סוף סוף קצת שקט
סוף סוף קצת שקט
בואנה יהומו אל תקלל את וקי קוקסינל אם היית מכיר אותו הוא ילד גבר קופיף אחד [/b][/quote]Originally posted by The^KiNg~BoY+Aug 27 2005, 11:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (The^KiNg~BoY @ Aug 27 2005, 11:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by *~.UareHi$torY.~*@Aug 27 2005, 10:40 PM
<!--QuoteBegin-MusT4nG`@Aug 27 2005, 02:07 AM
ויקי אתה רוצה זיין?
כן הוא רוצה תיראה הוא דיבר יותר מהגובה שלו עוד ראפר בן 3 הומו
בואנה יעבריין מיקלדת הומו בן זונה כושילאימא שלך עושה לי ביד יחנון הומו לך תרביץ לחתולות
רק אל תרביץ לי עם העכבר
וורסצה הוא חתיך שבסך הכל רוצה זין
חחח יהומו ראפר מסריח תיראה איך אתה ניראה ימכוער בימכומך לא היית מפםרסם תתמונה יהומו עלאק מזיינים אם רק יש לך אומץ לעמוד לידי יבן זונה אתה עבריין מיקקלדת אתהOriginally posted by eRsaChe/\@Aug 28 2005, 11:23 AM
UareHi$torY
יהומו מה ת'ה משחק אותה יקוקס אני בן 14 יזין בן כמה אתה 15-16
קוקס בשכונה של ילד כמוך היו מזיינים מזמן..
כמו אימא שלוOriginally posted by MusT4nG`@Aug 29 2005, 12:11 AM
וורסצה הוא חתיך שבסך הכל רוצה זין
פחחחחחחחח מי אלה נתניה החנוניםם האלההה אני בא עושה סדר מוריד לכולםםם תראששש הומאיםם אלהקק עושים פוזות כולם קוקסינלים צפונים מגעיליםם
פחחח אתה לא מכיר ילדים בנתניה
אם אתה חושב ככה אז תבוא
Brinx -קווקזי בדם זה סלביק
עידן לא יפה ...Originally posted by MusT4nG`@Aug 29 2005, 12:17 AM
פחחחחחחחח מי אלה נתניה החנוניםם האלההה אני בא עושה סדר מוריד לכולםםם תראששש הומאיםם אלהקק עושים פוזות כולם קוקסינלים צפונים מגעיליםם
:|
עידן לא יפה ...Originally posted by ProJecT^X+Aug 29 2005, 01:48 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ProJecT^X @ Aug 29 2005, 01:48 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MusT4nG`@Aug 29 2005, 12:17 AM
:| [/b][/quote]
אתה ילד גבר אתה יודע שאני לא מתכוון אליך :כן: :כן:
וכןן אני יבוא אליכם ונראהה
ויקי שים כסף אני שם לך כף אתה לא מגיב אתה משפשף
נו אבא תגיד לאלמוג שיסגור את הדלת יש לי קלאן וורק :בוכה:Originally posted by RomAniZ`@Aug 27 2005, 11:50 AM
גיא SeVen
זה זה שירדתי עליו ב TS? עם
אלמוגגגגגגגגגגגגגגגגגג תסגור את הדלת...נו יש לי קלאן וואר...
חחח זה זה? גיא ? חן? רועי? מישו תענו זריז..אני חייב לדעת
חחח
חחח ניראה כבר ו7 יהומו
חחח תראו מה קרה ביגלל תמונה חחח
אתה זה שבא בפוזה :|
יווו איזה חפירה הבאתם נקרעתי מצחוק כל הנושא הזה ...
כל אחד פה חש את עצמו איזה גנגסטר דיי לשחק אותה
חחחחח
ורסצ'ה.Originally posted by eRsaChe/\@Aug 29 2005, 01:26 AM
סוף סוף קצת שקט
אתה מכוער.
ת' לא מצחיק.
אםה ייתי אתה הייתי פותח הודעה אני פורש ובא בפייק כותב כוסון בגוגל נושא תמונות שם תמונה וזהו.
לכו*Originally posted by eRsaChe/\@Aug 28 2005, 08:56 PM
פחח משחקים אותה יהומואים כול היום בבית לך תזדיינו
חחח גיא