אני בן 16, אני מתכנת HTML,CSS,JS,PHP,MYSQL
יודע חלק LINUX התקנות וכו'
יודע פוטושופ חלק, עיצבתי דיי הרבה אתרים בעבר(כולל הפורום הזה)
וזה רק ההתחלה :]
ולהבדיל מאנשים אחרים גם עבודות שקשורות באינטרנט שתיתן לי ואין לי מושג איך לעשות אני ישב עליהם וידע כבר...
וכמו שאתה יודע מחשבים > הכל
עזוב אותך כן עבודה, לא עבודה , כן קשרים לא קשרים
אני גם אין לי זין לחרוש
אבל עדין תלמד ותוציא תעודת בגרות , בשביל מה למדת 12 שנים?! כדי להגיד אין לי כח?
ובשבילם מה שילמת כל כך הרבה כסף? מה ההורים אומרים?
לך תידע אולי יום אחד זה יעזור לך(ובגדול)
סך הכל זה זה פלוס ולא מינוס...
אני מציע לך לנסות ולהוציא תעודת בגרות...
ינון אתה לא דוגמא כי יש לך אבא עשיר וגם בעל עסק וכו'..
וואלה אחד כמוך אין לו מה לדאוג מתעודת בגרות כי גם אם במקרה הכי רע וכן תצטרך בגרות אתה תוכל להשלים בלי בעיה..
חן תאכלס אני אומר לך יש הרבה אנשים שרוצים ללמוד עכשיו באונבירסטיאות שהולכים ללמוד ומשלימים בגרויות ומבזבזים זמן וכסף !
אז שווה לך טיפה להשקיע עכשיו למרות שזה קשה כי אתה בראש של ילד ואני יודע מזה..
אני גם אחד כזה שלא חושב שתעודת בגרות זה דבר חובה כי אם בנאדם יש לו את זה אז יש לו את זה והוא ירוויח כסף לא משנה מה!
פחחחחחחחחח מי חרש יטמבללל
כל הזמן רק TO
תכלס ^^^^
שמע אהיה אפשר להיסתדר בלי תעודה
אבל זה פותח לך דלתות וזה מקל עליך !
אז למה לא ?
שמע אחי אני רואה המון המון אנשים שיש להם בגרות מינימלית והם לא הלכו לאוניברסיטה\מכללה בשביל לעשות תואר ועכשיו הם לא עושים כלום עם הבגרות הזאת. היו אנשים שאמרו לי שאם יש לך בגרות מינימלית ואתה לא הולך להוציא תואר אז היא לא שווה בכלל , וגם אתה בעצמך אמרת לי שעם בגרות אני ילך לעבודה שאאני יקבל עליה 4-5. אז לפי מה שאני מפנים ומבין בגרות זה לא כל כך חשוב ובמיוחד שלא לדבר על זה שגם אם תהיה לי בגרות אני לא אלך להוציא תואר !
בקיצור תודה לכולם על העצות ועל העזרה , אני יתן כל מה שיש לי בשביל להוציא משהו מינימלי
אפשר אפשר להסתדר בלי
אבל עדיף לעשות כי זה הזמן לעשות אחרי זה שכל בני הגיל שלך ילכו ללמוד לאונברסיטה יסעו לחול יתארגנו על החיים שלהם אתה תעשה מה שהיית צריך לעשות בגיל 16-18.
בקיצור לכל דבר יש זמן בחיים ועכשיוז ה הזמן של בית ספר תאמין לי חשוב מאוד לעשות בגרות לא רק בגלל העבודה אלא בגלל המסגרת של בית ספר...
החברים הגיל הזה זה גיל של בית ספר
ועכשיו אם כבר אתה שם למה לא לעשות כבר מה שצריך ולהוציא תעודה בגרות שזה לא כל כך קשה ..
קצת השקעה ואתה שם.
וואלה חן אחי היום כל טמבל יכול להוציא בגרות
מתחנפים קצת למורה שיתן לך מגן טוב
בבגרות עצמה יכול ליפול לך בוחן מארץ עוץ תעתיק מאיזה חבר שיודע.
באמת שזה שטויות ולא רציני.
הלו ילדים בקיצור לא צריך בגרות לכלום בקיצור ******פרצתטוטו כסף הבאתטוטו******
תשמע אני אישית יש לי חצי בגרות זה אומר שמה שהספקתי עשיתי ומה שרציתי עשיתי
ת"נך וספרות וכאלה לא עשיתי
אנגלית ... מתטמתיקה ישלי 3 יחידות בשתיהם
עכשיו מה שכן ללכת לבצפר תילך שיהיה לך לפחות 12 שנות לימוד כי ה- 12 שנות לימוד האלה וואללה חשובים בהרבה גם בצבא וגם בעתיד
תעודת בגרות תשמע בוא נגיד ועכשיו הוצאת תעודת בגרות ועכשיו אתה אחד שלא תמשיך ללמוד וכאלה אוניברסיטה וזה
מה תעשה עם זה? יענו אני לא מבין... מה עוד אפשר לעשות עם החרא הזה עם אתה לא עושה תואר?
אבל אחד שכן יש לו ראש ללמוד וכן ימשיך ללמוד עוד לפחות5 עד 10 שנים אחרי הלימודים זה כן חשוב
אבל אתה לא ניראה לי אחד שימשיך ללמוד או משו כזה אבל אי אפשר לדעת הכל יכול להשתנות אצלך בראש עוד שנה אפילו תשמע עם באמת ת'יכול להוציא ת'תעודה ובקלות אז תוציא
אבל עם בכל זאת לא תוציא אל תתבאס על כלום אתה עוד יכול לעשות 100000 דברים תאמין לי
וגם בצבא אתה יכול לקבוע את העתיד שלך ... ואת העבודה שלך
בדרך כלל הבוחנים בארץ של הבגרויות לא פריארים בכלל הם יודעים כל מה שאתה עושה הבני זונות הם מושיבים אותך בסדר כמו שבראש שלהם מסתכלים על כולם ולא מורידים תעין לשניה,קמת מהכסא?,המורה רושם את זה שקמת מהכיסא לאיזה מטרה שהוא חושב ובום נפסלת....
לידיעתך מר DISEL היקר:
אם תפסו אותך מעתיק בבחינת בגרות אין לך אפשרות לעשות את הבגרות 5 שנים....
אל תיהיה חכמולוג...
אתה יודע תעשה אתה לא יודע אל תעשה...
ותשמע לאנשים כמו מייק וכאלה...
הראש של ינון זה ראש שצריך לעבוד בשבילו בעבודות מזדמנות של 3-3.5 אלף שקל בחודש ואז אחרי שנה של עבודות כאלה להשקיע על משהו...
אבל כמו שינון אמר אם אין לך תראש הכסף הולך על פארש כמו שאתה יודע....
אני עם הדעה שלך חן תעשה מה שאתה יכול ומה שלא אז לא...
עוד משהו שתידע אם אתה רוצה להשלים בגרויות אחרי הצבא עולה לך כל בגרות מחיר שונה ודי יקר אני יגיד לך מה שאני יודע
מתמטיקה:
001 5 אלף שקל
002 5 אלף שקל
003 7 אלף שקל
לשון:
1- 3 אלף שקל
אנגלית:
A חמש אלף שקל
B שש אלף שקל
C שבעה אלף שקל :\
מה זה השאלה הזאת בכלל?
בלי בגרות מקסימום תיהיה ירקן,עכשיו זה לא כמו פעם דוד שלי דיסלקט בלי בגרות עושה 30 אלף בחודש
עכשיו בלי בגרות לא יתסכלו לכיוון שלך בכלל...
מצד אחד תעודת בגרות לבד לא תתן כלום אח"כ, והמקצוע שאפשר להתקבל אליו ברוב הפעמים איתה זה מוכר בשוק, או לנגב איתה את התחת כשהיא מגיעה לבד. גם תעודת בגרות מינימלית לא תתן הרבה. מצד שני, בשביל להרוויח את הסכומים היפים בעתיד צריך ללמוד באוניברסיטה, ובשביל האוניברסיטה זה תנאי קבלה ללימודים.
אולי עכשיו אתה רואה שזה לא נותן לך כלום, אבל בעתיד אתה תדפק שתצטרך להשלים את זה אם אתה לא תהיה מישהו שהתמזל לו המזל ויצליח גם בלי זה.
לך לשחור אחי תיבנה לך צבת לך תעשה בתים תעשה קו לצפון תיקח דמי חסות מי הפלאפל בשכונה הכי טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב