סרטון עם סנייפר NO ZOOM בסיבוב אחד בBACKLOT.
עכשיו כשתראו את הסרטון מתחת לחלון מצד ימין יש לכם אפשרות watch in high quality תלחצו עליה בכדי לראות באיכות פחות או יותר נורמלית.
http://youtube.com/watch?v=tq-p7yC0dyA
.
סרטון עם סנייפר NO ZOOM בסיבוב אחד בBACKLOT.
עכשיו כשתראו את הסרטון מתחת לחלון מצד ימין יש לכם אפשרות watch in high quality תלחצו עליה בכדי לראות באיכות פחות או יותר נורמלית.
http://youtube.com/watch?v=tq-p7yC0dyA
.
השתמשת בשיר שכבר השתמשו בו, אין רצף הריגות אפילו, סתם הריגות רנדומליות...
לא התלהבתי
נחמד.. לא היית צריך לבטל את הסאונד של המשחק כדי שישמעו את הסאונד של הסניפר
כן אין ממה להתלהב מהסרטון אבל נחמד
^
unskilled
=[[[[
חחח אהבתי ^^
אחלה פוקסים
מה אתם חשים אתם לא עשיתם כלום שאמרו שהוא יותר טוב אז שקט תנסו לפרגן במקום לריב!!!
חוץ מזה איכפת לי אם הסירטון טוב או לא???לא
לי איכפת אם השחקן טוב זה מה שיותר מעניין והוא דווקא סניפר מהוללה הוא ממש טוב ב NZ אני לא ראיתי הרבה סניפרים אבל ממה שראיתי הוא הכי טוב
וזה לא פוקסים FUGI זה סקילס אי אפשר לעשות כל כך הרבה פוקסים
חח jonjon ראיתי אותך היום משחק אם סניפר לא יודע אם אתה זוכר ובלי להעליב אתה לא סניפר יותר טוב
נערך בפעם האחרונה על ידי E`-NneTix : 23/06/08 ב 00:33
נחמד מאוד אחי.![]()
תודה אחי, שמח שלפחות מישהו מבין קצת ויודע לומר מילה טובה.
ותאכלס לא ציפיתי שהם יומרו משהו אחר ,למה האגו המנופח יותר מידי בלי קשר ליכולת שלהם במשחק.
מכיר את רוב הגדול מהשם חלק טובים וחלקם לא, לא נכנס לפרטים מכיוון שאין בכך צורך.
ותודה לכל האנשים שאהבו, ונפגש כבר בשרתים שם כבר תראו את היכולת ולא כאן באוויר בעזרת התגובות.
Cheers![]()
מה שהוא עשה בסירטון זה לא סקיל, הירייה ללא IRON SIGHT היא ירייה ראנדומלית ואין פה שום סקיל.
מה שכן אפשר לעשות זה "כאילו" להיכנס ל- IRON SIGHT לשבריר שנייה ואז לירות ואז אתה כאילו יורה על מצב כוונת שזה לא בראנדום,
לא כך הוא עשה בסירטון, או שהוא עשה את זזה ממש מהר, תקנו אותי.
ד"א, הודעה ראשונה שלי ! נרשמתי היום !!! הכינוי שלי הוא Moshe ואני מ X-RAY למי שראה אותי !
מה אתה משחק אותה,
unscope זה נקרא כל דבר שאתה לא בscope מלא.
מה מישהו התחייב לך פה רק להריגות מסוימות.
בכלל כשזה לא על מוד של מלחמה (pam4) זה לא באמת unscope ששווה משהו, כי אתה רואה באדום את השם של האויב ברגע שאתה עם הכוונת עליו.
סרטון חמוד..
יפה ההריגות מרחוק די מרשימות
ד"א זה Ka[R]iZmA שוכר אותי שחקנו עוד עם NADAV
מבחינת דיוק הייריה בסנייפר יש 3 מצבים, בלי כוונת, עם כוונת, ועם עצירת נשימה, אין משהו בין עם כוונת לבין בלי פשוט לוקח זמן
עד ש"השחקן מדביק את הכוונת לעין", הייריה תעוף לאותו מקום גם אם אתה בדרך למצב כוונת, תיבודק את זה, ד"א קרוב אבל לא צמוד זה ממש עוזר !
את השורה האחרונה שרשמת לא הבנתי בכלל...
תותח אחי![]()