אין בעיה אחי אבל אתה יודע שיש אפילו אתר שמוכרים שם...זה גם עם מידע אבל בעיקרון מוכרים באתר הזה סאלוויה...
http://www.bolenat.com/page.asp?page=smoke_salvia
http://www.bolenat.com/category.asp?cat_id=24
והנ מידע בקטנה...
http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...peID=1&sid=126
:dull:
חחחחחחחחחח איזה מדרדר Useless
לינוי תזהר לא לגמור כמו זוהר ארגוב בטעות :X
לא אחי חלש..
חד פעמי..
אני מסתובב עם אנשים שמבינים עניין אם הבנת למה אני מתכוון ..
ובקיצור אני רק רוצה להרגיש תהרגשה וזהו לא יותר
צודק ואחי חס ולחלילה לדרדר גם אני בזה מתוך נסיון ואני לא מכור לכלום אני אפילו לא מעשן סיגריות חחחח...וזוהר ארגוב מעפן כי הוא היה מכור לסמים ועוד לא קלים כמו קוקאין הראוין ושטויות כאלה שזה סתם אנטי סוטול:hissyfit:
:בסד:
זה סתם יהרוס אותכםםםםםם
אה לא דוגל בשימוש בסמים XD אבל ! LSD וטריפים זה הסם היחיד שנשמע לי באמת מעניין ...
בכל מקרה לא בשיביל י ^^ מי שרוצה ריגוש שיקפוץ ממטוס כמוני חחח =]
אהבתי את הדעה שלך dipo
אבל כמו שאמרתי קודם מי שבאמת רוצה לנסות לבד צריך לנסות משהו יותר חלש או שאתה תשרט
נכון פה הוא נשרט כי הוא לא ידע מה הוא לקח לא היית לו ידיעה לסמים הוא חשב שהוא פשוט השתגע כשיש לך ידיעה לטריפ אתה פשוט אומר לעצמך שאתה בהשפעה של סם לא יותר מזה ואתה יודע מה ההשפעה וכנראה הוא לא התנסה עוד קודם בכלום וזו בטח היית מנה גדולה בשבילו
כולם שקרנים
85 אלף ממדינת ישראל שקרנים
הופמן 43 זה הדבר
חחחח גם ה2000 לא פראייר D:
@LINOY
"בכמה אני יכול להשיג אצבע של זה"
LOL ממתי סלוויה הולכת ב"אצבעות" ???
זה פאקינג צמח, צמחים לא הולך ב"אצבעות"
חלאס לשחק אותה מבינים?
אמרת שלא ניסית נכון? אז למה לדבר הרבה ולשחק אותה מבין? מסיפורים? מאינטרנט? בחיאת... מוכן פסיכולוגית אחושרמוטה? אחי אתה מדבר שטויות בקצב... איזה מוכן פסיכולוגית אחושרמוטה? אוכלים קרטון וזורמים... אין להיות מוכן פה... כשאתה מצפה לו יותר מידי וחושב על זה יותר מידי זה לא יבוא לך טוב... מה שכן, לא כל בנאדם יכול לעקל את הלסד כמו שצריך במחינה נפשית, ואי אפשר לדעת את זה לפני שאתה מנסה, קטע דיי מלחיץ לא? חחח,
בקשר להזיות וכל מה שאמרתם, נכון יש הזיות, אבל לא בצורה כזאתי שאתם חושבים שפתאום מישהו חושב שהוא תפוז אז הוא מתחיל לקלף את העור של עצמו, צאו מהסרט...אלא אם כן הוא סתם מאלה שמגזימים ואוכלים 3 קרטונים. קרטונים זה משהו שמשחק עם המוח שלך, זה נכון... אבל לא בקטע כמו שאתם חושבים שזה... במיוחד לא הקרטונים של היום אולי לפני 6-10 שנה היו קרטונים טובים, מכשפות, הופמנים, בודהות שחורות, טימותי לירי, היום אני לא יודע מה הולך בכל הכימקלים, לי זה הספיק... הבנתי שבסופו של דבר הכל אותו דבר וזה סתם אוכל לך את המוח והגוף... במיוחד אקסטות, שזה דבר הכי מסריח שיכול להיות... למרות שזה דלקה מטורפת והכל טוב ויפה ואתה חושב שאתה סופרמן, במיוחד שאתה אוכל 3 בוס קטנות ועף לך התחת לשמיים ואתה רואה צלילים ושומע צבעים ומרגיש את הגוף שלך מתנתק מהרצפה ואתה בתחושה של ריחוף באוויר לצלילי מוזיקה ואתה שומע את הצלילים נכנסים לך לגוף דרך כל איבר ואיבר לא רק מהאוזניים, ואתה מרגיש את הבומים שנכנסים אלייך ישר לגוף... וחם לך ואתה לא מפסיק לזוז רק מחפש לעשות משהו... קיצר זה אש, אבל... זה אוכל לך את הגוף עושה לך חורים בבטן, יורדים מזה במשקל בטירוף, אתה אוכל דאונים שיוכלים להימשך 3 יום אתה לא אוכל, בקושי שותה ואתה נראה כולך סהרורי, ומה יש בזה אתם יודעים בכלל? כמה ספידים כמה זבל כמה חומרים כימיים מסריחים שמערבבים לך בתוכו כדאי לעשות כמות יותר גדולה ומעבדות ביתיות שאיזה פיקוח וסטריליות יש עלייהם? ומי עושה אותם? נרקומנים בידיוק כמוכם שמחפשים לעשות כסף על אנשים, נראה לכם אכפת להם מה הם שמים בפנים? קיצר באמת באמת באמת, שאני לא מציע לאף אחד ממכם לאכול כימקלים, זה דבר מגעיל ודוחה והורס את הגוף והמוח שלכם, בקשר לסמים קלים כמו חשיש וגראס וואלה זה סבבה זה אין בזה שום דבר כימי הכל מהטבע ווואלה זה אחלה של דבר, אבל גם, במינון נכון לא לקום בבוקר לדפוק ישר 2 באנגים לפני שציחצחתם שיניים כמו איזה ג'אנקי מסריח...
קיצר זאת הייתה ההודעה הכי ארוכה שלי ב3 שנים שאני רשום פה...
חפרתי פצצות :laugh:
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 14/01/08 ב 06:45
התכוונתי לומר מוכן פסיכולוגית ז"א שנגיד משהו שרואה סרטים רעים שיוכל להוציא את עצמו לא להשתגע ושטויות כאלה וכן סאלביה זה צח הביא קודם קישור שיש שם תמונה
קיצר שורה תחתונה אל תשחק אותה מבין מדברים ששמעת או קראת באיזהו מקום, אם אין לך ניסיון אישי, אין מה לדבר על זה, במיוחד לא על דבר כזה
אין בעיה אחי אני רשמתי כותרת סיפורי לסד ל יותר מזה ועל דברים ששמעתי ממקורות קרובים ומקורות כתובים יותר מזה אין לי מושג
איך אני אוהב את היגאל הזה בחיי...
הסבר מעולה , אתה לא הראשון שהסברת לי את זה ככה אבל אני חייב להגיד שסגרת פה את הנושא.
ובקשר אליי, זין על סמים, פשוט זין על החרא הזה.
תביאו לי סקס טוב ואני מסודר , מה אתם צריכים ת'חרא הזה, מה לא מספיק לכם איזה כמה קוקטיילים ובחורה?
לא הבנתי מזה הLSD הזה אחי...תסבירו לי מישהו חח אני חדש בפורום:wink:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:eek:
http://he.wikipedia.org/wiki/LSD
חחחח אבל זה טוב שהבנת מה זה