במקור פורסם על ידי
jonjon
shnitz דבר ראשון יש לי AE ואני לומד מvideocopilot שמשם הוא העתיק בדיוק אבל בדיוק את האפקטים הדבר היחיד שהוא עשה זה לשנות את השם.
kuta אהבתי את התגובה שלך בשיא הרצינות, אבל מה שמעצבן אותי שאתם חושבים שאתם נותנים ייצוג לישראל, אתם נותנים שם רע לישראלים בעולם זה מה שאתם עושים אם קבוצות כמו H2k מקללים אתכם אני חושב שמשהו לא בסדר אצלכם, כי באמת קשה לי להאמין שקבוצה כזאתי תרד לרמה נמוכה כזאת, אני יודע איך אתם משחקים אז תחסוך ממני את ההצגה ואת השטויות, שנינו יודעים טוב מאוד שהמשחק שלכם מגעיל וגם הבכי שלכם.
אתם אומרים ל-h2k לעשות הפסד טכני או שהם יקבלו קונפליקט? אתם לא מתביישים? תקבלו את ההפסדים שלכם בכבוד, אם יש קבוצות ב-CB שאני מעריך זה קבוצות שמאשרות את ההפסד שלהם בקלות ואומרים אחרי זה גם משחק טוב ומפגרנים קצת, לא יזיק לכם ללמוד מן הקבוצות הללו.
תראה את התגובות שרושמים לכם אחרי משחק ותגיד לי אם אתם לא בושה לישראל, freakazoid זה שאתה מקום 5 ב1על1 באירופה לא אומר כלום, אתה עדיין אפס מבחינת חשיבת משחק, יכולת משחק ואני לא רוצה להתחיל לדבר על כמה אתה אפס מבחינת בן אדם.
אתם הקבוצה הכי מגעילה שראיתי בחיים אני מבין עד כמה insanity התדרדרו שלקבל קבוצה כמוכם, אתם לא יודעים לשחק בכלל, רק להתקמפר ולחכות ליריב, הטקטיקה שלכם זה לשעמם את היריב למוות ואל תגיד לי שזה לא נכון, כי ראיתי את התגובות ב-CB.
כשתגיעו בכבוד למקום גבוה ב-CB אז תזכו לברכות, בינתיים אני מציע שתורידו את הפוזה.