אני גאה ^_^ בזאת בפתיחה חגיגית את הטורניר הראשון של קהילת Cod4.co.il, אנחנו צריכים את עזרתכם בשביל שהטורניר יעבוד כמו שצריך\
מה שאתם צריכים לעשות זה רק להרשם.
הסבר על הטורניר :
* הטורניר יעבוד על בסיס של 5על5 עם בתים זאת אומרת כל קבוצה שתירשם ב - רנדומליות היא תשובץ לאחד הבתים, יש כ - 4 בתים
וכל בית יש 3 קבוצות זאת אומרת 12 קבוצות יכולות להירשם.
קלאנים וגם קבוצה המורכבת מ-מיקס( קבוצה של חברים ) יכולות להירשם.
כל קבוצה תבחר מפה שבה היא תשחק נגד היריבה שלה.
בטורניר קבוצות יהיה שופט שישפוט על המשחק , ישים פקודות , יעצור את המשחק כשצריך , יעשה Screenshot בתחילת או במחצית המשחק , הוא ידאג ויסתכל על השחקנים ליראות שהם לא משקים עם צ'יטים או עושים באגים, ונקווה שלא נגיע למצב שכזה.
לכל קבוצה יקבע שעה מתי היא תשחק והיא תהיה צריכה להיות בשרת בזמן - ולא היא תועף מהתחרות.
אנחנו מקווים הטורניר ימשך שבועים.
פרסים :שרת
- מכל בית עולה קבוצה אחת עם הכי הרבה נקודות תעלה לבית הבא.
נצחון - 2 נקודות
תיקו - נקודה אחת
הפסד - אפס נקודות
תמונת הטבלה :
איך נרשמים לליגה :
*החלטנו הצוות שבשביל להרשם נעשה זאת בדרך קשה יותר על מנת שלא סתם קבוצות ירשמו לליגה,בשביל שזה יעבוד כמו שצריך
אז כך בשביל להרשם צריך להכנס למירק ולפתוח ערוץ במירק שהיה בשם של הקבוצה שאתם נרשמים איתו, זאת אומרת אם אתם נרשמים עם השם Susim אז אתם צריכים לפתוח ערוץ במירק כך : Susim#
*כל חברי הקבוצה צריכים להיות שם בשביל שנוכל לשלוח להם את כתובת השרת וסיסמאת השרת של השרת ושנוכל ליצור איתם קשר אם יש משהו...
אם אתם לא יודעים איך לפתוח ערוץ במירק אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה הכינוי שלי זה : Val|NORMAN
אני נמצא בערוץ Cod4.israel#.
* כל האנשים בבקשה מתבקשים להכנס לערוץ של הליגה במירק - Cod4.league#
שולחים פה הודעה בפורום שתראה כך :
שם הקבוצה:
איסיקיו של הלידר :
רוסטר:
ערוץ במירק:
מפה מועדפת:
* מומלץ להרשם עם יותר מ -5 שחקנים על מנת שלא תתקעו בלי שחקן.
*כל השחקנים חיבים לשחק עם אותו כינוי שהם נרשמו איתו באתר ולא הם יקבלו KICK מהשרת.
השרת של הליגה הוא:
80.179.149.236:28961
Team Speak של הליגה הוא :
80.179.149.53:1245
*** ספונסר eServ וקהילת Cod4.co.il