טוב אז ככה, בזמנו לפני מלא זמן היה נושא של גיא DM פה אצלנו בפורום והוא רצה להגיע לפחות לאלף הודעות בנושא...מה שלא קרה...הפעם נקווה ליותר אנשים וניראה איך הקהילה צמחה לנו טיפ טיפה...
הודעות ספאם שלא יהיו קשורות לנושא ימחקו.
quote=DM;456551]בימים קשים אלה של קהילתנו, בהם היא עוברת משברים והדרדרות בלתי פוסקת, נראה לי כן מן הראוי ליצור איזושהי היכרות בין כולם, על-מנת לקרב לבבות קצת וליצור הרגשה של משפחה, לצורך כך נפתח אשכול זה (היה כזה אשכול לפני מספר שנים אך הקהילה השתנתה רבות מאז), בו כל שחקן ימלא פרטי זיהוי בסיסיים על עצמו וכך נכיר את כולם קצת יותר טוב, אז זה הולך ככה:
-אני מבקש שהתגובות יהיו ענייניות וכל מי שמגיב שימלא את כרטיס הזיהוי, כדי שהנושא יהיה פרודוקטיבי ולא ספאם.
- הודעות שאינן מילוי כרטיס זיהוי יימחקו !
שם:
מקום מגורים:
כמה זמן משחק :
מי הכניס אותך למשחק:
שחקן נערץ:
מפות אהובות:
הערות: (הצעות לשיפור וכו'):
אני כמובן אתחיל:
שם: גיא
ניקים במשחק: DM, Dubi huM
מקום מגורים: צ. ת"א
כמה זמן משחק: 6 שנים.
מי הכניס אותך למשחק: גיא Gargamel
שחקן נערץ: Tranquility
מפות אהובות: BankerzHoursRemix, Cold, Eskero
הערות: (הצעות לשיפור וכו'): להחזיר את המועדון לחיים, לפתוח שרתי מועדון ולטפח דור של שחקנים רציניים ואיכותיים שיהווה דוגמא לדורות הבאים ויחזקו את הקהילה.
בתודה על שיתוף הפעולה.[/quote]
נערך בפעם האחרונה על ידי Almighty : 06/02/08 ב 23:41
אני אתחיל:
שם: אוראל
ניקים במשחק: Almighty/ColdAs1Ce
מקום מגורים: רמת גן
כמה זמן משחק: שנה וחצי בערך...
מי הכניס אותך למשחק: alex aka BLacK^Ghost
שחקן נערץ: אדם אנס-anas/optimi
מפות אהובות: scope -2-ambush -2-cold
הערות: כל שחקן חדש חייב לבוא לפה לפורום, ופה חייבים לעשות איזה נושא בדביק לשחקנים החדשים...כללי התנהגות וקצת טיפים לחיים כמו "לא כל אחד שהורג אותך הוא צ'יטר..." דברים כאלה.
נערך בפעם האחרונה על ידי Almighty : 07/02/08 ב 01:57
הערות: (הצעות לשיפור וכו'): הצעה לשיפור זה לעשות מין תעודת זהות כזאת לכל הקהילה שכל אחד ירשום תפרטים עליו וככה נכיר אחד תשני יותר טוב..אה כבר עושים את זה
נערך בפעם האחרונה על ידי Cr0cker - Gil : 06/02/08 ב 23:52
מי הכניס אותך למשחק:ניכנסתי יחסית לבד אבל הכרתי ת'TO דרך רע[Massa]
שחקן נערץ: טוקי נו בטח ;]
מפות אהובות:Getaway/scope/Verdon RulzZzZ
הערות: (הצעות לשיפור וכו'):1.לכל מי שניכנס על פייק להטיס לו באן עד שילמדו!!
2.שלא יהיה יותר דאבלים שכל אחד יבחר לעצמו ת'כלאן שהוא רוצה להיות בו וככה יהיה הרבה יותר כיף לשחק וככה גם יפתחו עוד הרבה קלאנים!
שם:גולי
מקום מגורים:רמלה
זמן:שנה
הכניס למשחק:חבר שלי מקס WHITE ANGEL
שחקן נערץ:SHAKBALULU
מפות:SALSA BEXTOWN VERDON
הערות לשיפור:שכול הקהילה יפסיקו לעשות פוזות וישחקו בכיף חח
ניקים במשחק: מדי פעם -Incinerayator | Fragaraytor | WarMachine
מקום מגורים: חולון
כמה זמן משחק : 8 חודשים
מי הכניס אותך למשחק: ערן Gladiator | Super Killer ^^
שחקנים נערצים: שון ויהודה
מפות אהובות: בעקרון כולן אבל הכי אהובות יהיו Crossfire, Blister, Eskero, Rw
בקשר לפורום :
שיפסיקו לריב על שטויות בפורום...
להסביר לחדשים שבאים לפורום על הדברים האסורים כמו דאבלים והקפצת נושאים ישנים...
שיבואו לפה הרבה ויהיה רשום בסרברים של ישראל כמו שרשום אצלי בהודעות של הסרבר
"Join to the israel community of tactical ops here www.satla-zone.com bla bla blah" זה יכול להיות נחמד...
בקשר למשחק :
שיהיו אדמינים פעילים בסרברים בשביל להעיף צ'יטרים|afk|וכל אלו...
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 07/02/08 ב 01:36
שם:נתי גיל: 15 ניקים במשחק:Skelton, Natinho, Marlboro מקום מגורים: באר שבע כמה זמן משחק : 3.5 מי הכניס אותך למשחק: Parliament (שלומי) שחקן נערץ: Parli \ Romanz \ Swat מפות אהובות: Scope \ blis \ avalanche \ salsa הערות: (הצעות לשיפור וכו'): X
מי הכניס אותך למשחק: חבר שלי ראיתי אותו משחק נגד שון אחד על אחד לפני מלא זמן ואז התחלתי לחנוק
שחקן נערץ:יש לי שתיים אז ככה אחד זה: ShAy_CoHeN שהוא תופס ימים הוא משחק כמו אימבוט :\ השני זה: HAT-HATOL לפי דעתי אחד השחקנים הגדולים ומי שיגיד צ'יטר צ'יטר סבבה אני יודע שבלי צ'יטים הוא חייה לא נורמלית ובאמת חבל לי עליו
מפות אהובות: Rpaid/trooper/blister מה שבא בא
להעיף מפה את כל הערבים ולנסות להחיות תקהילה מחדש כי במצב הזה תוך 4 שנים גג טקטיקל ישראל נמחק :\