חחחח מה הודתה כמו גבר לא היית לך ברירה חוץ מזה אתה לא צריך להודות טוב שלא רואים שיש שם ראדר באמת.
בכל מקרה אני עדיין לא מבין למה אנשים משחקים עם ציטים זה לא מביא כלום וזה לא משפר כלום,
אחרי הכל תמיד נתפסים מתישהו.
אני בחיים לא ישב לי ראדר במחשב גם כשאני מבקש דמואים אין לי את הראדר לבדוק אני מבקש מאנשים אחרים שיבדקו!
ככה או ככה יצאת מעפן כי מה הקטע להשתמש בכלל בציטים?
123 הודע' 1054 ציפיות LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הנושא הכי חם
כולם להיכנס
ויקי שולט חחח
והכי מצחיק שהוא היה מה זה גרוע עם הצ'יטים
הוא ניסה לשחק אותה לא שקוף אבל הוא בעצם היה אפס אז אף אחד לא חשד בו![]()
דייי ויקי הטמבל הזה חחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי איזה ילד פאג חח אני אומר מייק דפוק לו באן ;]
חן לא תמיד הייתי עם הראדר אחי וגם כשהייתי תמיד שיחקתי טוב ולא הייתימ טורף בשביל שלא יחדשו כפרה..תאמין לי שעם ראדר אפשר לקחת קבוצה שלמה אבל מי הדפוק שיעשה את זה?
קיצרר באמא אל תזיינו בשכל אני את שלי אמרתי נשמות..ותום חאלס אתה שחקן של שקל בחיים לא תהיה בקלאן נורמאלי או תשחק נורמאלי זה שאני יחזור לעצמי בלי צ'יטים זה עניין של חרישה:\ואם התנו לי את ההזדמנות אני יוכיח שגם בלי צ'יטים אני טוב..כמו שחלק מכירים אותי מפעם ויודעים שהייתי שחקן לא רע ביכלל..
נערך בפעם האחרונה על ידי Versache : 22/02/08 ב 00:26
:[ שונא אותי, זה היה בצחוק טמבל
:] yeah
איזה באסה עם ויקי :[
תשמע, אני אומר את זה בכל הכנות, אם הוא היה פותח נושא, או אפילו מודה לפני בפרטי (כמו יתיר) לא רק שלא הייתי נותן לו הזדמנות שניה, אלא הייתי מוציא ממנו מלך שבעולם ועושה ממנו דוגמא לכל האחרים איך צריך להתנהג.
אבל זה לא המקרה ועובדה שזה היה חייב להגיע מהצד שלנו שזה מראה לי שלא הייתה שום כוונה לעצור, אתם חברים, אני מצד שני לא, הדעה שלי הכי ניטרלית שיש כי אני לא מכיר פה אף אחד כבר והולך עם הראש בקיר צמוד לחוקים, יש לי שיקולי דעת איך להסדיר מקרים מסויימים, אבל פה זה עניין נקי של אשם או לא, ולפחות מעכשיו, כולם ידעו שרמאות זה דבר מסוכן ואנחנו נוקטים ביד קשה להעלים את התופעה.
K ANI CHEATER SRY I LOVE U ALL
מה זה הזדמנות שנייה חחח
למה לא
אני יעשה עכשיו קלאן וור נגד EVO ישים ראדאר ואימבוט ינצח אותם ואז אני יגיד אוי שיחקתי עם צ'יטים תנו לי הזדמנות שניה