קוראים לי מתן אני בן 18 וחצי...
אני יצאתי עכשיו מכל הכלאנים שאני נמצא בהם
אני מחפש כלאן פעיל שמשחק ממש הרבה לא אכפת לי אם הוא סוס בינוני או גרוע העיקר שיהיה פעיל מאוד....
אני ללא דאבל... ומוכן לעשות טסט..
HF
קוראים לי מתן אני בן 18 וחצי...
אני יצאתי עכשיו מכל הכלאנים שאני נמצא בהם
אני מחפש כלאן פעיל שמשחק ממש הרבה לא אכפת לי אם הוא סוס בינוני או גרוע העיקר שיהיה פעיל מאוד....
אני ללא דאבל... ומוכן לעשות טסט..
HF
בוא EXP מתן
שיהיה בהצלחה
שמע מתן בוא ל-rtc קלאן פעיל סוס כל יום 100 קלאן וורים אם אתה רוצה דבר איתי באי סי קיו בהצלחה
מתןןן חח אם היה לי מחשב כמו שצריך היינו פותחים קלאן משהו לפניםםםםם!
שיהיה לך בהצלחה!
הלו הלו ששש למתן יש קלאן THE CHOSEN
אבל אני מציע לכם להפסיק לפחד מהקלאן שלי ולנסות לעשות איתנו קלאן וורים כי אנחנו לא ציטרים1אנחנו ותיקים!
kiriil is gay!
מה וותיק מה וותיק מה אתה נכה אתה משחק 2 מה וותיק מה אתה חורני אני משחק יותר מהקלאן שלך ביחד ואני כבר אומר לך אני ושיקו משחקים ביחד יותר מהקלאן שלך רק מתן היחידי הוותיק אני זוכר שמתן ליאל ועוד חברים עשינו תופסת שכחתי תשם של המפה היה כיף מתן אם אתה רוצה קלאן בוא לטיים ספיק שלנו או לאי סי קיו דבר איתי אני יצרף אותך
מתן תענה בICQ
בוא נפתח קלאן חדש
mh=mtan hrshan
סתם תילך לRTC ותשתדל לא לעשות CW עם דולב כי הוא חפרן
בראסמי אם אתה מחפש לחרוש אז לך לRTC
חרישות מפחידות
מתן בוא ל *TB~ זה לידור כלאן פעיל מאוד עושה מעל 5 CW ביום נוכל להכניס אותך בל טסט אם תרצהאני אדמין שם בכלאן baseיש סרבר של הכלאן וזה..יום נעים
אחי אולי ההצטרפות שלי לאתר פה מאוחרת אבל אני משחק ותיק בכללי 3 שנים עם קלאנים שהיו פעם שאני לא זוכרת תשמות שלהם יותם אני וותיק נשמה זה שלא נרשמתי לסטלה זון איך שהתחלתי זה כי רציתי להשתפר ואז להירשם !ועכשיו אני די סבבה .. למרות כל אלה שאומרים שאני ציטר אני מוכן להביא דמואים מלא לכל מי שרוצה נשמה.. אז תעשה תהחלטהשך וכן אני ותיק!
והניק שלי מוכר בתור diablo- rulz
יותר מאשר THEBEAST
והקלאן הוא חדש THE CHOESN
יותם אתה מבין ובחיים לא השתמשתי בציטים כלום אפילו לא בצחוק!
טוב אני החלטתי אני הולך ל RTC
ולכל השאר תודה....
ויותם רק תדע דור הוא שחקן בסדר והייתי משחק איתו פול הוא הוא יחסית וותיק זה שיש לו 90 הודעות זה כי אכל באן בסטלה
יש אנשים במשחק ובפורום הזה שממש שונאים אותו אני לא יודע למה איתי הוא אחלה גבר...
וכל הזמן דופקיםא ותו חחח כי הוא קצת חפרן
אפשר לנעול ותודה!!
וואלה עשיתי איתך כמה clan wors שחקן טוב דור זוכר בטים אותי את גולן אומרי עשינו מלא כלאן וואר .. לא מבין מה יש לכם נגדו תחלס..
לא אחי לא זוכר תזכיר לי את הטים ספיק שהייתה בו עם גולן וזה אחי אני יבוא נדבר... ואיך קוראים לך xsnack
אמן מישהו יתן גם לי כלאן :X
אללללללללה מתן איזה בחור איפה הימים שהיית משחק עם rTd ועם הקלאנים הפטישים ;]
אם הייתי פעיל והיה לי קלאן עכשיו אתה הראשון שהייתי מצרף
איפה הימים של התופסת איפה
תהנה בrTc אחשלו.