Satla-Zone
התחברות
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 60 מתוך 121

אשכול: ציוד שנגנב מהלאן

הסמל האישי של normanush
    normanush normanush מנותק NightCup Cheater
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Forensics צפה בהודעה
    נניח שאני אדלג על זה שאתה לא עשית כלום, ודילגת על הקטע שאמרתי שמה שיש פה, נבנה על ידינו (לא רק אני, אלא כל הקהילה). שוב, אנחנו לא גוף סמכותי ולא מחוייבים לעשות דברים בדרך המקובלת.

בזמן היחסית קצר שאני מכיר אותך, הספקת לריב עם כל הקהילה, כל בנאדם אתה מצליח למצוא בו פגם כלשהו, ואם יש מישהו רק על שם לא מתאים בשרת אתה מציע לתת לו באן, יש לך מזג חם ואתה לא פועל כלפי טובת הקהילה אלא אינטרס אישי. אם היית מנהל בשרת אני בטוח שהקהילה הייתה מצטמצמת ל 5%.

אתה מציע לי לשנות שיטה? למה אם זה עובד? אתה רוצה הוכחה?

לאדר פעיל
    פורום תוסס (נושאים: 8,805 תגובות: 184,347) תעשה חישוב
    אתר

שוב אני אומר, כל מה שאני עושה, אני לומד מהעבר, גם בחו"ל זה עובד, לדוגמא פורום ESR( ש katha יבוא ויצדיק אותי) לא ממש שומר על החוקים ודווקא שם נמצאים האנשים הכי טובים.

ואני לא אומר שאני נותן לכל קללה וכל עבריין מקלדת להסתובב פה חופשי, גם לי יש גבולות.
    אני שחקן שבה מ cs 1.6 כול היום היתי משחק ב Gathers של Adv ולפעמים של pro ובאמת זאת היתה חוויה , היתי משחק כאילו בוחנים אותי היו משחקים בשקט , והשחקנים לא חופרים ב תוכנת דיבור , לא מקללים כדי שלא יתנו לך באן.
    וגם ב שרתים Clubs שהיו ב cs 1.6 היו חוקים...

אם אתה מקלל רושמים לך בשרת סתם דוגמא normaN Next flame ban 60 mins
    הבנאדם פשוט לא היה מדבר כול המשחק... ולאותו שרת יש 10 אדמינים תמיד יש שם מישהו שידאג שהיה סדר.

האדמים היו עושים סקר על איזה מפה להחליף
    היו נותנים kick למי שמקלל ופעם שניה באן
    היו עושים תחרות אפילו ב Clubs השחקן הראשון שמגיע ל כך וכך הריגות מחליט לאיזה מפה לעביר
    ועוד... מלא

צריך להכניס אקשן לקהילה ולהיות כפוף לחוקים אם אתה רוצה לשחק ברמה, אם לא לך תשחק ב FXP

yaniv51 yaniv51 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי SlimSwaly צפה בהודעה
    G9 עולה 265 שקל ב KSP ו IVORY הם מתחרים במחיר G5 המחיר ירד ל 180 שקל HABU לא אמור לעלות יותר מה G5 ואם כן אז בערך 250 סתם אומר שהם לא מעודקנים בקשר למחיר חוץ מזה אני זוכר שהיה רק HABU אחד ...מאיפה פתאום ניהיה 9 עכברים אני לא יודע....חחחחח התגובה הראשנה הרגה אותי מצחוק....

ועוד דבר חחחח אני יכול להתערב שאם לא היה שומר בכניסה ומצלמות היו מרימים גם את המחשבים חחחח

אה ועוד דבר תאכלס אם VGAMES יסגר יש לאן "לברוח" חחח לפה
    תגובה עלובה ביותר.

ועוד דבר חחחח אני יכול להתערב שאם לא היה שומר בכניסה ומצלמות היו מרימים גם את המחשבים חחחח
    אתה רוצה לספר לנו משהו?

בלי בושה לצחוק על הנושא
    כמו שאמרתי לאחד מקודם, הלאווי ויגנבו לכם גם כמה דברים ( קצת יותר יקרים מעכברים ומקלדות ), ואז ניראה אתכם צוחקים.

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי normanush צפה בהודעה
    אני שחקן שבה מ cs 1.6 כול היום היתי משחק ב Gathers של Adv ולפעמים של pro ובאמת זאת היתה חוויה , היתי משחק כאילו בוחנים אותי היו משחקים בשקט , והשחקנים לא חופרים ב תוכנת דיבור , לא מקללים כדי שלא יתנו לך באן.
    וגם ב שרתים Clubs שהיו ב cs 1.6 היו חוקים...

אם אתה מקלל רושמים לך בשרת סתם דוגמא normaN Next flame ban 60 mins
    הבנאדם פשוט לא היה מדבר כול המשחק... ולאותו שרת יש 10 אדמינים תמיד יש שם מישהו שידאג שהיה סדר.

האדמים היו עושים סקר על איזה מפה להחליף
    היו נותנים kick למי שמקלל ופעם שניה באן
    היו עושים תחרות אפילו ב Clubs השחקן הראשון שמגיע ל כך וכך הריגות מחליט לאיזה מפה לעביר
    ועוד... מלא

צריך להכניס אקשן לקהילה ולהיות כפוף לחוקים אם אתה רוצה לשחק ברמה, אם לא לך תשחק ב FXP
    you are so right

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אממ לול...

רק עכשיו ראיתי ששינית את הניק
    זה לא עמוס, זה מנהל מסתורי אחר...

אני ציטטתי את RightInTheFace

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Forensics,

השאיפה שלנו לא אמורה להיות השוואה לשחקני כדורגל (אלה שצועקים "רבין בוגד", "מוות לערבים", וזורקים חזיזים מהיציע). אם כבר, כדורגל היא דוגמה מצוינת למשהו שאנו לא רוצים להידמות לו.

אני מבין את החשש שלך מניהול ואכיפת יתר, שמוציאים את הכיף ופוגמים בחופשיות ובפתיחות. אני לא מטיף למשטר דיקטטורי-פשיסטי בקהילה, אבל אני חושב שבהחלט יש למצוא את האיזון בין אנרכיה מוחלטת (המצב כיום) ובין משטר אימים של ק.ג.ב. כל זאת, כמובן, אם השאיפה היא להיות קהילה מקצועית ורצינית. אם המטרה היא להיות אוסף של ברדקיסטים, זה כבר משהו אחר.

אני באמת מסיר את הכובע בפני כל מי שתרם, יזם והקים את הקהילה הזו. יצא לי לארגן כל מיני דברים בחיי, ואני מכיר היטב את חוסר ההערכה והתלונות מצד אלה שלעולם לא תורמים ולא עושים דבר, חוץ מלקטר כמה חרא. אני יודע עד כמה זה יכול להיות לא מתגמל לארגן משהו כזה. אז באמת כל הכבוד!
    יחד עם זאת, בכל פרויקט כזה מגיע השלב בו הוא גדל ומתרחב. וכשיש הרבה אנשים, תמיד יהיו כמה בעייתיים, זה עניין סטטיסטי. לכן, גם אם בהתחלה קהילה כזו יכולה להסתמך על הערכה, כבוד, תרומה ורעות של החברים בה, בסופו של דבר יגיע שלב בו יהיה צורך להכניס קצת משמעת, בשביל לא לאבד את הכיוון הנכון.

כמובן שאין צורך לתת באן לחודש על כל שטות, אבל אם אין אף אחד שעושה סדר מינימלי - בסוף כולם יוצאים ניזוקים. כאן בדיוק נכנסים הותיקים והמנהלים, אלה שאכפת להם מהקהילה. הם צריכים להכתיב את צביון הקהילה ולדאוג לכך שהוא נשמר. ברור שמנהל או אדמין עם בעיית אגו, הוא צרה צרורה. אבל מנהל שקול ונבון, שלא פועל לפי אינטרסים אישיים אלא לטובת הקהילה (ואני מתרשם ממך לטובה, אחרת לא הייתי טורח בדיון הזה) - יהיה נכס ממשי אם יפעל בתבונה, בשיקול דעת ולטובת הכלל.

הדוגמה הנגדית שלי היא הפורומים והשרתים האירופאים. בשרת אירופאי, ישנן כל הזמן הודעות אוטומטיות על איסור קללות, איסור הערות גזעניות וכו'. למה זה, אתה חושב? משום שהם עמדו בפני אותה תופעה שקיימת היום אצלנו. אז אף אחד לא מקלל שם, לא מאשים בצ'יטים בכל פעם שהורגים אותו, ועדיין אנשים שם נהנים וצוחקים אחד עם השני, והאוירה הכללית היא חופשית, חיובית ונעימה. אני מתאר לעצמי שגם גיימרים ישראלים שמשחקים בשרתים אירופאים מתנהגים בצורה יותר מכובדת, משום שהם יודעים ששם לא יסבלו את מה שהפך לנורמה אצלנו.

כמות זה יפה מאוד. אבל איכות לא פחות חשובה ממנה.

liranliran liranliran מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לא ידעתי שהפורום הפך לפורום פילוסופיה :|

.:BMO:. .:BMO:. מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    k
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי liranliran צפה בהודעה
    לא ידעתי שהפורום הפך לפורום פילוסופיה :|
    liran shtox
    אף אחד לא ביקש ממך לקרוא את זה, ואם אתה כבר קורא, אז תגיב ברצינות ואל תהיה תינוק.

peace

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אתה משווה פעמיים לא נכון.

1. לא אמרתי שצריך לשאוף לכיוון פורום כדורגל, אמרת שאם כבר משווים קהילה תחרותית אז צריך להשוות באותה קטגוריה, ולא לפורום ניטרלי כמו רולר בליידס, ולעומת שאר הפורומים, הפורום שלנו די בסדר.

2. אני רואה שהניסיון שלך באירופה נגמר בשרת פאבליק ממוצע, אני לעומת זאת אדמין ב CB וראיתי כל כך הרבה גזענות כלפי כל כלאן ישראלי שיש לו קצת יותר פינג שזה לא יאומן, אתה חי בסרט אם אתה חושב שהם יותר טובים, מתנהגים כראוי ולא מקללים, דיברנו על קהילה מקצועית, אז בוא נעזוב רגע את הפאבליק.

תכנס לכלאן וור בכל שרת באירופה, תתחיל להרוג קצת עם פינג 90 וישלחו אותך בקללות עד מחר, ללכת לקנות קו אינטרנט במדינת עולם שלישי וכו'.

אני כבר מזמן לא מתרשם מאירופאים, לפי דעתי אנחנו יכולים להיות יותר טובים מהם בכל דבר, אבל אנחנו מוגבלים בהרבה בחינות (מצב במדינה, צבא). ואין לנו הרבה כלים לעבוד איתם.

כרגע כפי שזה נראה ויגיימס נוטשים תסירה וזה יפגע בפרסום של המשחק, זה משאיר אותנו במצב די הרוס אבל אנחנו ננסה לעבוד עם מה שיש, animor אולי תציע את עזרתך, נראה ממה אתה עשוי אחרי כל ה essays האלה ?

קיבל לייק
    0 פעמים
    אני מבין את הנקודה שלך. וכמובן שאני מסכים אתך שאין שום סיבה שנהיה פחות טובים מהאירופאים, מהאמריקאים או מהסינים.
    רק תתפלא, אגב, כמה לכלוך יש ברולרבליידס. שם זה אשכרה הגיע למצב שמריבה בפורום כמעט הפכה למכות של ממש בהחלקת רולרס. אם לא הטיפול המהיר של כמה מאיתנו (המארגנים והמובילים בהתנדבות), זה היה נגמר רע יותר.

אתה צודק בזה שאין לי ניסיון ב-COD4. התחלתי לשחק רק לפני 3 שבועות, וכל מה שאני מכיר זה את ה-5-6 שרתים הישראלים (שמתוכם משחקים ממש רק בשניים) ואת השרתים האירופאים, שאני נכנס אליהם דרך ממשק ה-MP. אני לא מכיר קלאנים, לא מכיר שחקנים ולא בקיא בכל מה שקשור למשחק. אני אפילו לא יודע אילו שרתים ישראליים חוקיים ישארו אם VGAMES יפסיקו את תמיכתם, כפי שהם מאיימים.

בכל אופן, אם אני אראה שאני רציני וממשיך לשחק, אני אשמח לעזור היכן שאפשר. אני פשוט לא רוצה להתחייב ולהבטיח כבר מעכשיו, כשאני לא יודע עד כמה אני אתמיד.
    יש לי עוד את הניסיון המר מ-WOW, שם הייתי OFFICER באיזו גילדה, מה שלאט לאט "שתה" לי את כל הזמן הפנוי וגם לא מעט שעות שינה... זה בכל מקרה לא יחזור על עצמו

הסמל האישי של normanush
    normanush normanush מנותק NightCup Cheater
    קיבל לייק
    0 פעמים
    איך שינתם נושא.

הסמל האישי של viyarO_ox
    viyarO_ox viyarO_ox מנותק ESRB Notice: Game Experience May Change (Your LIFE) During Online Play
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כאילו אתם רוצים שנקרא את זה???

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אשכרה

שם פרטי
    k
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי niTo צפה בהודעה
    כאילו אתם רוצים שנקרא את זה???
    ציטוט במקור פורסם על ידי KaGe צפה בהודעה
    אשכרה
    עצלנים -.-

ו Fore,
    בפעם האחרונה ששיחקתי בשרת האירופאי, היה לי פינג של 120-150, אבל כשהאדמין נכנס ושאל מאיפה אני, אמרתי לו שאני מישראל ואמר שאני מוזמן להשאר למרות הפינג הגבוהה.
    אני לא יודע מה אתכם אבל דווקא קיבלתי את הרושם שהאירופאים בעד הישראלים, וזה לא קרה לי פעם אחת, גם כששיחקתי עם כמה חברה שהזמינו אותי ל 5V5 (מול כמה אירופאים). לכל אחד מאיתנו היה פינג 100+ והם לא אמרו כלום, פשוט שתקו וצחקו מידי פעם על ההיתנהגות של נוב שהיה להם בקבוצה.

לא יודע איך קיבלת את הרושם שהם נגד, אבל שיהיה.

הסמל האישי של katha
    katha katha מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה ממש תלוי על מי אתה נופל, ורובם הגדול, כשהם מפסידים במשחק רציני למישהו עם פינג מעל 70, הם יבכו.

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שיחקתי מספיק נגד האירופיים, רק קלאן אחד שאני זוכר טוב היו נאצים. (נאצים במלוא מובן המילה). התחילו לקלל, להביא ציטוטים של היטלר וכו'..
    כל השאר לא אמרו מילה על זה שאחנו מישראל. כמובן שהיו כאלה שהתנגדו לפינג, (סיבה הגיונית). אבל לא יותר מזה..

קיבל לייק
    0 פעמים
    למה פינג גבוה זה תירוץ לזה שמנצחים? לא קל יותר לשחק עם פינג נמוך?

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אתה פותח פה נושא שלישי, אני אפילו לא מתכוון לגלוש לשם

הסמל האישי של PsyKep3r
    PsyKep3r PsyKep3r מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה זה לאן??? כאילו הם הביאו לכם עכברים לניסייון לא הבנתי?? אבל מה שהבנתי שהם עזרו לנו ומישהו גנב להם.. עם ככה זה באמת בושה!!

מקווה שיחזירו!

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    WTFFF........

הפעם באמת.. אבל באמת........ EPIC PHAIL.

שם פרטי
    k
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי xSnack צפה בהודעה
    מה זה לאן??? כאילו הם הביאו לכם עכברים לניסייון לא הבנתי?? אבל מה שהבנתי שהם עזרו לנו ומישהו גנב להם.. עם ככה זה באמת בושה!!

מקווה שיחזירו!
    לאן זה כמה מחשבים המחוברים לאותה רשת. לאן יכול להיות קיים גם בין שני מחשבים בודדים כמו אצלי.

נושאים דומים

1. ציוד ההקפי שלכם
    על ידי normanush בפורום Call of Duty
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 20/08/08, 17:28
  2. מהו ציוד המלחמה שלכם..
    על ידי shaico בפורום Call of Duty
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25/06/08, 17:11
  3. אללה קניתי ציוד DJ חדש
    על ידי d.j er בפורום מה שבראש
    תגובות: 11