama ata ?Originally posted by Enoc7@Aug 24 2005, 11:46 PM
gever ben kama ata ? [/b][/quote]Originally posted by Silver+Aug 29 2005, 06:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Silver @ Aug 29 2005, 06:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Enoc7@Aug 24 2005, 11:46 PM
ץ....
gever ben kama ata ? [/b][/quote]Originally posted by Silver+Aug 29 2005, 06:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Silver @ Aug 29 2005, 06:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Enoc7@Aug 24 2005, 11:46 PM
איזה ילד סטלן זה דיי :[
יש לי ליד המיטה כזה וו(vav) שאפשר לתלות עליו תמונות....קיצר חלמתי שאני רב מכות והתעצבנתי..אז הבאתי בעיטה אמיתית וזה פגע בדבר הזה של התמונות..lol
וואואה אם אני ירשום זה יתפוס אזה 94328324 עמודים!!!!
אני כל יום חולם משו מוזר!