אני בעד
יאללה שיחזור מה אכפט לכם שחקן טוב .
עשה כמה טעויות וואיייי כאילו מההה יאללה בוא שחקן טוב שיחזור אני אוהב אותו יאללה מייקק בבקשה ממך תחזיר אותו אח שלי.
בעד[נמק]
נגד[נמק]
אני בעד
יאללה שיחזור מה אכפט לכם שחקן טוב .
עשה כמה טעויות וואיייי כאילו מההה יאללה בוא שחקן טוב שיחזור אני אוהב אותו יאללה מייקק בבקשה ממך תחזיר אותו אח שלי.
לא רק שהוא שיחק פובליק הוא גם שיחק בקלאב אינסוף פעמים וגם שיחק בקלאן וורים בפייק(וגם בקלאב אם יורשה לי לציין, לתת באן לכל חברי Jr?)
אז מה בעצם "הרס" לו הבאן? את האפשרות לשחק? בכלל לא.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
נגד
מי ששיחק עם צ'יטים ישחק שוב
חוץ מיזה
שנאי בטוח שהוא עושה משחקים בפייק עם הקלאן HondaC ואני בטוח שהוא זה Gabiz הלא ידוע הזה
לדעתי לא מגיע לו...
נגד , צ'יטר תמיד היה יהיה ועכשיו הוא צ'יטר
נגד!
בגלל החתול המעבול הזה אני נפלתי גם כן לצי'טים,מכרתי את התחתונים שלי בשביל עדכונים לראדאר בגללו.
לא אסלח לו על זה לעולם,החיים שלי לא ישובו להיות כמו שהיו לפני כן...
הוא הפיל אותי לראדאר ופיתה אותי להשתמש באימבוט בימים קשים,לאט לאט הדרדתי ומצבי החמיר,הגעתי למצב שאין אוכל במקרר כי הכל בזבזתי על הראדאר.
בחיית ראבאק כולה משחק מה אתם ילדים קטנים?קיצר להחזיר את חלטזזזזזז להיות בוט!
DIABLO RULZ\BANgIIM-!
אני היייתי עם ניב בזמן האחרון אחלה בן אדם בדקו לו תמחשב ואין לו ציטים שמההה...... ואני בעד שהוא ישחק בגללל שהוא נתפס סתם בציטים בפבליק ולא בקלאן וורים.....!!!!
אני אומר לא כי כשהוא היה בקלאן שלנו Parsien Mafia
הוא אמר שהוא בלי ציטים וזה ואני מאמין שששנחזיר אותו אחרי שבוע הוא יחזור עם הציטים המגעלים שלו זה מצגעיל די כמעט כול הפאבליק ציטים.
אני נגד כי הוא יחזור אין דבר העומד בפני הרצון והרצון שלו זה לחזור ולשחק עם ציטים!!
1. זה לא קשור כמה הבן-אדם טוב.
2. קבלו רעיון מי שצי'טר לא חשוב כמה זמן הוא משתמש בזה אפילו יום( כדי שיפנימוו יחס שווה יחס)
לא חשוב וותק לא חשוב כלום מקבל באן לתקופת זמן מסויימת על ככה ועל ככה. עכשיו אני לא וותיק אז אם עדין אפשר לתת באן כדי שהוא לא יכול להכנס לפאבליק או משו כזה גם עושים את זה.
כמובן שניב כבר הרצה את עונשו XD אפשר להחזיר אותו.
אני גם חושב שאם מנתקים מישו מTO זה טוב למה זה משחק ממכר וזה לא טוב לבריאות במיוחד אם משתמשים "באמצעים" כדי לנצח.
3. בוא נוזיז תעיניים ושלא יהיה כבר 100 תגובות באשכול למה זה מאיק...
4. מייק תוציא כבר חוק ברור מה קורה לצ'יטר ולא משנה מיזה.
מה הקשר ל JR גיא מה נשרטת?
ולינוי מה אתה ערב לו מילה של גבר תגיד באיזה סרט אתה חי?
משחק מחשב פורום נותן תמילה שלך על ילד שאתה מכיר מה TS שהוא לא ירמה במשחק מחשב
אנשים נשרטו פה רצח=/
ממש לא...
אני ערב לו כי אני יודע שהוא לא ישחק יותר בחיים אם ציטים אתה יודע איזה באסה זה לא לשחק שנה וחצי עם ריל ניק ואנשים קופצים ציטר ציטר?זה זין רצח..
וואלה אני לא מכיר אותו מהTS נפגשנו כבר והוא אחלה בן-אדם ולמישהו כזה גם שאני יושב איתו 3 שנים +- בטים ספיק וגם שנפגשתי איתו אני מוכן להיות ערב עליו..
חתום
לינויוש
על כל הכבוד לניב...
הוא חשוד אש
כל בן אדם שיעשה איתו קלאןוור יבקש ממנו דמו בדוק...
תיקון לאחר שאני רואה שנותר לו לבאן 8 שנים אני בעד להחזיר אותו חחח 8 שנים זה מטורף
יאללה נו תחזירו כבר או שתעשו משהוא
<table class="tborder" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td class="alt1" title="הצבעות" align="center">asd
</td> <td class="alt2" align="left" nowrap="nowrap">
</td> </tr> <tr> <td class="alt1" width="50%">
</td> <td class="alt2" width="50%">
</td> <td class="alt1" title="הצבעות" align="center">64</td></tr></tbody></table>
ma zeeeeeeeee???????????????????????????
נערך בפעם האחרונה על ידי Brave : 08/03/08 ב 00:21
הנושא מיצה את עצמו.