איפה הימים שהליין אפ היה אושרי מתן אני תום ומאור TITANIUM ... :\
Natinho!!!
ווווייי נכון מתן enddead שיחקתי איתו כמה פעמים ודיברתי איתו
אחד השחקנים no doubt
וכמה שמזיינים ת'שכל על יהודה עם צ'יטים זה הכל חרטות זה רק חושבים אף פעם לא באמת תפסו אותו
וזה כי אין על מה
הנושא הגיע ל3 עמודים![]()
al0n
איפה הימים של
dMf vs Mix
Blaze Of Glory\Frozen Scar
SWAT/D-MAX
al0n
כי הוא פריק משוגע ........הוא גם משחק טקטיקל ובאותו זמן מנגן בגיטרה שלו ושם לק שחור וכמובן שהוא משחק אם הגלימה השחורה שלו
בדוק שנתי מתעצבן הוא הכי טוב בארץ
אחותי הקטנה
מצדיק.... דוגרי לא תקבל תשובה אחת אבל אם תשחק קצת תכיר את כל השחקנים תבין ועוד משהו יהודה לא כזה טוב.... שלמה בהרבה יותר טוב ממנו לדעתי.. ושלמה 100 kal :].............
ועוד משהו שחקן הכי טוב נמדד לפי כמה דברים לא רק בגלל שהוא יודע לשחק במפה אחד כמו blister ורק שמה להיות טוב או rw..
הוא נמדד לפי כמה דברים אם הוא שחקן חכם איך הוא משחק נגד שחקנים על רמה ואיך הוא משחק במפות שהוא לא מכיר וגם מפות שהוא לא אוהב ופשוט בכל המפות...
נערך בפעם האחרונה על ידי SnkZ` : 23/06/08 ב 20:51
liran aka sefi aka kushi aka spyrowannabe
תאכלס אחות של יונה שחקנית סבבה
צודק במאה אחוז ... איפה הימים שכל קלאן היה לו איזה מפה אחת שאף אחד לא מכיר ומשחקים ככה עם טקטיקות עניינים באים לקלאן וואר נהנים איפה עכשיו כל אחד פה בליסטר סקופ אחד גבוה אחד נמוך אחד מידל או בית הי מידל ואני יודע מה ...
לעניין אי אפשר באמת ממש לדעת ממש מי "השחקן" ראיתי את יהודה הוא לא צ'יטר ונירא לי שאני משחק מספיק זמן בשביל לדעת גם שהוא לא צ'יטר אבל השחקן הכי טוב זה ...
עידן או אולי כמה חברה מג'ס אבל גם הם כבר לא ממש פעילים ועידן שהוא משחק הוא טוב לאומתם עכשיו קיצור עידן נירא לי המוביל פחות או יותר ...