בעד,
זה ניבוס שנה וחצי כבר הוא בבאן אמרתם?
אם כן אז זה מספיק אני הייתי חצי שנה קצת יותר בבאן הACP זה היה באסה רצינית.
אז כן הוא קיבל עונש ריצה אותו עכשיו מגיע לו לחזור.
בעד[נמק]
נגד[נמק]
בעד,
זה ניבוס שנה וחצי כבר הוא בבאן אמרתם?
אם כן אז זה מספיק אני הייתי חצי שנה קצת יותר בבאן הACP זה היה באסה רצינית.
אז כן הוא קיבל עונש ריצה אותו עכשיו מגיע לו לחזור.
לדעתי חבל כי הערך של הסקר הזה עכשיו ירד במשמעותו אחרי שפתחו גם על ויקי כזה סקר ואנשים הגיבו כבר דברים שונים
קצת לא בסדר... כי זה גם כזה נותן הרגשה עכשיו של
"מה ניתן לכולם הזדמנות.. כולם יתחילו לרמות ויחשבו שתגיע להם עוד הזדמנות אי אפשר להצביע בעד לעוד צ'יטרים"
וגם פשוט משנה קצת ת'דעות של כמה אנשים וזו עובדה
לדעתי צריך לתת לו תקופת נסיון על תנאי או משהו כי תכלס הוא כבר בבאן שנה וחצי
הוא התבגר ולמד מהטעות שלו... והעונש כן היה עונש, שנה וחצי בלי קלאנוור וכל זה...
מבאס ת'צורה =\
אני בעד תקופת נסיון הזדמנות אחרונה ופעם הבאה אם יהיה = באן לצמיתות.
אבל זו רק דעתי... את ההחלטות מייק מחליט כאן
ACP זה לא באן מCB, באן CB זה בקטנה אם חושבים על זה, אתה כולה לא יכול לעשות CW, ACP אתה לא יכול בכלל להיכנס לשום שרת וממשית לשחק, CB באן אתה יכול לשחק כל היום פאבליק, זה לא כזה באסה רצינית כמו שהיה לך שלא היית יכול בכלל להיכנס לשרתים לשחק גם פאבליק.
"והעונש כן היה עונש, שנה וחצי בלי קלאנוור וכל זה..."
נראה לך שהוא לא שיחק CWים בפייק? חחח מה אתה ילד
יאללה בקיצר תעשו כבר מה שאתם רוצים נראה שעל הזין שלכם כל הצ'יטרים העיקר אתם בוכים ופותחים מיליון ואחד נושאים "תפסתי צ'יטרררררר הוא ראדרררררר הוא אימבוטטטטטט מנצח אותי בCWים תביא דמווווו מייק תטפל בזהההההה מייק תעשה ככהההה"
אז הנה מייק עשה ועכשיו אתם לא עומדים במילה שלכם.
יאללה תחזירו עוד צ'יטר לקהילה שלנו.
יאללה ניב כולם סולחים לך אחי אתה גבר, זאת הייתה פעם אחרונה כולנו מאמינים לך.
לא יודע חשבתי שהוא שחקן בכלל לא צ'טר ובסוף הסתבר שכן
מצד אחד יש פה מלא שצודקים \= שציטרים לא רצויים פה והוא קיבל תהיזדמנות שלו כבר כי באמת ציטרים זה אחד הגורמים שהטקטיקל פה בארץ ניראה על הפנים,
מצד שני הוא מבקש היזדמנות אחרונה באמת ואני לא מאמין שידע בציטים שוב..במידה וכן יאכל באן לצמיתות מה הבעיה אני לא מבין..
עם הוא ציטר יעלו עליו זריז הרי לא \=?ישימו עליו עין הרי יותר מהשאר..
לדעתי היזדמנות א=ח=ר=ו=נ=ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה ניב
תאכלס צודק.
בעיקרון אני נגד ציטרים ..
ובדוק הוא שיחק CW בפייק..
זה גם נכון
בקקיצור צודק בהכול מסכים איתך.
אבל בכל זאת אחרי שנה וחצי שהוא היה תחת עונש לא חשוב מה הגודל של העונש הזה לפי דעתי צריך לותר
זה מקרה חריג למה ויקי לדעתי צריך לקבל באן לשנה מהCB ..
אחרי שנה אני יגיד גם עליו שמגיע לו לחזור.
מה אני יגיד לך מסובך כל הקטע אה..
אללה ניבו'ש התגעגענווו
אני בעד למרות שבדוגרי מוזר שאני מביע דעה אבל ניב אחלה בחור נשמות שחקן לפנים..יצא לי לשחק איתו מלא אחד השחקנים גם בלי צ'יטים תאמינו לי..שווה לנסות.
טוב אני רואה פה אנשים לא מפנימים כלום ואין לכם שכל. תבינו לא מדובר אם הוא ירמה פעם נוספת, הוא לא ילד עד כדי כך טיפש 99.9999% שהוא לא ירמה יותר, אבל זה בכלל לא קשור אליו.
אני יתן לכם דוגמא: מחר יש קלאן וואר מול אבו אני ישתמש בציטים, עידן הבלש יתפוס אותי. כעבור שבוע שבועיים, כל החברה מגס וכל החברה הישנים פה יבואו ביציאה, הוא רימה רק פעם אחת, הוא לא יעשה את זה יותר, הוא למד, למה לחתחתול הורדתם את הבאן ??.
תשימו לב לדבר אחד מעניין שכל החברים שלו פה רוצים שירד לו הבאן, ואלה שלא מבינים עניין,
אין לי שום דבר נגדו אישית אפילו שאני זה שתפסתי אותו בפעם הראשונה שהוא רימה נגדי, והכחיש, ואפילו העיז לשלוח לי דמו עם ראדאר כי הוא חשב שהוא הסתיר את זה מספיק טוב.
תאמינו לי שאתם לא יודעים מה הוא כתב לי יום אחרי זה באי סי קיו שכולם כבר ידעו,
"הלך לי המוניטין בטקטיקל, עכשיו כל משחק ירצו דמו, זה לא יהיה כמו פעם , עכשיו מלא אנשים שונאים אותי" ועוד מלא שטויות כאלה, עכשיו הקטע שאם הוא העיז בכלל לרמות אחרי זה עוד פעם אין בכלל משא ומתן לגבי להוריד לו את הבאן... איפה הכבוד של הילד, הוא ראה כמה זה רע ומה התוצאות של מי שמרמה והמשיך.
בקיצור הבנתם את הפואנטה אני מקווה. מייק תנהל אני חושב מיציתי את הנושא.
בעד,
אני חושב שמגיע לו עוד הזדמנות הוא שחקן טוב וחבר בקהילה כמו כולם.
ניב הוא איש טוב והמקרה שלו שונה!!! מגיע לו הזדמנות שניה
נערך בפעם האחרונה על ידי spYro : 27/02/08 ב 17:12
בעד
יאלה תותרו לו הוא כבר לא ציטר וגם לא כמו פעם
גם בתור בן אדם וגם בתור שחקן הוא אחלה
ניב חבר שלי ואני חולה עליו ואהבתי מאוד לשחק איתו קלאן וורים ובאמת הוא אחלה גבר והכל
אבל כל עוד אין ASP או ESE מה שזה לא יהיה לא הייתי רוצה שהוא ישחק בקלאן וורים..
-ציטרים לא מפסיקים עם ציטים, הם פשוט עושים הפסקה-
חח אתם טיפשים..? מה זה משנה ? הוא משחק.. אני אומר אם כבר אז כבר הוא משחק עדיף לדעת שהוא משחק מאשר שישחק בפייקים נכון ? לא חשבבתם על זה ACP אני מבין הוא לא יכול להיכנס..
אבל הוא משחק זה לא שהוא לא משחק ביכלל.. אז הוא משחק בפייק עדיף לדעת שזה הוא משחק ולא שישחק מולי בפייק...
תחשבו על זה ככה...
וכשיצא ה ESE או מה שזה ... אז תדברו על זה אם לתת לו ולכל השאר או לא לתת להם..
אני מציע שנחזיר אותו
..
ומצדיק את אלדד :X