פעם חשבתי שאני נינג'ה (זה היה בכיתה ד') אז הלכתי לשירותים ושברתי את המראה עם בעיטהואחרי זה בי"ס חייב אותי בכסף
((
פעם חשבתי שאני נינג'ה (זה היה בכיתה ד') אז הלכתי לשירותים ושברתי את המראה עם בעיטהואחרי זה בי"ס חייב אותי בכסף
((
=\ בצפר מניאק
חח טמבל![]()
חח
חח איזה ילד שרוט.. חח
חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
LOLLLL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני יושב פה וצוחק בואנה אתה שרוטטטטטטטט
חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח איזה קרוע אתה !
מזכיר לי שבכיתה ג' התנדנדתי על הדלת של השירותים ונתקעתי עם הראש בקיר וזה הפיל כזה מן דבר שהיה שפ רופף ואף אחד לא ידע מי עשה את זה =[
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הכי חזק ששמעתי הרבה זמן!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ROFL
hu yoter tembel mimeni
:X
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק!
רציני שילמת ?
קשה להגיד
לא אני עשיתי זה הרוסים ?
ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOriginally posted by zek@Sep 12 2005, 09:50 PM
רציני שילמת ?
קשה להגיד
לא אני עשיתי זה הרוסים ?
שיגיד תימנים למה רוסיםםם??!!!Originally posted by zek@Sep 12 2005, 07:50 PM
רציני שילמת ?
קשה להגיד
לא אני עשיתי זה הרוסים ?
רוסיות זה טוב מאוד טובבבב
שיגיד תימנים למה רוסיםםם??!!!Originally posted by -=ThE UnDeRtAkEr=-+Sep 12 2005, 11:07 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (-=ThE UnDeRtAkEr=- @ Sep 12 2005, 11:07 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-zek@Sep 12 2005, 07:50 PM
רציני שילמת ?
קשה להגיד
לא אני עשיתי זה הרוסים ?
רוסיות זה טוב מאוד טובבבב [/b][/quote]
רוסיות זה מצוין!!!
תאמין לי הכי טוב...
אבל רוסים זה משו אחר (אני לא גזעני.. יש רוסים נחמדים פה ושם)
רוסיות זה מצוין!!!Originally posted by Abu_HarTa+Sep 12 2005, 08:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Abu_HarTa @ Sep 12 2005, 08:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by -=ThE UnDeRtAkEr=-@Sep 12 2005, 11:07 PM
<!--QuoteBegin-zek@Sep 12 2005, 07:50 PM
רציני שילמת ?
קשה להגיד
לא אני עשיתי זה הרוסים ?
שיגיד תימנים למה רוסיםםם??!!!
רוסיות זה טוב מאוד טובבבב
תאמין לי הכי טוב...
אבל רוסים זה משו אחר (אני לא גזעני.. יש רוסים נחמדים פה ושם) [/b][/quote]
אבו חרטא אל תצחק על השם משפחה שלי אני כולי בוכה פה!!! :בוכה: :הממ: :לא: