שימו לב! לכו לעיר הראשונה( moradon) צאו ותילחמו בתולעים מכל סוג שיש ותקבלו דברים זוהרים!! אני כבר קיבלתי סכין +8 זוהר בצבע ורוד וגם חרב +8 עם אש !! משהו מזה יפה..כל כך פשוט להרוג תולעת ולקבל דברים יפים!!
בהצלחה לכולם![]()
שימו לב! לכו לעיר הראשונה( moradon) צאו ותילחמו בתולעים מכל סוג שיש ותקבלו דברים זוהרים!! אני כבר קיבלתי סכין +8 זוהר בצבע ורוד וגם חרב +8 עם אש !! משהו מזה יפה..כל כך פשוט להרוג תולעת ולקבל דברים יפים!!
בהצלחה לכולם![]()
אולי הם יפים אבל הם בטח לא חזקים..
עדיין כל אחד מהם שווה 20 מיליון בשוק..Originally posted by ~SeLeCtOR~@Sep 9 2005, 07:32 PM
אולי הם יפים אבל הם בטח לא חזקים..שווה לחפש.
שוב בהצלחה לכולם.
פרסמו את זה אני רוצה לקנות
ואני דווקא לא יקנה בפרטי !
( פרסמו את זה במרקט )
איזה מרקט איזה נעלים לא שווה לקנות את זה עדיף להשיג את זה וגם אם את קונה זה עולה 20 מיליון לפחות
הופה על המרקט לא לדבר ...
זה עוד ישמש את המתחילים פה ...
אתה עידן גיא
ומשתמשי DIEZ שימו פה כל מיני קשתות טובות
שימו קשת זוהרת אני קונה סבבה ?(במידה ו..) זה טוב למתחילים פה זה טוב !
^^ חפירה ^^
וכן אולי אתה צודק !
יש לי קשת זוהרת אני בדיאז
ואי אני לא מוצא כלום!
אני כבר עליתי 10% ואני רמה 41
chitin bow?/scorpion bowOriginally posted by ~SeLeCtOR~@Sep 10 2005, 06:21 AM
או סתם קשת +8 מהתולעים???
נועם תודה אחי @!
chitin bow?/scorpion bowOriginally posted by Fantasy+Sep 10 2005, 09:08 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Fantasy @ Sep 10 2005, 09:08 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-~SeLeCtOR~@Sep 10 2005, 06:21 AM
או סתם קשת +8 מהתולעים??? [/b][/quote]
סתם אחת רגילה :מוזר:
סתם אחת רגילה :מוזר: [/b][/quote]Originally posted by ~SeLeCtOR~+Sep 11 2005, 06:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (~SeLeCtOR~ @ Sep 11 2005, 06:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Fantasy@Sep 10 2005, 09:08 PM
<!--QuoteBegin-~SeLeCtOR~@Sep 10 2005, 06:21 AM
chitin bow?/scorpion bow
או סתם קשת +8 מהתולעים???
lol
טוב אחי