מה שחבל פה שהוא לא היחיד ויש כאן עוד עשרות כאלה שקוראים כאן
ברגע שהיה את ה-ACP נתפסו כאן בקהילה בערך 150 איש אם אני זוכר נכון וזה לא משנה אם זה כאלה מהפורום או כאלה שסתם משחקים במשחק, 150 זה חתיכת מספר בשביל כזאת כמות של אנשים בקהילה.
זה רק מוכיח שהרוב כאן זה ילדים קטנים שמרמים את עצמם ולא יודעים לשחק משחק הוגן
אם אנשים היו מבינים את הרעיון הזה של משחק הוגן לא היינו צריכים להתעסק עם כל השטויות של ההגנות האלה.
ותבינו שלא צריך להיות דבר כזה "הזדמנות שניה", על טעויות משלמים.
כמו בחיים שמי שרוצח נכנס לכלא, מי שמרמה במשחק מקבל באן מהמשחק.
ברור שיש כאן הבדלים ואני סתם מגזים עם זה אבל זה בכוונה ואתם יכולים להגיד "זה כולה משחק... מה הקשר בכלל לתת דוגמא מהחיים" אבל אני רק בא להסביר שלכל טעות יש עונש מתאים ואם בחיים נכנסים לכלא אז במשחק אתם פשוט עפים מהמשחק זאת בדיוק הפואנטה ולא מגיע לקבל הזדמנות נוספת פשוט להבין ולקבל את זה.
אתם יכוליםן להגיד שבאן לשנה זה יותר מדי... נכון שבאן לשנה זה יותר מדי ואתם צודקים גם אני חושב על זה ככה אבל זה החוקים וחוקים צריך לכבד וזה לא מה שהוא עשה.
אחרי הכל הוא הביא את זה על עצמו, עבד על כולם במשך חודשיים ואפילו לחברים שלו הוא שיקר בשביל לשחק עם צ'יטים.
ותשמע, במקום לשחק חודשיים נכון וכמו שצריך ולהשתפר, שיחקת עם ראדאר.
זה אומר שכל החודשיים האלה ביזבזת, לא השתפרת מזה ואם כבר נהיית מזה יותר גרוע כי נתת למחשב להגיד לך איפה היריב נמצא במקום לחשוב ולהפעיל את הראש, עכשיו אם תרצה לשחק בפאבליק נגיד נקי בלי ראדאר אתה תצטרך להתמודד עם זה מחדש.
בקיצור אני עד היום לא מצליח להבין איך אפשר לשחק כל כך הרבה עם צ'יטים ולראות כאן אנשים שמקבלים באן והכל ועדיין ממשיכים לשחק עם זה ולא קולטים את הקונץ של לשחק בלי זה כמו שצריך... דווקא מכאלה שקוראים כאן בפורום ומגיבים כאן אני מצפה שיבינו את זה אבל עדיין יש כאן כאלה שממשיכים עם זה.
יכלתי לרשום כאן עוד הרבה דברים שאני חושב אבל כבר אין לי כוח וגם אני כמעט בטוח שזה לא יתן כלום כי יש כאן כאלה שפשוט עדיין ימשיכו לשים על זה זין.