חחחחח חלקכם יאמינו שזה חרטוט עצבני אבל אנשים אני הכי רציני שיש....
קיצור אתמול חזרתי הביתה באיזה 5 ואתם יודעים בנאדם נורמלי יקום ב-4:5 אחרי צהריים..
אבל לא... דווקא היום (יום שבת) השכנים שלי בחרו לעשות יומולדת לבן המסריח שלהם ב-10 וחצי בבוקר.. משהו כזה...
בקיצור מתחילים לשים מוזיקה בלאגנים אמרתי סבבה... פתאום מה אני רואה מגיעה משפחה אתיופית מזה משפחה אני מדבר אתכם על שבט!!!!!!
חחחח אני אומר אין מצב אני לא עושה כלום...
עכשיו תבינו אני לא גזען חחחחחח אבל נשפכתי לבד עם עצמי שראיתי איזה 6 אנשים מגיעים ליומולדת עם סבתא....
בקיצורררר הם מגיעים ואני שם להם את השיר של האתיופים כשעלו לארץ "המסע לארץ ישראל" נו אתם יודעים... עוד מעט עוד קצת יתגשם החלום נגיע לארץ ישראל הנה הלינק לשיר
http://youtube.com/watch?v=4FjtD3mKrIE
קיצור שמתי את זה על פול ווליום.... הם מסתכלים משתגעים האתיופים לא מבינים מאיפה זה בא אחר כך איזה אתיופי אומר לאמא שלו אמא הנה השיר שלנו!!! וחחחחחחחח ואני נופל כמעט מהחלון ושתבינו זה קומה שלישית ואני רק מת קיצור מה אני יגיד הצליחו להעיר אותי...
אבל מה.. חבר שלי בא אליי אחרי חצי שעה שנעשן קצת נרגילה בזמן שההורים אצל סבתא
בקיצור הוא שואל אותי מזה הולך למטה ומה הוא חשב כמוני איך קשורים לעזעזל אתיופים ליומולדת של אשכנזים כאלה חחח אני עושה לו אל יודע.... קיצר מסתכלים איזה 5 שניות אחד על השני מתחילים לעשות תחרות מי מגיע למקרר ראשון לקחת ביצים... וכל זה בלי לקבוע לזרוק ביצים... חחחחחחחח דפקנו לאיזה יתופים ביצה בדיוק על הנעל הוא מזה התבאס קיצור שכן שלי אבא של זה שעשו לו תיומולדת עולה אליי עעושה לי מאיר כפרה אני מבין אותך שזה אתיופים אבל זה היומולדת של הבן שלי אחרי זה תזרוק עליהם כמה ביצים שאתה רוצה
חחחחחחחחחחחחחחחחח קיצור היה חזק מצטער על כל החפירה לילה טוב כפרות