קחו 2 עשר אגורות תדביקו אותם וזה כמו חמש שקל בשביל המכונה ....
הכנסתם חמש שקל \ 2 עשר אגורות מודבקים..... כשאתם שומעים את הצליל של הפחית שהיא מתחילה ליפול תוציאו מהחשמל את המכונה ואז כל הפחיות יפלו![]()
בהצלחה
קחו 2 עשר אגורות תדביקו אותם וזה כמו חמש שקל בשביל המכונה ....
הכנסתם חמש שקל \ 2 עשר אגורות מודבקים..... כשאתם שומעים את הצליל של הפחית שהיא מתחילה ליפול תוציאו מהחשמל את המכונה ואז כל הפחיות יפלו![]()
בהצלחה
זה עובד בדוק ?
ועם מה להדביק?
תנסה דבק שלוש שניות אני ינסה את זה, אבל גל מזתומרת להוציא מהחשמל יענו מתי שהפחית מתחילה לצאת אז לכבות? בדיוק שמה שמחזיק אותה נפתח?
בדיוק אחי
שמע עם הפחיות מכיר ויש גם חוט דנטלי בתוך 10 שקל כל אלה עשיתי כבר אבל איזה דבק יחזיק ?
*גנוב*
יא קמצן עם כבר אתה רוצה להוצי אאז תשלם כבר מחיר נורמלי
5 שקל מה הם מפסידים כסף
זה פועל כי זה מוסודר בטורים השתיה ושאתה שם כסף המחסום שלמטה זז
ושאתה שומע אתזה מוציא מהמחשמל אז הוא לא חוזר
וכול הפחיות יורדות![]()
לא עדיף לשלם 20 עגורות וזהוא
כן ואז הפתח שהפחית יוצאת ממנו נשאר פתוח ! הוצאתי 6 פחיות ככה! חחחחחחOriginally posted by NapsteR@Sep 6 2005, 01:17 PM
תנסה דבק שלוש שניות אני ינסה את זה, אבל גל מזתומרת להוציא מהחשמל יענו מתי שהפחית מתחילה לצאת אז לכבות? בדיוק שמה שמחזיק אותה נפתח?
כן ואז הפתח שהפחית יוצאת ממנו נשאר פתוח ! הוצאתי 6 פחיות ככה! חחחחחח [/b][/quote]Originally posted by Spit Fire+Sep 12 2005, 02:31 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Spit Fire @ Sep 12 2005, 02:31 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-NapsteR@Sep 6 2005, 01:17 PM
![]()
לא עדיף לשים את ה20 אג' ואז להוריד את הכסף ולקבל 5?
חחח ראסמיOriginally posted by ArChAnGeL@Sep 28 2005, 11:24 PM
לא עדיף לשים את ה20 אג' ואז להוריד את הכסף ולקבל 5?
כל יום אתה שודד ת'מכונה אתה עושה אחלה קופה
:]
ננסה..
אני חייב לציין שאסור לגנוב במיוחד לא אוכל.
תגידו תודה על מה שיש לכם.
אחלה רעיון אני יננסה את זה..
בן עושים את זה
אין לי פה מכונת שתיה קרובה הכל פה בחנויות :\
אין אפילו 1 ביד אליהו :[
זה עובד ה-20 אגורות?
איך אני ידביק אית זה עכשיו אבל אני ינסה את החשמל.....נראה לי משתלם.........!!!
יפה
יש עוד הרבה סוגים לפריצה של הפחיות
ניסת פעם?