לא מצאתי פה מדריך לכיבוי ליבה אחת...
מצאתי כמה דברים עם task manager וכאלה..
מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ומזה טסק מנג'ר =\ ?!
לא מצאתי פה מדריך לכיבוי ליבה אחת...
מצאתי כמה דברים עם task manager וכאלה..
מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ומזה טסק מנג'ר =\ ?!
תעשה ctrl+alt+delete לך לתהליכים(processes), כפתור ימני על הישום שאתה רוצה שיעבוד עם ליבה אחת set affinity ושמה תבטל V באחד מה-CPU
בטקטיקל זה עושה לי גם אחרי שאני עושה מה שאמרת מסך כהה כזה.. לא רגיל.
השתמשתי באיזה תוכנהOneProc
( http://www.szf.co.il/showpost.php?p=587237&postcount=4 )
אחרי שהפעלתי אותה פעם אחת זה כבר כיבה לי והיה לי 60 FPS ...
עכשיו כל פעם שאני נכנס לטקטיקל זה ככה.. אני לא יודע אם עכשיו זה תמיד ככה =\ ?! או שרק בטקטיקל ותוכנות ישנות שעובדות עם ליבה אחת זה ככה..
נערך בפעם האחרונה על ידי tarnegolz : 09/01/08 ב 23:18
זה בעיה בכרטיס מסך שלך מאחר והוא של ATI הם עושים בעיות בטאקטיקל שכשאתה ממזער ומעלה בחזרה זה עולה לך כהה יותר ואז אתה צריך פשוט ללחוץ F11
חוץ מלעשות SET AFFINITY כל פעם שנכנסים לתוכנה כלשהו או להפעיל את הOneProc, אין דרך כלשהי לבטל ליבה כל פעם...
לגבי המסך הקהה - RADEON לא ממש אוהבים OPENGL... ולגבי ליצב את הFPS על יותר מ60(כי 60 זה מגעיל למחשב חזק), תכתוב PREFERENCES בCONSOLE בTO ושם כבר תחפש REFRESH RATE או FRAMERATELIMIT
אבל השאלה שלי הייתה אם הOneProc הזה מבטל לי לכל המחשב לכל התוכנות ליבה אחת או רק למה שרשום שם בתוך התוכנה כמו טקטיקל...
בוא אני אגיד לך איך אני עושה את זה
קודם כל תמחק את התוכנה שלא תהיה שום השפעה על תדירות המסך או על כל דבר אחר...
יש לי גם כרטיס מסך RADEON אני משחק על Direct3D, כל פעם שאני נכנס למשחק אני עושהCTRL+ALT+DELETE זה ממזער לי את המשחק, אני מבצע את כיבוי הליבה ולוחץ על חלון המשחק שמופיע על הסרגל משימות וחוזר למשחק... זהו...וגם תבדוק שתדירות המסך היא על 85 הרץ
אם יופיע לך פינג 4 בכל השרתים תבצע עוד פעם הכל מהתחלה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Dr:Evil : 10/01/08 ב 21:04
מריק ה-Refresh Rate אצלי על 60hz .. כדאי לשים אותו על 85 ?
בטח שכדאי.. הכי גבוה אצלי 75 =\