חבר שלי לקלאן מת לשחק זה גם חבר שלי בכיתה קיצר הוא מת לשחק אנחנו גם בקלאן רוצים לעשות 4 על 4 3 על 3 ואנחנו לא יכולים בגלל שיש לו איזה בעיה שהוא לא רואה סרברים אין לנו מושג למה אנחנו מנסים לעזור לי למי שיודע לפתור את הביעה בבקשה עזרה!!!!
חבר שלי לקלאן מת לשחק זה גם חבר שלי בכיתה קיצר הוא מת לשחק אנחנו גם בקלאן רוצים לעשות 4 על 4 3 על 3 ואנחנו לא יכולים בגלל שיש לו איזה בעיה שהוא לא רואה סרברים אין לנו מושג למה אנחנו מנסים לעזור לי למי שיודע לפתור את הביעה בבקשה עזרה!!!!
download The All Seeing Eye...?
:|
תביאי קישור ?Originally posted by ZuZu@Sep 10 2005, 03:36 PM
אויש נו מה אתה לא יודע להכנס ל
www.download.com
ולרשום
all seeing eye
ואז להוריד?
באמת קצת מחשבה
מה קשור שתוק כבר זה לא קשור לזה יש בעיה מי צריך עכשיו ASE
הילדים האלה שרוצים שיעשו להם הכול
קשה לבד אהה
תביאי קישור ? [/b][/quote]Originally posted by Main^Largh+Sep 10 2005, 03:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Main^Largh @ Sep 10 2005, 03:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ZuZu@Sep 10 2005, 03:36 PM
לקח לי בדיוק שניה לרשום all seeing eye בגוגל וזה מה יצא
http://www.softpedia.com/get/Internet/Othe...eeing-Eye.shtml
btw *תביא
בטח שיחק ב-options של הסרבר...
lol
תגיד לו שנסה משקפיים !! חחחח
חלש ..Originally posted by Spit Fire@Sep 10 2005, 08:23 PM
חלש .. [/b][/quote]Originally posted by M4wZ+Sep 10 2005, 08:24 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (M4wZ @ Sep 10 2005, 08:24 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Spit Fire@Sep 10 2005, 08:23 PM
ביותר !!