אתה לא לבד פה :ס^^
אתה לא לבד פה :ס^^
לי זה שיפר... יש תגובות יותר מהירות אם מישהו בא מצד אחר וכיוונת לצד קצת רחוק תוך שניה ת'מכוון עליו ויורה עליו... ומתרגלים אבל תכלס בתזוזות של הידיים ככל שזה יותר מהיר מזיזים פחות עם היד למרות שזה עדיין עוזר (לפחות לי...)
אבל כל אחד ומה שנוח לו גם אני הייתי בהתחלה על 3 והתחלתי לעלות לאט לאט עד שהגעתי למהירות הזאת וממשיך לעלות
עכבר של 60 שקל ליייזר 1.6 סנסיטיביטי =]
הכל בידיים אחי =]
חבל לקנות עכבר ב500 שקל
תקנה זולים אתה תתרגל עליו עם הזמן =]
נערך בפעם האחרונה על ידי hawk : 30/01/08 ב 04:24
וואלה נוח רצח עולה 70 שקל ככה אחלה של עכבר מילה... וזאת גם המקלדת, לא זוכר כמה סנס אני.. משהו כמו 1.5 +-
עכבר של GPT לייזר העכבר קצת מסטול אבל אחלה...
sens:4.50
בידיוק כזה יש לי , נוח ביצועים טובים 100 שקל + עולה (אלחוטי כמובן) !
אבל אני עכשיו לא משתמש בעכבר האלחוטי למה נגמרו לי סוללות ואין לי כח לקנות =]
1. באיזה עכבר אתה משתמש ?
Logitech MX510
2. איזה עכבר היית ממליץ לגיימר (בעיקר ל- TO) ?
Logitech G9/Razer Lachesis
3. איזה SENS לעכבר אתה שם במאפיינים במשחק ?
1.5
4. בעד ונגד אופטי מול לייזר.
אין בעד ונגד לייזר פשוט טוב יותר
5. מה שעולה לכם לראש שקשור לעכברים ו- TO, טיפים, המלצות וכו'.
שפכו.
עבכר טוב צריך פד טוב, איזה STEELPAD או ICEMAT
ד"א - מה אתם אומרים על ה- G5 של לוג'יטק ? או ה- G9
שG9 זה השיפור של הG5
עכבר אופטי שעבר 3 מחשבים ((אפשר להגיד כבר 5-6 שנים עם אותו עכבר :] ) ומקלדת של מיקרוסופט הכי נוחה בארץ ( כמו של יגאל פסיי)
SENS: 2.1
טוב אז ככה לי יש עכבר של Logitech G5 ואין על העכבר הזה מבחינת ביצועים נוחות ומחיר שלא להזכיר שזה עכבר ליזר שיש עליו העדפה מבחינת דיוק.
יש ליד הבית שלי מישהו שמוכר אותו ב 240 ש"ח.
ולשידרוג אחרון שביצעתי זה קניית 8800GT שזה היה משהו באמת טוב ששיפרתי כי יש שיפור טוטואלי בביצועים ובאיכות!
לגבי TO, באמת כל עכבר בשקל מתאים לזה, אין צורך אפילו בDPI גבוה בגלל הפיקסלים של המשחק.
אבל בכללי, טעות עצבנית לבחור לייזר שעדיין לא ממוקסס/overclocked , ועכשיו לא משנה כמה הבנה יש לכם בhardware פה זה עניין של נסיון. אופטי עובד בהרבה יותר יציבות
Laser vs Optical
In almost every mouse review I've read, the writer makes the automatic assumption that laser mice must be better than optical. I imagine it's down to the perceived firepower of each word. No one ever destroyed an Imperial Cruiser with an LED gun. The performance benchmarks show that todays batch of laser mice can't keep up with the finely tuned optical ones. They do have slightly higher resolution, but not enough to make up for their poor performance at speed.
FLY BY SENS:
עוד פיצ'ר חיוני למישהו שחייב להרגיש בנוח בכל מצב, לשנות sens בזמן אמת.....אם אני בוחר שוטגן או MP5, אבל בTO זה לא כזה חשוב.
פד, לTO מומלץ רך וגדול מאשר הפאדים הקשים של fUnc שיותר טובים למצבים של HIGH SENS , וקווייק 4 etc.
אני ממליץ ב steelpad.
לצורך השוואה לגבי שנת 2007:
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
הכי חשוב שכחת מייק, באיזה עכבר אתה משתמש ?
סוד צבאי חיחיחיחי
sens 7.50
אני לא יכול לסבול שהעכבר איטי במשחק
1. באיזה עכבר אתה משתמש ?
Microsoft הישן
2. איזה עכבר היית ממליץ לגיימר (בעיקר ל- TO) ?
///
3. איזה SENS לעכבר אתה שם במאפיינים במשחק ?
2.00
4. בעד ונגד אופטי מול לייזר.
אופטי מומלץ למרות שקורה שהוא משתגע חחח וזה חייב לקרות תור אחרון מכריע למשחק :\
5. מה שעולה לכם לראש שקשור לעכברים ו- TO, טיפים, המלצות וכו'.
אני לא חושב שיש קשר בין סוג העבר\חברת העכבר וכל דבר שקשור לעכבר, צריכים להתרגל ל Sens, לכן, תנסו ותראו מה הכי מתאים לכם..
לא יודע איזה עכבר זה אפילו אין לו שם... גנבתי מבצפר:X...
sens:1.60
עכבר PRO
מהירות 1.20
אני משחק על המשטח עץ .. שיהיה כמה שיותר חלק
אני לא משחק על משטח עכבר..
טיפים .. ==אם צלף יורה בכם אז על תקפצו כי ככה קל יותר לפגוע בכם ..
== אם אתם קפוצים אתם מגיעים יותר מהר לכול מקום שתרצו ..
יש לי MX518:]יש לי אותו קצת פחות משנתיים אני חושבב.
עכבר טוב..
ויש לי פד רגיל כזה של טום וג'רי :/