בואנה זה פורום של TO לאיפה הגענו חחחחחח משחקים אותה עבריינים מהמחשב כולה יש
פה ילדים שרוצים לינקים לטקטיקל אופס ... קראתי את זה ונקרעתי חחחחח
בואנה זה פורום של TO לאיפה הגענו חחחחחח משחקים אותה עבריינים מהמחשב כולה יש
פה ילדים שרוצים לינקים לטקטיקל אופס ... קראתי את זה ונקרעתי חחחחח
נעול!
סעסעסעסעמק גם כן אתה אלהק משחקיםם אותה מה אתה מרגיש אנני מניאק עם אתה לא גינגי עם שפם כחול חנוןOriginally posted by M4wZ@Aug 29 2005, 11:07 AM
יווו איזה חפירה הבאתם נקרעתי מצחוק כל הנושא הזה ...
כל אחד פה חש את עצמו איזה גנגסטר דיי לשחק אותה
סעסעסעסעמק גם כן אתה אלהק משחקיםם אותה מה אתה מרגיש אנני מניאק עם אתה לא גינגי עם שפם כחול חנון [/b][/quote]Originally posted by MusT4nG`+Aug 29 2005, 05:10 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MusT4nG` @ Aug 29 2005, 05:10 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 29 2005, 11:07 AM
:מטה: אתה אכן מניאק
סעסעסעסעמק גם כן אתה אלהק משחקיםם אותה מה אתה מרגיש אנני מניאק עם אתה לא גינגי עם שפם כחול חנון [/b][/quote]Originally posted by MusT4nG`+Aug 29 2005, 05:10 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MusT4nG` @ Aug 29 2005, 05:10 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 29 2005, 11:07 AM
דייי לחוש אתה ילד בן 12 מה תעשה לי ?!
תבוא אליי תראה שאתה מגיע לי לבייצים ותברח?!
דיי לשחק אותה כאילו אתה גנגסטר ועבריין
ואין לי לא שיער ג'ינג'י ולא שפם :<
Motek
"versache"
לא כותבים ככה ?
versace
....
:|
פיייי כמה הודעות לא נמאס יאללה עזבו את הילד
דייי לחוש אתה ילד בן 12 מה תעשה לי ?!Originally posted by M4wZ+Aug 29 2005, 06:25 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (M4wZ @ Aug 29 2005, 06:25 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by MusT4nG`@Aug 29 2005, 05:10 PM
<!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 29 2005, 11:07 AM
סעסעסעסעמק גם כן אתה אלהק משחקיםם אותה מה אתה מרגיש אנני מניאק עם אתה לא גינגי עם שפם כחול חנון
תבוא אליי תראה שאתה מגיע לי לבייצים ותברח?!
דיי לשחק אותה כאילו אתה גנגסטר ועבריין
ואין לי לא שיער ג'ינג'י ולא שפם :< [/b][/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אלהק מגיע לך לביצים לא ראיתה אותיי ימעפןן אני יכול לאכול אותך ושמונה כמוכהה ואיזה בן 12 וימעפןן שאני לא ישים לך רסיה לסנטר יהפוך אותך כול פלוץ עושה פוזות אחרי מיקלדת
:מטה: אתה אכן מניאק [/b][/quote]Originally posted by Bumpy+Aug 29 2005, 06:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bumpy @ Aug 29 2005, 06:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by MusT4nG`@Aug 29 2005, 05:10 PM
<!--QuoteBegin-M4wZ@Aug 29 2005, 11:07 AM
סעסעסעסעמק גם כן אתה אלהק משחקיםם אותה מה אתה מרגיש אנני מניאק עם אתה לא גינגי עם שפם כחול חנון
שב בשקט אתה יאשכנזי
עללה קעטלה
טוב אני רואה שהמנהלים לא רוצים לנעול...ויש פה קללות ריבים וכל אחד חש את עצמו עבריין
אז אני יעשה את זה..